Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže né za mě*6*
  • justin je nejlepší clovek na svete :*** nechapu jak ho nekdo muze pomlouvat miluju hoa kazda beliebers taky!!!
    I love you justin bieber :33
    ted ale mluvim za vsehny kdo ho miluje!!
    Love *14* *14* *14*
  • Mrs.Wesley
    Kanče si tu ještě? Tvoje komenty jsou legrační bez tvých komentu to tady nemá cenu*7*
  • Mrs.Wesley
    Písně může skládat i v lochu!*1**1**1**1**1**1* daj mu papír a tužku proklepnou ho pánví a může skládat!*3*
  • Mrs.Wesley
    Pane bože nepis takoví ohromný texty*16*
  • Mrs.Wesley
    Cáklá
  • snat tě nezavřou :( *13* *13* *14*
  • Je to Justýna Bobrová, to ví přece každej, proč by se holky měly jmenovat TEN Bieber?!
  • ty seš zas tady didino?!! *10*
  • *7*
  • ahoj justine si moc heskej Lubim Ťa :) moc lasko má :) *14* *14*
  • Ahoj lidi! JB...co o něm. -_-
    Je to fajn kluk a nemyslím si že by měl skončit v base..
    Ano jeho blbost že pordává drogy a tak....
    Jsem BELIBER :* FOREVER
    Je to kluk kterej něco dokázal...
    PS:Není to GAY kdyby byl nechodí se Sel..
    Těšilo mě TerrisT. :)
  • Ahoj máš pravdu...
  • Ahoj! Ano je to smutné já jsem jeho veliká fanynka a také nechci aby ho zavřeli je to můj idol..:* Ale dělá si to sám...-_-
    I ♥ JB *14* *14*
  • všechno kde je majketa sem já
  • ja bich nebila anonim ale nechci se registrovat přeč tisi to justine co sem ti napsala *14*
  • Nevím jestli si todle přečtou ale prosím nezavirejteho on krasně spíva a ti kdo mu nadavaj bi se měli stiděd on toho vživotě dokazal víc než vi tak mu nenadávejte a vi prosím nezavirejteho doufam že ten soud 10.března dopadne dobře tak mu dejte třeba nijakou pokutu ja vim že to možná nejde ale on je strašně roztomilej a krásně spíva *14* *14* *14* *14* *14* ja nechci abiho zavřeli dit pak bi nepsal písničky a to já nechci bilo bi ho škoda *9* *9* *13* začínal takhle http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=share dit tobich nedokazala ani já vim že proněj platí taky pravidla ale on je užasne justine přestan dělat kravini a bi tě nezavřeli kdibi zavřeli tebe tak bi zavřeli mně a všechni tvoje fanynky si užasnej *14* *7* aš bbudu věči tak se chci dostat na tvůj koncert ale kdiš tě zavřou tak nebudeš mít žadní noví písničky a to mi holky nechcem si užasnej tak si to nezkaš a nedělej kravini bilobitě škoda ja vim že mi asi nerozumíš kdiš píšu česky ale tak at ti to někdo přeloží mám tě rada *14* *7* *7* *7* moc prosím nezavírejteho *9* *13* *7* *11* *11*
  • Mrs.Wesley
    Si myslíš že to čte????tuk tuk*6**8**10*
  • Mrs.Wesley
    Pane bože si myslíš že ti dáme 27 lajku když napíšeš tak hrozně dlouhé text????tě někdo jebnul pánví ne?????!!!!!!!já ti dám dislike!*16**10**10**8**8**8*
  • Už zase ach jo snad nám nezkončíš *9* ve vězení *13* *9* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit