-
Novinka ...
Všichni fanoušci Justina no úžasná zpráva koncem srpna by měl přijet do čech do naššeho hlavní ho města... Jasně že do Prahy a prý tam bude i Ben z československé superstar ted přesně nevím proč tam Justin jede prej nejaka premiéra ... Ted jsem to slyšela v radiu ...Zjistím toho víc a napišu Vám ... *4* -
-
Re: Novinka ...
ehm to asi těžko.. :D
úryvek z článku:
"Magic Box chystá v rámci projekce menší překvapení, ale účast samotného Justina Biebra zde v ČR zcela vylučuje."
-
-
Každý má svůj názor na všechny věci na světě! Někdo má rád třeba lady Gagu a někdo zase Justina Biebera.
Já osobně Lady Gagu nemusím a nekritizuju ji a tak prosím nekritizujte Justina Biebera když ho nemáte rádi. -
-
Jakou lady Gagu?????
Snad Lady GaGa ne? -
Problém je v tom, že jak Bieber, tak Lada Gaga je prvoplánová popíková s*ačka.
-
-
A to, co posloucháš ty, to nejsou s*ačky?
-
-
Ne, nejsou. Já toho mám naposloucháno poměrně dost a tak kvalitní a nekvalitní hudbu poznám.
-
-
Jak je vidět, tak asi nepoznáš.
-
-
Věř mi, že poznám. Ty jsi neslyšela ani 1% toho, co jsem slyšel já. Navíc k tomu tvrzení máš velice prachbídné argumenty.
-
-
-
-
-
-
VMA
Justin vyhrál ve VIDEO MUSIC AWARDS:Best new Artist Gratuluji -
-
Re: VMA
jo je upa bezva sikulka nas malej ♥♥♥
-
-
sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
YuStIn yE PrOsTe uZhAsNeY BoY Ya hO LoWiIiSkUyU A RoZdAlA ByCh sI To s nIm yE PrOsTe k sEzHrAnI
A My dWa sE K SoBe sQeLe hOdImE !!! YuStIn yE BeStOwEy!!!!!!!!! YeEeEh!!! :-*** -
-
Re: sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
pochybuju ze by ses k nemu ty zrovna hodila to muze rict kazda -
Re: sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
a nechtěla bys to psát trochu spisovněji? Fakt se mi to jako nechce luštit *1*
-
-
Takze komu se nelibi justin tak at si polibi zadnici ale promne je justin fajn kluk a kdo tam psal hnusne veci tak je pi*a.von podlemne je fajn a je normalni kluk ja ko vsechny lidi a to je provas kdo psal ze je hnusni nafokani tak drzte hubu nekomu se libi aco!
-
-
Nejdřív se nauč psát !!! Někomu se třeba nelíbí stejně jako mně, ale musíš se naučit ostatní respektovat !!! Já třeba taky nenádávám těm co se nelíbí Lana Del Rey a nechávám jim jejich názor. Mě se Lana Del Rey líbí a nikdo s tím nic nenadělá. Tobě se líbí JB a je to !!! (Jenom příště piš bez chyb!) *12* *12*
-
-
Hele ty blažko co je ti do toho jestli jsem puberťačka ty seš beztak taky tak nwm na co si hraješ *11* *16* *3*
-
-
Řekněme, že z věku, kdy jsem psala, jak mozku zbavená už jsem vyrostla. Neboj, taky tě to jednou čeká :).
-
-
Hmm tak vídíš aspoň zase nejsem ,,stará koza" *3* *15*
-
-
-
-
-
Nevím proč sem píšou komentáře furt ti samí lidé pří.: renata, Saskie, Karolina atd. Jen se akorát s ostatníma hádají. NECHÁPU!!!!
-
-
Vadí ti to?!
-
Vysvětlím. Jsou prázdniny, nemám se doma s kým bavit, nikde nikdo s kým by se dalo něco dělat. A já ráda diskutuji. A beliebers jsou tak vtipné se svými slabými argumenty, že neodolám a jdu se hádat. Jo, a renata a Saskie je tentýž člověk.
-
-
Máš pravdu s tím, že renata a Saskie je tentýž člověk. Jenže Saskii už tu neuvidíte, jenom tu renatu, a to jsem já!
-
-
-
*1* vas este bavi stale sa hadat o Biebrovi ??? *15*
-
-
Jak vidíš, vždycky se najde někdo, kdo začne hádku a čeká na to, jak budeme my Beliebers reagovat ;)
-
-
Hlasujtéé!!!!:D
Tady: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour?page=2
Polsko má tedy opravdu velký náskok!:( -
-
Re: Hlasujtéé!!!!:D
Já hlasuju každou chvili :) ale je to k ničemu máme 29 místo achjoo :( nejde o to že nevyhrajem ale aby apson Juss viděl že máme o něj záájem :) -
-
Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
a pak třeba přijede k nám :D mno sice malá šance ale máme ji :D tak hlasujte :D -
-
Re: Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
ted jsem jukla a máme už 28 místo jupíí :D
-
-
-
-
lidi ste tu
-
Jasné myslite si čo chcete !! *16* som boybelieber a čo ?? má s tým niekto problém ?? hej bol predtým ako baba to priznávam, ale teraz je úplný frajer .. *8*
-
-
ohh .. boybelieberi sú strašne krásni... I love you *14* *14*
-
Já ho miluju.Myslím na něj od rána do večera.A navíc je dobrý že má i kluky za fanoušky i love JB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *2* *5*
-
Joo Boy Belieber *4* *3*
-
-
Sorry mám frajerkin NB *16* *14*
-
-