Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.s.p.a.g.e.t.k.a.12

chhn

Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14*
  • Justinek

PROSÍÍÍÍM ODEPIŠTE NA TEN PŘEDCHOZÍ VZKAZ!!!!!!!!!!!! OD JUSTINKY!!!!PLSKY *4* *14* *14* *14*
  • Justinek

PŘIJEDE NĚKDY JUSTINEK DO ČESKA????
    JE KLÁSNEJ A MILEY A PĚKNĚ ZPÍVÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • martinqa007

Re: Justin

já to teda vým ale Justin mám po Timberlaikoj
  • martinqa007

Ryby

Och rybička a levák ako já :-* *14* *14* *14*
  • kikina...4ever

Justin ..(Alex)

Je vážně úžasnej...je moc slaďoučkej a krásnej...a hlavně zpívá nádherně!! Jeho písničky jspou taky moc hezký!!! Strašně moc bych si přála se s nim potkat, ale to se bohužel nikdy nestane, možná jo, ale musí člověk věřit. Když jsem ho viděla poprvý, tak sem si řekla, že je určitě sympatickej a milej.A má moc krásný oči. *4*
  • kikina...4ever

Justin

přijede někdy Justin do ČESKA?? A víte, že se doopravdy jmenuje Alex?? Jméno Justin Bieber je jeho umělecký. *14* *3*
  • Re: Justinek

WHAT?I AM JUSTIN BIEBER I LOVE YOU
  • britney-selena

Re: Re: __

Bylo to moc hezký. *3*
  • Justinek

Přijede někdy Justin Bieber do Česka? *14* (prosím odepište)
  • Re: __

No selena byla na jevisti..ale ze by zrovna spivala :D to se rict neda ale i tak mel stesti pac ja selenu strasne moc *14* *14* *14* *14*
  • stember

__

Justin na silvestra zpíval písničku One less lonely girl se Selenou Gomez...=) *3* *3*
  • new year

vse nej do noveho roku ti preje pompom
  • dom_isek

Óóú New Year

Óú mo0c ti zlato přeju do Nového Roku mocík úspěchů(Mno ještě si počkáš trochu déle než my ptž my tu máme poslední 2 hodky a 20 minut takže ty nějakých 8 hodin a 20 minut) ve zpívání a rozdávej i nadále to potěšení nám (bláznivým faninkám) Jseš fakt úžasnej stylovej krásnej prostě všechno nejlepší JSI.... *3*
  • tak už

je na www.mojidol.pl na 1.místě *3*
  • Re: Re: Idol

jo a tokio hotel jsou pekne nechutni!!! *9*
  • Re: Re: Kolik vlastně JB měří?

tak to ne protoze ja merim 159 a on vypada na vic asi tak 161 nebo 165 *13* *14*
  • Re: Re: tak..

vy jste vsichni snad uplne blby bezte stim doprdele vy magoři chtela bych vas videt bestak ste naci nechutni blbečci!!!pro nas je proste nejkrasnějši kluk a tak to taky zustane!!! *10*
  • Re: Re: Re: Re: justin

na justina
  • Re: justin

jezis no a!!!
    *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit