-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hlůasuju hlasuju hlasuju... -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nevim kdy bude mit koncert:( protoze se ani nevi jestli sem prijede!!!Tam je totiz ktera zeme ho ma nejvice rada a ne ze by mel prijet!!!! Ale treba kdyz uvidi ze je cesko na 1. miste tak sem zavita!!!:) *14* *14* Ach!!!Kéžby!!!! *14* *14* *14*
TAK PLS HLASUJTE!!!!! *14* *14*
Prece chcete aby prijel ne??!! *14* *14* -
Re: Re: :-*
jo hezky pekne cesky ho dame do cesky skoly ne???hihi *4* *4* -
Re: JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*
presne ja taky Justina MILUJU je tak nadhernej o muj boze MIluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale opravdu je tak krasnej jaj -
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uz sem hlasovala a budu protoze justina miluju jaj a kdy tu bude mit koncert??jj pravda kdyby tak umel cesky chjo beeeeeeee *14* *9* -
Re: Re: Justin
nejmenuje se Alex...jmenuje se Justin to je jenom hloupej výmysl *13* -
Re: Re: chhn
hlavně kdyby byl tady tak by se spíš ani tak neproslavil -
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justin proste musi musi musi přijed do česka!!!!!!!!! *14* *3* -
jj pokuste jestli opravdu chcete aby justin prijed česka !!! -
Aha ono se to tam nebjevilo:)
TADY JE ODKAZ: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01
TAK HLASUJTE TO DÁME!!! *14* *14* *14* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud chcete aby Justin přijel do České Republiky Hlasujte!!!!Tak musíme dostat Česko na první místo u Justina... Hlasujte .. ZDEEEEEEEEEEEE Máme na to měsíc. Hlasovat můžete každých 20 minut. Zatím jsme na 19.místě!!!!!Samozřejmě hlasujte na Česko!!!!!! *4* -
Re: Re: Re: zpívá jak holka
JO!...ALESPON ZPÍVAT UMÍÍ A FAKT FEŠNĚ ALE NĚKTEŘÍ KTEŘÍ TU PÍŠOU NA NĚHO NADAVKY ASI ZPÍVAT MOC NEUMÍ CO?? *10* *10* ASI MU SPÍŠ ZAVIDÍ SLÁVU TAKŽE JE TO NEJAKY HNUSNY PARCHANT KTERY ANI ZPIVAT NEUMÍ A MĚ SE NEZDÁ ŽE BY ZPÍVAL JAK HOLKA TO ANI NAHODOU *10* *10* *16* *16* *16* !!!! -
Re: chhn
MNO...ASI JE TO ŠKODA ŽE NEUMÍ ČESKY A ŽE NEBYDLÍ V ČESKU ALE ZAS KDYBY JO TAK BY SME SE VŠICHNI TADY KDO HO OBDIVUJÍ ASI POZABÍJELI O NHO PRALI BY SME SE ATD....TAKŽE NWM *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *10* -
JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*
o booože je to nejhezčí kluk co sem kdy viděla *14* *14* *14* ani zac efron na něho nema má tak sladkýýýý usměv ale všichni hezcí a krásně zpívající jsou z AMERIKY *10* *10* *10* jak naschval JUSTINE:MTM *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ach jo................
neni! *13* -
blee
ty vlasy ma fakt desny , takovou vtipnou prilbu mel by hned zmenit image -
Re: chhn
JJ já taky!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN!!! *14* *14* *14* -
:-*
Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14*