-
miloejem ta justin bieber
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujem taaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
jo a
můžete hlasovat pro jeho píseň na www.ujdeto.cz *3* -
Nemusíš se mi omlouvat Maruško.Ale prosimtě nejsem fanynyka Justina jen ho mám prostě ráda tak neber to jak si to myslíš okey?..
-
-
ok kámoško *3*
-
-
Že ho nesnašíte to níkohoo nezajima,vy radší byste se mnělí jit učít češtínu protože toje katastrofalnní ta grámatika
-
-
To píše ten pravej.
-
A tobě že se libí tak to taky nikoho nezajímá!!!
-
-
Zajímavé je, že to samé nenapíšeš níže uvedeným pisatelům,
viz: "Justy, miluju tě. Tobě nejde odolat!!!" -
-
chtěl jsem "Reagovat", příspěvek je určen Anonymce.
-
-
muj nazor
proboha hnusnejsiho kluka ani neznam nez je on. proboha *9* *9* takovej mladej srac a mysli si ze je neco lepsiho nez eminem, 50 cent, dr dre,lil wayne. no stesti ze je na svete vic raperu nez takovyhle curaci mladi jako je justin *9* *9* -
-
Re: muj nazor
tvuj nazor ale nikoho nezajima mozna jenom toho debila s vekou hubou eminem,50 cent jsou taky dobry ale mi mame radi justina pro nas je proste nejjj tak nam tu radost s justina aspon nekazte!!!!! -
bez do píííče z nejakyma raperama!!! *5* -
ty idiote jdi si to psat nekam jinam justin je nahodou sladkej jako jahudka a emiminem je trapak jako ti co jsi tam napsal -
ty...on neni hnusnej..je to ten nej kluk na svete...... *14* -
-
Re: Re: muj nazor
přesně ty lezbo ty si ta co je tady nejhnusnější
-
-
Ty krávo ty jseš ta nejhunsnější neurážejho *14* -
njn je jasny ze kazdy ma svuj nazor.....me se treba zrovna libi a to dost....... *14* -
-
Re: Re: muj nazor
no prave ze je mladej tak nemuze bejt eminem ty chytra ci chytry !!!!!
-
-
-
Proboha proč Jerry? Nejdřív to je JB a teď zas tohle? Může mi to někdo vysvětlit? *7* No to je debbil a svi.ě
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* -
-
Nejsi Belieber tak to nepochopíš...Jerry je prostě Jerry=D♥
A Walter je prostě Walter..=DTo má Justino tam...=D -
Ty si fanúšička alebo čo ? :D Jerry nie je prezývka pre Justin ale skôr pre to čo má v gatiach :D
-
-
pls
Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4* -
-
Re: pls
já -
dík -
já -
Re: justin bieber 4ever
ja a justin je nej *14* *14* -
Já :) -
já *4*
-
-
zabyla
-
NY NEMŮŽE ANI PSAT PTAKOVINA,PROTOŽE JÁ MILUJU JUSTINA *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *2* *15*
-
-
I want you all to apologize for the way i behaved lately.I am very sorry . I LOVE BELIBERS. Justin Bieber *3* *3* *14* *14* *4* *5* *5*
-