Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

Re: ach jo................

Ach jo, proč Justin musí být tak daleko...proč je tak dokonalej...a proč je tohle můj "Dream-boy" *9* taklhle ti to řeknu *1*
  • Re: má hlas jak holka :D

no to teda nemohl já ho mám ráda ♥♥ *14* *14*
  • kikiss11

Re: .....

JUSTIN JE UŽ 1.!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!!!!Já mu dala nejmíň 1000 hlasů!!!! Tak taky PROSÍÍÍÍÍÍM HLASUJTE!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • kikiss11

.....

Prosííím hlasujte pro Justíínka na adrese: http://www.starflash.de/stars/justin-bieber-43516.html

Dejte ten palec nahoru a můžete na něj klikat kolikrát chcete a ani se nemusíte zaregistrovat....právě je na druhém místě.......tak honem ať je na 1.
    Ale vy fanoušci ho určitě rádi podpoříte že????!!!! *4* DÍKY!!!!!
  • stember

Re: Re: CoZhe???

jj nechodí...,on nechodí s holkama na 18...=)
  • kikiss11

Re: ach jo................

Jo to by mohl bejt klip na každou píseň!!!!Ale co Ty 2 klipy sou boží takže měv to nejak nwa *14* JUSTIIIIINEK JE NEJ!!!!!!! *14* *14* *14* MUCQ MUCQ *14* MUCQ *14*
  • kikiss11

Re: Re: justin má zas holku

Jo to neni pravda!!!!! *13*
  • ach jo................

ach jo,proc musi bejt clip jenom na one time a na one less lonely girl??! *9*
  • alficka

Re: justin má zas holku

nechodí s ní...nevim kde si to vzala
  • alficka

Re: CoZhe???

nechodí to je kec...on ted nemá žádnou holku *4*
  • CoZhe???

CoZhe??? *7* On ChoDí S taYLor switf?? asi nie! pac s taylor chodí taylor ze stmíwaní!!! *4* takzhe neim zhe! ae myslím si zhe spoilu nechodí *8*
  • blick.tick.tock.takus

Luv ja :D

*14*
  • Wyswetlení

Wís On Usher Napsal Justinowi jako zhe muze usporadat party a on tam pozwe wsechny kamose/ky a doufa zhe tam bude i tha cernowlasa thu cernowlasou tam porad wyhlízí a ona se sním zacne bawít chapes? a pak bude muset jít dom =D tak paaa *3*
  • justin má zas holku

holky možná už to víte ale já jsem to zjistila teprv tet Justin Bieber chodí s Taylor Swift!!!!!jo ale jí je 20 a jemu 15 let není to tak trochu divný?!?!?! *7* *9*
  • stember

Re: Re: xDxDxD

konečně mě někdo chápe..=),JSOU JENOM KAMARÁDI!!! *4* *4* *3* *3* *4* *15*
  • kikiss11

Love!!!

Justin je NEJ na světě!!!! *14* *14* *14* Upa je kwásnej a božsky zpívá!!! *14* *14* *14* *14* Nejhezčí klučííík světa je tady!!!!! *14* *4* *14* *14* (aspoň podle mě)mucq!!!!! *14* *14* *14* JUSTIN IS CUTE!!!!!§ *14* *14* *14* *14* JUSTIIIIIII *14* IIII *14* *14* NNNNN *14* *14* EEEEEEE *14* *14* *14* *14* KKKKKKK *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!MUCQ!!! *14* *14*
  • chapete ten clip nekdo???=))

Justin je kwaaasnej upee ho zeruuu* *14*
    ...ale ted k veci...ted nwm jestli jsem upee blba nebo nechapu ten jeho clip one time *1* ...jako ja chapu ze mu zavola Usher ze je nekde diskoteka a ze tam jsou i naky holky a on tam pak pride a chvilku tam tancuje s klukama,ale porad nekoho vyhlizi *4* ...a pak tam pride ta cernovlasa a zacnou se spolu bavit bo....tk mi to nekdo plsky pls vysvetlelte! *1* *3* *3*
  • má hlas jak holka :D

jako když jsem slyšela tu pisničku v radiu tak jsem myslela že je to holka a když jsem ho viděla v klipu tak jsem se uplně lekla že to zpívá kluk :D :D no mohl by se přeoperovat na holku :D *9*
  • Justin

ja ho lavuju byla sem na jeho beneficnim koncertu v kalifornii a mam jeho autogram *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Re: Re: obama

http://www.youtube.com/watch?v=eklm yx8Dy6I
    Tady je jak zpíval tak se jukněte...jako vždy zpíval prostě božsky *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit