-
Re: justin+,-
Souhlasim........ -
Re: Re: Justin
Nezlob se na mě holčičko ,ale Justinovy moc kluků nezávidí ani nežárlí a podle stylu kterým píšeš se mi zdá že jediný kdo tu žárlí si ty no představ si že chodíš s justinem bieberem ale měla by ses probrat tvuj sen se nestane
PS:myslím že kdybych měl producenta a fotky v nějakým stupidním časopisu jako je bravo byl bych tam namalovanej tak by si taky šílela ty vlastně neposloucháš biebra kvůli hudbě jen kvůli tomu že mají tvý kámožky jeh písničky a kupuješ si ty časopisy typu bravo atd.Až ti bude 25 vzpomeň si na mě a poslechni si nějakou jeho písničku *15* *15* *15* *15* *15* -
justin+,-
Bieber je hroznej spiva jako holka a trochu i ten jeho šampónskej styl není moc heterosexuální,ale zase jsem ho viděla to jak spívá bez všelijakejch úprav a v tomhle je skvělej skoro nerozeznatelný od upravených písniček a mám ho radši než nějáké rapery kteří si myslý že jsou největší gangsteři přitom je to banda sjetejch mozků.Bieber aspoň nespíva ty pí.oviny ohledně toho jak je život drsný a že zabije každého koho potká v tomhle je skvělý.Kamarádky ho zbožňují ,ale já si radši poslechnu jiný žánr takže pokud jsem někoho urazil nebo nejakým způsobem naštvala tak se moc omlouvám *3* *3* *15* -
:)
já osobně proti němu nic nemám, zpívá hezky, ale zatím fakt jak holka... ale jsem zvědavá na to, jk bude zpívat až bude starší, odmutuje a bude mít fakt hlas chlapa :)) -
Dítě
Další dítě, který sází na pubertální fanynky... Nic víc... -
Re: Re: Re: Justin
Konecne nekdo normalni -
Justin je hlavně přiteplenec :D Vždyť už z toho zpěvu je to poznat. No uznej sama - baby, baby, baby ooooo :-D No urážet ho nebudu, je to na něm, co dělá. Ale jedno vim jistě - určitě bych se nezařadila k tomu milionu holek, co po něm šílí (jak ty píšeš). To není kus chlapa :-D -
:*
Mtr♥,to dokážeš! :D -
Koncert
http://o2arena.cz/O2arena/lstInq.as px
hlasujte pro Justina....!!!!!! :) -
muuuccq
JUSTNKU PŘEDBĚHNI MILEYNU CYRUS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Justin
Taky 100% souhlas *3* -
Re: Re: Re: Re: Neeeeeeee:(
JJ to je pravda... V popcornu píšou samý kraviny a v tom speciálu o Twilight měli v testu, jak znáš Twilight 3 chyby! -
Re: Nějaké info...
už hlasuju díky za info -
Re: Justin
Koukám, že demokracie je tu jen prázdný pojem. Proč někdo nemůže napsat, že Mr. Justin Bieber, zpěvák s velkým Z, neumí zpívat? Každý snad máme právo na vlastní názor, za tohle jsme přece bojovali, a teď přijdete vy a budete nám vykládat, co sem můžeme a co nesmíme napsat??
Požaduji svobodu a ne jen příkazy! -
Re: Re: Re: Re: Re: Pinkpop
:D -
to vážne si pisu na twittry?? :O -
Re: Re: Re: Re: Pinkpop
Ja jsem napsal, že si žádnou nenapsal sám. Takže klid -
Nějaké info...
Teď trochu odbočím, mám tu nějaké JB aktualizace, aspoň pro ty, které to zajímá. :)
1. Hlasujte prosím pro Justina každý den na teenchoiceawards.com, musíte se ale zaregistrovat. Je nominovaný na Album Pop, Breakout Artist Male, Male Artist a Fanatic Fans.
2. Podle informací, které se objevují, Justin do Evropy v rámci My World Tour příští rok na 100% přijede, ale ne do Česka. Ale do Německa i Polska pojede určitě.
3. Dnes 7. 7. je Bieber day. :) Přesně před rokem vyšel jeho první singl One Time.
4. Pokud to ještě nevíte, Justin má svůj oficiální fanklub, adresa je BieberFever.com. Je to sice placené, stojí to 35 dolarů (+ pro nás ještě dalších 10, protože jsme z Evropy) na 4 měsíce. Potom se každý měsíc doplácí 9 dolarů. Ale stojí to za to - jestli se tam zaregistrujete, přijdou vám nějaké věci s Justinem, potom jsou tam fotky, exkluzivní videa, fóra, možnost vyhrát meet and greet passes, mluvit s Justinem online a spoustu dalších věcí. Já tam jsem a je to ÚŽASNÉ.
To je snad všechno to nejdůležitější. -
:) Děkuji. -
napsala jsi to krásně souhlasím