Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hlůasuju hlasuju hlasuju...
  • kikiss11

Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nevim kdy bude mit koncert:( protoze se ani nevi jestli sem prijede!!!Tam je totiz ktera zeme ho ma nejvice rada a ne ze by mel prijet!!!! Ale treba kdyz uvidi ze je cesko na 1. miste tak sem zavita!!!:) *14* *14* Ach!!!Kéžby!!!! *14* *14* *14*
    TAK PLS HLASUJTE!!!!! *14* *14*
    Prece chcete aby prijel ne??!! *14* *14*
  • kicalek

Re: Re: :-*

jo hezky pekne cesky ho dame do cesky skoly ne???hihi *4* *4*
  • kicalek

Re: JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*

presne ja taky Justina MILUJU je tak nadhernej o muj boze MIluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale opravdu je tak krasnej jaj
  • kicalek

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uz sem hlasovala a budu protoze justina miluju jaj a kdy tu bude mit koncert??jj pravda kdyby tak umel cesky chjo beeeeeeee *14* *9*
  • alficka

Re: Re: Justin

nejmenuje se Alex...jmenuje se Justin to je jenom hloupej výmysl *13*
  • alficka

Re: Re: chhn

hlavně kdyby byl tady tak by se spíš ani tak neproslavil
  • alficka

Re: :-*

aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1*
  • alficka

Re: :-*

aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1*
  • Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

justin proste musi musi musi přijed do česka!!!!!!!!! *14* *3*
  • Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jj pokuste jestli opravdu chcete aby justin prijed česka !!!
  • kikiss11

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aha ono se to tam nebjevilo:)

TADY JE ODKAZ: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01

TAK HLASUJTE TO DÁME!!! *14* *14* *14*
  • kikiss11

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete aby Justin přijel do České Republiky Hlasujte!!!!Tak musíme dostat Česko na první místo u Justina... Hlasujte .. ZDEEEEEEEEEEEE Máme na to měsíc. Hlasovat můžete každých 20 minut. Zatím jsme na 19.místě!!!!!Samozřejmě hlasujte na Česko!!!!!! *4*
  • Re: Re: Re: zpívá jak holka

JO!...ALESPON ZPÍVAT UMÍÍ A FAKT FEŠNĚ ALE NĚKTEŘÍ KTEŘÍ TU PÍŠOU NA NĚHO NADAVKY ASI ZPÍVAT MOC NEUMÍ CO?? *10* *10* ASI MU SPÍŠ ZAVIDÍ SLÁVU TAKŽE JE TO NEJAKY HNUSNY PARCHANT KTERY ANI ZPIVAT NEUMÍ A MĚ SE NEZDÁ ŽE BY ZPÍVAL JAK HOLKA TO ANI NAHODOU *10* *10* *16* *16* *16* !!!!
  • Re: chhn

MNO...ASI JE TO ŠKODA ŽE NEUMÍ ČESKY A ŽE NEBYDLÍ V ČESKU ALE ZAS KDYBY JO TAK BY SME SE VŠICHNI TADY KDO HO OBDIVUJÍ ASI POZABÍJELI O NHO PRALI BY SME SE ATD....TAKŽE NWM *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *10*
  • JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*

o booože je to nejhezčí kluk co sem kdy viděla *14* *14* *14* ani zac efron na něho nema má tak sladkýýýý usměv ale všichni hezcí a krásně zpívající jsou z AMERIKY *10* *10* *10* jak naschval JUSTINE:MTM *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ach jo................

neni! *13*
  • blee

ty vlasy ma fakt desny , takovou vtipnou prilbu mel by hned zmenit image
  • Re: chhn

JJ já taky!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN!!! *14* *14* *14*
  • a.s.p.a.g.e.t.k.a.12

:-*

Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit