Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D nesnášim tyhlety fifleny
  • a co my s tím??
  • Mrs.Wesley
    No a co
  • justin mieří 170cm
  • ty fracku hnusný, zasloužil bys profackovat *12* *12*
  • *7* *10* *11* *16*
  • dyť si to zalouží *7*
  • je to naprostz blbec nenavidim ho misto mozku ma make up *16* *12* *11* *10*
  • Joop,bude teď chystá noví klp k písničce Confident :)
    Nevím jestli jí znáš ;))
    Ale měl by být někdy tenhle víkend ;)
  • Je to úžasný člověk.Protože toho dokázal moc;)Dřel proto aby mohl být taky teď kde je na VRCHOLU ;)Je tady a učí lidi aby nikdy neříkaly nikdy (pro jiné lidi kteří to nechápou takhle,znamená to že se nemají vzdávat).
    Já nejsem FANYNKA.
    Ale BELIEBERKA. :-* <33 (forever)
    Vím o měn hodně ;)A nestydím se za to!!Jsme na sebe za to hrdá!!
    Má pauzu kterou si zaslouží!!Ale spíš to vypadá jako by jí neměl!Protože bude natáčet klip a ti novináři ho pořád otravují!To už konečně sakra nemůžou přestat?Jaké by jim bylo kdybych se jim pletla do života?Asi by se jim to moc nelíbilo!Měly by se nad sebou zamyslet ;))
    Nejvíc mě štve jak všichni zveličují jeho problémy -_-
    Nechápu proč ho řeší?NA CO?Někteří lidé by si opravdu zasloužily VELKOU ŤAFKU-_- A rovnou mezi oči.Nedávno jsem četla o Zacu Efronovi že se léčí ze silné závislosti na kokainu ;)
    Ale tohle do NOVY nedají je zajímají pouhé normální problémy JUSTINA BIEBERA -_- NECHÁOU JE -_-
    Pokud se ti to nelíbí tak na to nečum-_-
    *3* *2* *12*
  • Budeš eště spívat snad joooo justine ...jo a promin za tamten komentář přemačkla sem se spívej sice si toho proved dost ale spíváš furt skvěle natom se nic nemení *14* *3* prosím a neber drogy fuuj lepší bude ´kdiž to brat nebudeš jo a klidně píí ale nesed pak za volant co kdibi te zavřeli ja sem se dočetla že sis zaplatil kauci 50 000 nebo nijak tak prostě že sis ji zaplatil doufam ze je to pravda *3* *3* *7* kdibisi v tom vězení musem zustat tak co uš bi si nezpíval a to bi mně mrzelo spíváš krásne hlavně spívej dal cobich si bez tebe počela *11* *13* *9* *9* *9* budeš spívat dál jo nebo Ne ???????????
  • a bude eště spívat jo snad ne ?? bude jo nebo ne ??? *8*
  • Ty seš zase tady!?*16*
  • Mrs.Wesley
    Ne na můj 1.komentář
  • Mrs.Wesley
    Aha
  • závodit opilej a zdrogovanej. promin justine ale to je už na mě moc *9*
  • Ja to pochopil hned CHUDÁK :D
  • Ty fotky mas v PC a přes monitor ho libas co?? Boha jeho co je to v dnešní době za nactilety blbi holky
  • Koukám na 1. Komentář Karolíny a dekuju ja vim ze sem uzasnej:)
  • No ze mu ten zadek poradne projedou téma klackama:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit