-
justin
Je rak slaďoučkej nejradši by jsem ho snědla. Chtěla by sem s ním chodit. *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: muj nazor
tvuj nazor ale nikoho nezajima mozna jenom toho debila s vekou hubou eminem,50 cent jsou taky dobry ale mi mame radi justina pro nas je proste nejjj tak nam tu radost s justina aspon nekazte!!!!! -
Re: Re: Re: icq nebo skype
jo presne tak tak uz konecne drž tu tvoji velkou hubu a vypadni!!!!! *16* *10* -
Re: Re: :-*
Jo jo taky si to myslím ale chtěla bych alespon jeden den být Justinem a zkusit si jaký to je když každá fanynka se s nim chce držet za ruku bo podpis fotku atd...Fakt bych to chtěla jednou zkusit ale to těžko..:- D -
Re: ach jo................
etě na Never let you go *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
Re: justin******
pls vsechny hlasujte na kisspublikum pro justina DÍK!!! *3* -
justin******
justin upe boži *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ach jo................
justinek je nejlepsi a nejkrasnejsi kluk na svete je uplne uzasnej!!
a ten kdo ho nema rad at jde do prdele!!! *14* *10* -
Re: MONCA.SANTOROVA
NECHTE TOHO!!! *16* hele.. myslím že malý s te jedině vy kdo uráží Justina... protože to by asi inteligentní lidi nedělali a srali by na to!! takže je to fakt trapný chodit na tyto stránky a kontrolovat co tu lidi píšou a odepsat jim... tak nwm kdo je tu malý...jedině vy!! to dokazuje vaše IQ!! *13* *15* *15* *16* pro fans. :serte na ně.. jsou ještě malý! *1* ignorujte to a pak je to přestane bavit!! *3* *4* -
Re: Re: Re: justin má zas holku
HI: tak to promin ale to s tebou souhlasit nemůžu!! není namyšlený!! -
Re: :-*
no to mě taky napadlo...no netušim co tak mohl dostat xD ale on byl podle mě rád když mohl rozdávat radost svým ulítlím fanynkám *15* *14* -
Re: DeNi
musíš věřit holka! Já taky snívám a snívám, ale věřím... *3* no prostě věř xD *15* *14* -
Re: Re: justin má zas holku
Justin je namsleny -
DeNi
Justinek..Njlepší...Nejstylovejš í..Njedokonalejší..Ty jsi ten nejlepší...Moe platonicka láska ..mam sen se stebou setkat ale to se asi nedočkam *4* -
jo taky to tak cítím.. škoda že žije v americe a mluví anglicky a hlavne ze je to presne kluk mich predstav *9* *9* -
Re: Love!!!
uplně s tebbou souhlasíím je taaaaaaaak sladkej!! *14* *14* -
Re: ??? :D
Mno newim připadáš mi divná když nepoznáš kluka od holky...Bože.. -
:-*
Jéé zlatko doufám že jsi s i užel dnešní den žeee??:-* Mno chtěla bych vědět co dostal k VÁNOCŮM...:-D -
Přesně!!! *1* Moe slova *14* *4* -
??? :D
lidi ste normalni?chapu ze vam je max 15 ale i tak.dyt je jak holka...nechapu *15*