Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Závidíš že se o něm mluvíííííííí?Nebo že je slavnej,má dům,peníze,auta,motorky atd.?Když se ti nelíbí tak ho neřeš.
  • Ziall
    hm, dokázal chlastat, hulit, bombardovat vajíčkama a mraky dalších skandálů
  • Hele mi už víme že ty ho nemáš rád/a!!! Co si kdy dokázal/a ty? on je na vrcholu a ty jen někde dole...! Nojo jsem BELIEBER no a tak ho neurážej.. uraží snad někdo tebe nebo co? Na ty tvoje komenty není nikdo zvědavej!!!
  • Všude se píše o něm...to je samý-"zdrogovanej Bieber", "napadl člověka", "v jeho moči jsou stopy marihuany"...a těm Bobrovkám je to úplně jedno a furt ho milijou, nechápu....
  • Mrs.Wesley
    To je neuvěřitelný jaký ty fanoušci dělaj blbosti...
  • Mrs.Wesley
    Já jo ale tak napůl*7*
  • Mrs.Wesley
    :D neříkej mi tak je to děsný..*10*
  • Mrs.Wesley
    Ani nápad já už idola mám a ty to nejsi!!!*10*jen prostě máš hustý komenty*3**10*
  • Koukám tady je někdo do me.... :)
  • Včera jsem na netu cet ze nejakej ULTRA k oko t ty nechal udělat plastiku obličeje za 2 mega aby vypadal jak Justin Jebal Bobr. Ta plastika se nepovedla vypadá jak zrůda dobře mu tak.
  • Souhlas protože nejlepší jsem ja
  • Mimo třeba když ho zavřou tak tam najde prince na bilim koni nebo černým?:D
  • Love a kolik kluků už preblaf a ty ses z toho paf
  • Taaaak jsem zase zpět pokavad někdo postrádal me komentáře tak dá palec nahoru
  • Podle čeho soudíš ty jantare? Potkat te venku tak bych ti hned dal plachtu
  • No jasně čičinko:) rozjezdu to tady jak ježka na dálnici
  • Mrs.Wesley
    No jo nepiš to sem furt *6*
  • Ahojky, kdyby někdo měl zájem o jakékoliv CD, DVD od Justina, popřípadě o nějaký předmět s motivem nebo jménem J.B. stačí mi napsat na mail PetraPresley@seznam.cz . Mohu sehnat za mnohdy pěkné ceny :) (klidně i jiné skupiny a interprety ze zahraničí) *3*
  • Mrs.Wesley
    Nejlepší??!!!cccc ani omylem!
  • Justin měl hezký songy ale teď to chovani PANE BOŽE...(OMG)*7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit