-
jo počural *11* *16*
-
Někteří se ptali jaktože Justin hrál v kriminálce las Vegas když se to natáčelo v rice 2000 a Justina ještě neznali tak ten rok 2000 je když se natáčela uplně první serie Kriminálky Las Vegas ok :D :D
-
justin******
justin upe boži *14* *14* *14* *14* -
-
Re: justin******
nikulik222:já stebou souhlasím
J *14* U *14* S *14* T *14* I *14* N *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: justin******
pls vsechny hlasujte na kisspublikum pro justina DÍK!!! *3*
-
-
=)
jo může ti přijíít dopiis ale neni to jistýý tak bychh na něj nečekala -
ADELE where is that English post of yours? If you indeed have a state exam, then prove it. You and I both know that I can speak English, because I've already proven it several times, it's your turn now.
-
-
As I said, I don't have to prove that I have a state exam because I'm fed up with such an asshole like you. Is that OK, sweetheart?
-
-
Neříká se I don't have-to je fakt blbost!!!
Říká se I haven't!!!!
A budeš se tady vychloibat s angličtinou -
-
Promiň, ale zde se musím zastat ADELE. Sice její vyjadřování viz. blbka a asshole není zrovna košer, ale, co se angličtiny týče, má pravdu. "I don't have to" znamená "nemusím" a vysvětlovat I haven't bez dalšího pomocného (či jiného slova) není dost dobře možné. Tady prostě musím být férový.
-
Co to tady říkáš za blbosti??? Umíš ty vůbec anglicky??? Angličtinu jsi neviděla ani z rychlíku a budeš někoho poučovat, blbko??? *15*
-
-
To ty jsi blbá, pořád se tady hádáš a když někdo něco napíše jinak než si přeješ tak se začneš hádat
-
-
A prej státnici, to by tě vyhodili a ani by sis neškrtla, nechápu tvůj styl života ADELE
-
-
Já tu státnici mám na rozdíl od tebe, když ani nevíš, co to znamená I don't have to... zeptej se čtyřletých dětí, co chodí do anglických školek, ty ti to vysvětlí. Jsi fakt pitomá Lauro. Když anglicky neumíš, tak se do toho ne...
-
-
Hm nejsem pitomá, když jsem v angličtině nejlepší že třídy a začala jsem se učit i německy
-
-
-
-
Finally. That's the first time you've actually lived up to your words. Bravo!
-
-
What the hell are you doing here? I thought you'd be chasing after girls and you are wasting your time here. It is not normal. It's Easter!!!!!
-
-
Why would I celebrate so called resurrection of Jesus Christ when I am not Catholic. What is there to celebrate then? Easter is the most important holiday for Catholics, even more important than Christmas.
If atheists celebrate Christmas, then what exactly do they celebrate? The birth of baby Jesus? I don't think so. They use this time of the year to be with their family, to buy gifts for friends and they use it as one of the reasons to get drunk without someone judging them.
Why are you so obsessed with this holiday anyway? Easter is just more free time for me, nothing more nothing less. -
Are you stupid? Kronoss1 wrote two days ago he's not Catholic.
-
-
It's like Christmas. Even atheists celebrate Christmas. It is news for you, isnt't it? Who is stupid?
-
Catholic? People don't have to be Catholic to celebrate this feast. Do you understand?
-
-
-
-
-
-
vlez mi na zada *1*
-
Denco ty ses uplne zmatena.
-
I Love Justin Bieber *14* *14* *14* *14*
-
Justyne bibre milujite ja vim že sem ti dala kopački ale chcu to napravit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Promiň,ale Justin by jsi NIKDY nezačal s dívkou jako jseš ty!!
Proč myslíš,že na školách se učí čeština??
Aby lidi,jako ty nepsaly jako prase... -
-
Lady RoseSS:že to říkáš zrovna ty....,aby lidi nepsalY *6* zlatíčko,místo líbání fotek Justina,jdi na doučování *1*
-
Jinak názor je celkem v poho. Taky nemám ráda, když lidi blbě píšou. A "by jsi" je na "ty by jsi", jinak je "on by si"...bez "j".
-
Souhlasim s tebou, ale sorry, podle jména "LadyRoSeSs" a toho jak si v klidu napíšeš lidi nepsaly s tvrdym y, mi příjde, že seš trapná, když sama někoho napomínáš, za něco co sama neumíš. Navíc za čárkou a za tečkou je mezera, a když už, tak je se píše buď jeden, nebo tři otazníky/ vykřičníky.
-
-
Promiň, ale ty taky nemáš koho napomínat. Když jsi se tak ale rozhodl, napiš alespoň příspěvek bez chyby.
Např. místo "jseš" si napsal/a "seš". To, pokud vím, také není správně. Navíc jsi nesprávně umístil/a čárku: "...mi příjde, že seš trapná, když sama někoho napomínáš, za něco co sama neumíš." - snad ti nemusím vysvětlovat, kde je chyba. Věřím, že na to příjdeš sám/sama.
Mějte se a pište bez chyb! *3*
-
-
-
jezisi ty ses pipina, nauc se radsi pravopis!!!
-
-
Justin zpiva blbe ,kdo souhlasi.
-
-
Souhlasím....zpívá jako by ho někdo tahal ta gule :DD
-
Ja taky. Jenom se furt chvástá.
-
drz hubu
-
ja souhlasim