Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • devilishsmile
    Justin, Jeho film Never say never byl super :) Trochu vás tu spamnu :) Promiňte, už mám víc obětí :D:D:D
    je to příspěvek, soutěž o lístky na Rihannu, v příspěvku danném na Aikovu zeď jsem "bránila" Justina, Pokud se bude chtít, podívejte se a když se bude líbit like prosím :)

tu AIK-->> https://www.facebook.com/pages/Aik-Murczechy/140783845962614

a tu MŮJ PŘÍSPĚVEK-->> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249758791731785&id=140783845962614¬if_t=feed_comment
    Kdyby jste se rozhodli dát like a nešlo by, musíte mít nejdříve AIK váš LAJK :P
  • roxanda

pocit

ahoj holky, taky mate vzdy, kdyz se divate na youtube na justina ten divnej pocit??? takovej ten, kdyz neco chcete sebevic a stejne to nikdy nemuzete mit??? a musite se tesit jen z toho, co najdete na youtube??? ja ho mam kazdej den... *9* *9* *4*
    • Re: pocit

přesně :-(
    • sweet.anne

Re: pocit

PŘESNĚ!! Ale já věřím, že ho jednou uvidím. Jednou určitě. *9*
    • kikinqva

jjj Přesně mam taky takovej pocit *14*
      • roxanda

Re: Re: pocit

tak sem rada ze nejsem sama: *1* *14*
    • kicalek

jj upe divny chjooooo *8*
  • sweet.anne

Justin

Objevila se 35-ti sekundová ukázka k jeho nové písničce s názvem Never Say Never. Je ÚŽASNÁ!!! Už se mu hodně změnil hlas, je o hodně hlubší, ale mně se to moc líbí. :) <3 Tady je odkaz: http://bit.ly/bfWgOu Jen tam občas mluví takovej hlas.. :D Ale i tak, nádherná písnička. <3 Doufám, že už brzo oficiálně vyjde. <3 ♥♥
    • domca006

Re: Justin

aww..nádhera..!! x)) *14* *14* xD
    • alficka

béééé já si jí chci taky poslechnout, ale sopak můžu, když mi nefunguje zvukovka.... Grrr ten počítač bych s chutí vyhodila z okna!!!! *16* *16* ... *1*
    • kaaataaa

hezkáá pisnicka,tk doufam ze vyjde je hezka a stim hlasem mas pravdu *14*
      • ladyy_bieber

Re: Re: Justin

jj je krásná ted jsem si ji poslechla (:
    • ladyy_bieber

juju hned se podívám (:
  • kikinqva

tak tady máte to číslo :)

tk tady máte to číslo jk sem slíbila....
    ale nelekněte se nejdřív to veme takovej chlap a ten vás přepojí když mu řeknete že chcemluvit s Justínkemm (ale musíte anglicky) :D
    18879714487 to je ono :))
    • Re: tak tady máte to číslo :)

hm hlavně že v Americe mají 6 místní číslo, to ti ale trochu uteklo
      • monouseku1

Re: Re: tak tady máte to číslo :)

trošičku uplavala skutečnost o 6ti místném čísle v americe *1* *1* *1* *1*
        • dorisek111

Re: Re: Re: tak tady máte to číslo :)

ZKUSTE TOHLE:+14046653410 TOHLE FUNGUJE...
  • Michle!

Bud tak laskavý a nehraj si na hudebníka hele nebýt manažera nebylibi ani kapely ani zpěvačky Justina jsi našěl jeho manažer na youtubku jak zpívá a líbilo se mu to tak jako milion justinových fanoušků . A justin umí zpívát umí tancovat možná justin není tvůj šalek kávy ale můj jo dokázal toho hodně ty jsi nedokázal nic tak tady přestan říkat kraviny že neumí zpívat a co dokazal jasný !!!!!
    • Spousta zajímavých myšlenek - ovšem poskládaných do tak nelogického řetězce, že skutečně nevím, co si z tohoto příspěvku mám vybrat. Říká ti něco interpunkce? Zkus to - věta pak má mnohem větší smysl.
    • A ten výkřik na začátku? Navštívila jsi Prahu a jsi unesená z jedné z částí?
      • To víš každý není tak dokonalý jako pan Michal, že??? někomu na něm záleží a má ho rád... jak by se líbilo tobě kdyby se někdo neustále navážel a měl blbý kecy na tvého oblíbeného zpěváka nebo kapelu??? tak laskavě buď zticha jdi si radši hrát na klavír a ne*** se sem buď tak hodný. (Snad si nenašel žádnou chybu v pravopise já vím, že ti na tom strašně moc záleží viď)
        • Záleží. Jazyk je naše dědictví, něco, co se utváří už několik mnoho století. A zrovna český jazyk patří k nejdokonalejším na světě.
          • Zajímavé, že si neodpověděl vůbec na mojí otázku???
            • Tam byla nějaká otázka? Ano, vlastně tam cosi takového bylo, jak by se ti líbilo atd... Kdyby k tomu došlo, pustil bych se s ním do diskuse. A všimni si, že tady se to tak jmenuje. Diskuse.

EDIT: Ovšem je těžké diskutovat s někým, kdo tě místo normální odpovědi počastuje nějakou nadávkou typu ču*ák.
          • Ano, ale pro tvojí informaci tady nejde o to, kolik si udělal chyb v pravopise, ale o názor.. Pokud si to neuvědomuješ, tak jdi na stránku o českém jazyce a ne a osobnosti.
            • Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, hrající mnohem lepší hudbu.
            • Takže NEJDE O JAZYK? V diskusi právě o jazyk jde. Pokud nejsi, milý anonyme, schopen formulovat své názory ve správné češtině, tak je radši neformuluj vůbec.
    • Za prvé, nauč se psát. Ale chápu, já na prvním stupni nepsal zas tak o moc líp.
      Za druhé, nehraj si na hudebníka? Cos tím chtěla říct? Hudebník jsem, hraji na kytaru a klavír, což je ovšem zcela irelevantní (najdi si, co to slovo, které ani nepřečteš, znamená)
      Za třetí, nebýt manažera nebyly by ani kapely, ani zpěvačky, to je jen blábol někoho, kdo zná celkem tak tři kapely (přibližně One Direction, LMFAO nebo Kryštof) a tři zpěvačky (typu Lady GaGa, Mylie Cyrus nebo Selena Gomez). Samozřejmě, že každý význačnější interpret manažera má, ale že by na něm měla záviset jejich existence? V žádném případě.
      Ovšem nemá cenu ti cokoliv říkat, pro tebe je zřejmě těžké takhle dlouhý text přečíst.
      • Michale a kdo to je ta Mylie Cyrus?? Nemyslel jsi zpíše Miley Cyrus??? Žeby Pan chytrý Michal nebyl tak chytrý jak se zdá.??m5
      • Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
      • Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
        Jo a možná už si na střední nebo dál možná už pracuješ co já vím ale já jsme na 2 stupně ještě se toho mám doost učit. !!!!!!!!!!!!
        • Zvláštní škola má druhý stupeň?
          • zválštní škola hele je mi 13 do zválštní školy nechodím ale ty jsi tam chodil hele já tady nebudu se koukat jak píšu ty nesi můj učitel ani moje mámka ani tata neznám tě a ty neznáš me jasný možná jsme ještě dítě možná ale já s dítěte vyrostu ale ty ne ty budeš dítětem pořád !!!!
            Nenavážej se na justina ignoruj to všechno jdi si radši něco psát ná nějákou tvojí kapelu jasný !
          • Ano, toto byl přízpěvěk na úrovni.. reaguj alespoň na to co se tam píše nezáleží na tom, jestli děláš chyby v pravopise ale jde o názor
      • hele tady neni nějaká soutěž kdo jak píše jo tak přestan říkat furt vsechno pořád dokola. Hele zajímávý je že je teď na turné v evropě a jeho manažer je v americe aha zajímavý toto ti opět nevyšlo. jako že když hrajes na kytaru a na klavír že hnedka víš všechno nejlíp za prvé nejsi zpěvák takže ho nemáš co soudit za 2 neskládáš písničky dalsí věc kterou ty na justinovi nemůžež posoudit protože ty si v zivotě ani jednu písničku nesložil.. Jo a kdyz ti tak vadí tak proc lezeš na jeho profil??
  • sweet.anne

Justin

Úžasnýýýýý!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* http://bit.ly/blYW0e
    • kikiss11

Jj viděla jsem úplně krásná písnička!!!! *14* !!! *14* !!!! *14*
  • Baruj
    Opravdu? ne! je opravdu Karolíno rozdíl kamarádka a sestra taky si nejdřív promysli co napíšeš;)*
    • Podívej se na:
      http://www.karaoketexty.cz/bieber-justin-28398/fanklub/strana-1
      Už chápeš?
      • Baruj
        :DDDDDDDDDDDDDDD Ano ale já nejsem fanynka to jsem tam snad psala néé? jen mám ráda jeho písničky a jeho styl. Rozdíl;)*
        • Já vím, že ty fanynka nejsi, ale Maruška ano.
  • Já Justinovi věřím!! Věřím tomu, že to všem těm pitomečkům pořádně natře až jim spadne brada do klína!! A ještě se budou omlouvat za to, že na něj házeli bezdůvodně špínu. Ono se může stát, že jednou vy budete v nouzi a Justin podpoří nějaký projekt, který vám bude ku pomoci. Co budete dělat pak?? Sypat si popel na hlavu. Je mi z vás špatně.
    • Kronoss1
      Víra je na ho*no. Musíš vědět.
    • Budiž. Až se to stane, tak si o tom můžeme podiskutovat.
  • justin je príma kluk i když zpívá jako holka a mám všechny boty jako on stéjné barvy a stéjné značky *14* *14* *14*
  • hmm... nová profilová fotka... je fakt úžasná hezčí fotku justina jsem možná ještě ani neviděla ale vím stoprocentně že je justin nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit