-
Re: lolXD
Co na tom, že má radši tavovlásky *1* každý má jinej vkus, toho sis asi nevšimla ty *7* *3* -
Re: Ahoj
nesnášíš justina ale hlavně že ho máš na blogu na dessu *15* *15* *15* -
....
no tak s touhle diskusí končim!! hej je to tu hrozny .. nejdriv nekdo pisee zee je uzasnej a ze ho miluje a o odstavec níž nekdo pise ze je to debil ,zpiva jak holka atd... tak nechapu k čemu jsem tu svůjj nazor psala když to nikoho nezajímá ... takže konec -
lolXD
ahoj lidi...ja ani nwm jestli jste si toho vsimli...ae asi spise ne..:D...ze jk jde videt tk Justin nema zrovna v oblibe blodnynky *15* ...to jste si ani nevsimli ze na kazdem jeho videi je nejaka cernovlaska anebo hnedovlaska? *15* *15* ...no nic jenom tk rikam:D:D -
Justinek
JUSTINEK MUCCCCCCCQQQQQQQQQQQQQ MILUJU THĚĚĚĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj
Takže čau lidičky!Nechci abyste o mě psali že sem třeba trapka nebo tak něco a že to co píšu je trapný.Jen říkám svůj názor a komu se nelíbí může ho ignorovat.Takže já osobně Justina fakt ráda nemám!Poslechněte si to jeho Baby Baby Baby ooh!!Copak takle zpívá kluk myslím že ne.Dřív jsem to měla ráda(což fakt nechápu)ale když jsem si to pořádně poslechla chtělo jse mi zvracet.Nechápu na koho jsi ten kluk hraje.Na nějakou celebritu bez talentu??????A nechápu jak na týhle stránce může být jako druhý nejoblíbenější.Moc sorry všechny holky který ho v ČR milujou,ale proberte se a podívejte se na něj zblízka.Tohle je jenom taková ta popová hvězdička bez talentu,která stejně za chvíli vyhasne a už o ní nikdo neuslyší.Tak se proberte holky!!!Za chvíli si na něj už ani nevzpomenete!!!Jen sem vám to chtěla říct.A taky copak jse vám opravdu líbí kluk,který vypadá jako gay nebo jako holka??Mě teda osobně ne.Ten kluk ještě ani nemutoval!!xD *3* -
Trošku zvláštní
Nemám nic proti Justinovi ale vypadá to že je to kluk kterej si nechal udělat plastiku obličeje na holku aby zakryl ten dívčí hlas. -
Re: jo
Ty jsi jeden z mála lidí, co hned Justina nezačnou urážet, když ho moc nemusejí. Považuju tě za rozumnýho člověka *1* *15* -
Re: hlasování
Hlasuju na 1 Místoo !!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* -
Re: Jo
Ahooj prosimte ti mas na Justina Biebera ICQ ? *3* -
jo
a jeste neco ty skupiny na Fb jako ze je justin píča mi přijdou trochu trapny, takže i kdyz ho nemusim jen vám ríkam ze ja se do nich nepripojuju a lidi nevšímejte si toho, o jinych celebritach to pisou taky ja nemam rada kdyz urazi celebrity lidi co jiim nesahaj ani pod kolena -
jo vzpomněla jsem si
vzpomela jsem si hlasovala jsem pro nej na T-music chart je na 2 miste, stou pisnickou mu to preju ;-) -
justin
Takže nepřišla jsem sem komentovat Justina nebo tak neberte to vůůbec zle, Justina moc nemusim ani ho neposloucham jenom píšnicku ,,one time,,..ale ta jeho nová písnička eenie meenie je úúúúúúžasnááá =) musela sem to sem napsat...nechci aby ste mi tu vysvetlovali jak je skvělej, prostě mám svůj styl a jeho neodsuzuju prostě ho jen neposloucham a nešílím po něm jako ostatní :) ani se nepřipojuju do skupin co o něm písou na FB jako napr.. justin je pí*č* atd..každej posloucha co se mu libi a tak to bude ale takhle písnička ja úúžasňoučká -
Re: Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni
No právě, já tam už proto stejně nehlasuju, podle mě sem Justin tak či tak přijede *3* -
Re: hlasování
Tyjo oni spadli až na pátý jo? No to určitě na Lady gaga zase *1* ...Ale každopádně hlasujte!!!...Jo a možná to víte, ale stejně vám to řeknu: Kdo má na tom t-music.cz profil, může hlasovat za profil, ale pak i za počítač, takže dáte vlastně dva hlasy *3* -
hlasování
Hlasujte v T-music chart..Justin je tam s Eenie meenie na 5 místě..a minulej tejden byl 2..takže hlasujte..mužete jednou za den od čtvrtka do pondělní 12. hodiny.. takže hlasujteee..!!! xDD -
Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni
*1* *15* -
Re: Re: Re: mame jeste 5dni
aha *7* *1* -
Re: Re: mame jeste 5dni
to tam sice píšou ale ono se to vždycky na konci toho odpočtu zase navýší na další tejden.. XDD takže je to tak trochu jedno..:D -
Re: Re: Re: mám ho!!
a to je kde??