-
A koho to zajímá?????????
-
-
Asi tak. Kdyby šlo o nestranný, kvalitní film, ale je to film čistě propagační. Ale když je to fanynka...
-
-
Drž hubu ty náno pitomá *16* *16*
-
-
-
Já Justina Biebera miluju moc ............. je nej hezčí na světě je prostě boží nikdo na světě není tak krásnej jako on Jo ... Jak mu bylo 15/16 tak se říkala co to je za blbce no fujj !! no ale tet se uplně zmněnil je 1000krát krásnější talentovanější a von si tu slávu sakramencky zaslouří von cvičí pomalu každý den fanoušky miluje nechce nikomu ublířit je prostě Super kluk *14* *14* Nikdo nebude takovej jako je on ........! *14* ... JÁ sem taky moc moc milovala Michaela Jacksona ten byl totálně Super!! šilela sem mo něm Když umřel umřela jsem i já.....! Ale jak sem poznala Justina Biebera začala sem znovu žít je tak skěléj jako Michael Jackson... MIUJU JE OBA I love Justin Bieber *14* *3* *14* *8* *14*
-
Justin je muj vysnění kluk *14* .Mam odněho 50 plakátu.A kdo simisli že justyn je blby tak je padli na hlavu *16*
-
-
Právě na opak
-
-
Justin Bieber mi nevadí.Není to můj nejoblíbenější zpěvák,ale nevadími. Mimochodem každý má svůj názor tak by bylo i dobrý aby jste šetřili slovama jo?
-
i love you :* *14* *14* *3*
-
A natebe tu taky nění nikdo zvědavej ..!!! ****
Mojé věc ..! A jo milujuhoo mocc :)) -
Justinova faninka♥
ze je coooooooooooool????? *14* *14* *14* -
-
Re: Justinova faninka♥
jooooooooooooooooooooooo to je adost a ty písničky no plostě goooood -
joooooooooo to je!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Ano, je kůl, skoro jak v plotě. *5*
-
-
Nesnáším antis
Osobně Justina moc nemusím. Nelíbí se mi moc jeho písničky, ani jak vypadá :) Ale nikdy jsem neměla nepochopitelné potřeby urážet ho, retušovat jeho fotky, nadávat mu do gaye a podobné hnusárny.
Přiznám se, že byly doby, kdy jsem se vtipkům na jeho účet taky trochu zasmála, ale to bylo předtím, než jsem pozanal opravdovou sílu antifanoušků. Před tím, než jsem začala poslouchat SNSD neboli Girls' Generation (moje nejoblíbenější skupina). Ti mají dokonce oficiální anti-fanclub. Tehdy jsem začala antis všeobecně nesnášet.
Upřímně mě hrozně štve, kolik hnusných antifans je na světě a teď to myslím víc všeobecně, nejen co se Justina týče. Antis nemají život, když tráví tolik času nad někým koho (údajně) nemají rádi. Spíš jen závidí.
Vážně mě to vůči Justinovi mrzí. :(
Justine! Nevzdávej to! Ty jim to jednou všem pořádně natřeš!!!! -
-
Re: Nesnáším antis
Skvěle napsaný :) Já miluju Justina a anti nesnáším
Jinak ty posloucháš k-pop?Já taky :) Hlavně boybandy :D
Ty máš blog these4walls nebo tak nějak že?Rada na něj chodím
-
-
Nejdokonalejší
*14* *14* *14* Justínek je nejlepšíí zpěvák i kluk a ať si říka každej co chce......mě je to jedno jáá ho zbožňuju a budu prostě by na něj ani 1000 slov nestačiloo jak je dokonalejjj a i jeho hlas se mi líbí nechápu jak někdo může řikat že zpívá jak holka když to neni pravda jen mu zavidíí........ *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Nejdokonalejší
přesně máš velikánskou pravdu já i nechápu co proti Justinkovi mají diť je to nás miláček *14* *14* -
-
Re: Re: Nejdokonalejší
váš miláček kterej s prominutím ani o vás neví...o nějakých fanynkách v české republice...když ani neví kde česká republika je... *1* -
-
Re: Re: Re: Nejdokonalejší
to bylo dost trapny jeste rekni ze ty to vis rozhodne je justin lepsi hezci cytrejsi kluk nez ty jen mu zavidiz ty figuro *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejdokonalejší
sklapni ty nádhero jedna vypatlaná *10* *16* *8* *5* *15*
-
-
no ne na dlouho 26.unora 2011 Václavské náměstí praha....Justinovo oslava sice bez nej ale bude se to vsechno natacet budou to poradat Belibers po celem svete takze pak to vsechny ty videa dojdou k nemu a on ZJISTI co to je ceska republika takze slapni....jinak vsichni co jse tu prijde dam vam jeste potom blizsi info *14* -
-
Jojo já bych tam taky ráda šla a myslím, že to nebude problém. Jen nechápu, proč to je v tomhle datu :DDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nejdokonalejší
no dyt 1.3.ma narozky a 26.je skoro u toho no ja newm jeste se to nejak zmeni nez to bude definitivni a taky protoze 26.je sobota
-
-
j já tam jdu..je to upě boží..a doufám že se to povede..!! :)))
-
-
Tomáš:SklaPni
-
-
-
-
I love Justin Bieber *3* *14* *14* *14* *8* *14*
-
-
http://www.facebook.com/pages/Prodej-Vykupcz/122261441201537