Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miloejem ta justin bieber

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujem taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • jo a

můžete hlasovat pro jeho píseň na www.ujdeto.cz *3*
  • Baruj
    Nemusíš se mi omlouvat Maruško.Ale prosimtě nejsem fanynyka Justina jen ho mám prostě ráda tak neber to jak si to myslíš okey?..
    • LoveJustin
      ok kámoško *3*
  • Že ho nesnašíte to níkohoo nezajima,vy radší byste se mnělí jit učít češtínu protože toje katastrofalnní ta grámatika
    • To píše ten pravej.
    • A tobě že se libí tak to taky nikoho nezajímá!!!
  • Zajímavé je, že to samé nenapíšeš níže uvedeným pisatelům,
    viz: "Justy, miluju tě. Tobě nejde odolat!!!"
    • chtěl jsem "Reagovat", příspěvek je určen Anonymce.
  • muj nazor

proboha hnusnejsiho kluka ani neznam nez je on. proboha *9* *9* takovej mladej srac a mysli si ze je neco lepsiho nez eminem, 50 cent, dr dre,lil wayne. no stesti ze je na svete vic raperu nez takovyhle curaci mladi jako je justin *9* *9*
    • Re: muj nazor

tvuj nazor ale nikoho nezajima mozna jenom toho debila s vekou hubou eminem,50 cent jsou taky dobry ale mi mame radi justina pro nas je proste nejjj tak nam tu radost s justina aspon nekazte!!!!!

bez do píííče z nejakyma raperama!!! *5*

ty idiote jdi si to psat nekam jinam justin je nahodou sladkej jako jahudka a emiminem je trapak jako ti co jsi tam napsal

ty...on neni hnusnej..je to ten nej kluk na svete...... *14*
      • Re: Re: muj nazor

přesně ty lezbo ty si ta co je tady nejhnusnější

Ty krávo ty jseš ta nejhunsnější neurážejho *14*
    • kikiss11

Re: muj nazor

njn je jasny ze kazdy ma svuj nazor.....me se treba zrovna libi a to dost....... *14*
      • Re: Re: muj nazor

no prave ze je mladej tak nemuze bejt eminem ty chytra ci chytry !!!!!
  • Proboha proč Jerry? Nejdřív to je JB a teď zas tohle? Může mi to někdo vysvětlit? *7* No to je debbil a svi.ě

*12* *12* *12* *12* *12* *12* *16*
    • aluska33
      Nejsi Belieber tak to nepochopíš...Jerry je prostě Jerry=D♥
      A Walter je prostě Walter..=DTo má Justino tam...=D
    • Ty si fanúšička alebo čo ? :D Jerry nie je prezývka pre Justin ale skôr pre to čo má v gatiach :D
  • tlapka055

pls

Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4*
    • Re: pls

• tlapka055

Re: pls

dík
    • kaaataaa

• Re: justin bieber 4ever

ja a justin je nej *14* *14*
    • sweet.anne

Já :)
    • Re: pls

já *4*
  • zabyla
  • NY NEMŮŽE ANI PSAT PTAKOVINA,PROTOŽE JÁ MILUJU JUSTINA *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *2* *15*
    • I want you all to apologize for the way i behaved lately.I am very sorry . I LOVE BELIBERS. Justin Bieber *3* *3* *14* *14* *4* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit