-
:*
On uplně nejvícz<3Krásnej..Užasnej:-*k rásně zpívá ..prostě mlásk..k ojebání..:**** *14* *5* -
blog
Ahojky Chtěla sem vás pozvat na můj blog novinky všech celebrit a ty nejnovější !!Tak kdybyste měli zájem tak se koukněte , ale když ne tak ne nikoho nenutím !!§ *3* *3* -
-
Re: blog
a jak se menuje ten tvůj blog
-
-
POKRAC.sEN
A TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁK NADHERNE SE NA ME USMAL JAAAAAAAAAAAJ SKODA ZE JE TO JEN SEN NO ALE KDYBYSTE VIDELI TEN USMEV JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TEN NENI JAKO NA FOTKACH PSTE NEMUZU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
my world part 2
tady je stranka, kde si muzes stahnout uplne vsechny yjustina pisnicky... myslim uplne vsechny!!! at starsi, tak ted ty novy... ---- http://www.downloads.nl/music/Justi n+Bieber -
-
Re: my world part 2
bez ty mezery u slova "justin"... *1* -
-
Re: Re: my world part 2
Stejně je lepší mít originál *1* -
-
Re: Re: Re: my world part 2
Jj to je! *1* Ale jako já sem si objednala to CD ale ne regionální verzi, a oni mi ji poslali a platila sem o 100 víc!! Zločinci!!! *8* *8* *8* Já neci, ale hlavně že ho mám:) -
-
Re: Re: Re: Re: my world part 2
me to prijde cely... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: my world part 2
*stejny *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
volam sa jara a milujem ta mam 12 rokov a keby si prišiel do slovenska tak mi zavolaj na toto čislo 0915405457 *14*
-
-
Ja by som tam svoje telefónne číslo nedala. Nedošlo Ti že môže zavolať niekto iný??!!
-
nedošlo ti že ti môže zavolať niekto iný ? *15* *15* *15*
-
ja by som tam nedala svoje číslo lebo nejaký uchil ti moze na to císlo zavolat ale to neni moja vec *1*
-
-
ma krasne oči .... a ty jeho vlasi jo jeho vlasi.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
-
Ještě něco,když tady budete Justina pořád pomlouvat, tak si nemyslete, že mu tím uškodíte nebo že mu klesne popularita. Škodíte akorát sami sobě!!!!
-
....
ahojííkk ta vejška tak to snad nikdo nevíí do kolik poroste nebo jo???jinak miluju hoo :-* kdo ne taky že jo xD -
best justin!!
jis nej tak tvý naroozký si pořádně užij a spoustu darku! *14* *14* -
Ta Maruška asi nestrpí to, že má někdo jíný názor něž ona. Fakt mě začínají vadit ty fanynky, co mají dokola záchvaty vzteku a jsou tak akorát hnusní na ostatní.
-
-
no sem navás naštvaná mluvim pravdu ok *3* a fanynky maj uplnou pravdu sem fanynka a budu se ho zastávat a budu a budu *3* *10*
-
-
A budu a budu! A dupni si k tomu ještě! To mi připomíná dobu, kdy jsem chodila do školky. Je pěkné připomenout si tu šťastnou a bezstarostnou dobu.
-
-
Bud sticha ok *16*
-
-
Šištice!
-
-