-
Re: Re: muj nazor
no prave ze je mladej tak nemuze bejt eminem ty chytra ci chytry !!!!! -
Re: .
Presne upa upa upa upa upa nej nej nej nej neju nej nejkraasnejsi kluk na svete MOcte te tu mozna vsichni MILUJEM LASKO NASE LOVE YOu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
.
Ach, je táááááááák sladkééj!!!!! *14* *14*
ú plně se nad ním rozplývám! *4* *14* *14*
Je slaďoučkej moooooc!!! *14* *14*
Nádhernej!!! *14* *14* To se nedá popsat jak ho miluju!! *14* *14*
I
L
O
V
E
J
U
S
T
I
N!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Seš nejlepší kluk na světě!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: :-*
To newim mě to tam odtud taky nejde stáhnot ale stáhni si to z mp3.nadruhou.net tam to jde na 100% tam odtud to mám taky -
Re: Re: Buzna
presne je jedno kdo koho miluje a podle nas teda si myslim ze Justin je uuuuuuuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaaaaaaaasn eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *9* -
Re: Re: :-*
jasne ze jo ale jakto ze mi nejdou stahnou od neho pisnicky z mp3 stahuj.cz???? *9* -
Votovani
Vítěz & top 25 bude zvěčněna na hlasování Wall of Fame. Všechny soutěžící budou uvedeny navždy jako čestná uznání.
to je k tomu hlasovani jak jsme tam 14 -
Re: blee
mlc prosimte je uplne nadhernej upe vsechno *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: :-*
krasne spivas o tom nepochybuji si uzasnej *14* -
Re: Re: chhn
kdyby byl čech tak by z něho nic nebylo protože by si ho nikdo nevšiml -
Re: Re: hlasujte
jj neboj hlasujem -
Re: School Gyrls
hele me nejde pustit ten video klip na youtube *9* -
Re: hlasujte
jj já tam hlasuju každých těch 20 minut jak se může...plsík hlasujte všichni !! muže se každych 20 minut ..... *14* -
Re: School Gyrls
JJ taky se mooooc těším!!! *14* *14*
Justin je prostě nej kluk na světě!!!!!! *14* *14* -
Re: Justin
A co to je ten Gold Ticket???? *7* -
hlasujte
Prosím hlasujte aby Justinek mohl přijet do česka!!!!plsky hlasujte na tento odkaz
tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01!!!!Prosím prosím *3* *14* *14* -
School Gyrls
A taky se těšíte na ten film School Gyrls, ve kterém bude hrát? Pro ty kdo neviděl trailer, tady je: http://www.youtube.com/watch?v=fSB7 lAp90D4 Je tam v 0:38 a 0:49. *4* -
Justin
Slova nedokážou vyjádřit, co k němu cítím. *14* *14* Pořád na něho musím myslet. My World poslouchám pořád dokola. *14* *14* *14* Bože, co bych dala za to, kdybych našla Golden Ticket. -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak se ty uč anglicky, ne? *4* -
Re: Re: Re: Justin
psali to v Bravu tak nevim..ale nco ty víš jestli se nemenoval alex..jako netušim, ale v ZBravu to psali *4*