Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

novinky

Ahoj takže mám pro vás pár novinek ohledně Justina:
    -takže Justin bude natáčet jeho film který bude vytvoren z jeho zivotopisu vlastne jak se dostal ke sláve nebo tak neco
    -pak bude hrát v jednom dile kriminálky New York ne Las Vegas
    -a pak povídal ze jeho velké turné bude mít celkem 41 zastávek nevím jestli je mezi tím i čr
    -a pak rikal ze jestli se vsechno povede chtel by udelat turne po Německu....takze to je vsechno kdybyste meli jeste neco tak to sem pripiste dík =))) *14* *14* *14* *3* *3*
    • kaaataaa

Re: novinky

jak to vsechno vis?na jakych strankach si to nasla,a kdy bude natacet ten jeho film podle zivotopisu?newis pls?diky *3*
      • tlapka055

Re: Re: novinky

no chtej to natacet az po tom turne a psal to vsude na Twiteru MySapce a ve Fanclubech atd....
    • sweet.anne

Re: novinky

Ne, je to Las Vegas, sám to řekl v jednom rozhovoru. :) A ČR tam není..
      • tlapka055

Re: Re: novinky

ne je to New york psal to na twitru
        • sweet.anne

Re: Re: Re: novinky

Ne na Twitteru nic takového nepsal. :D
          • tlapka055

Re: Re: Re: Re: novinky

ale psal se tam podívej určo to tam najdeš
  • domca006

CD

jo a ještě abych nezapomněla..xDD Nové CD..!! 23.listopadu má vyjít jeho už třetí album..bude obsahovat všechny ukázky z prvních dvou alb, ale také nové akustické písně..určitě to bude zase boží..další informace podám klidně na požádání..:)
  • tohle je REAL

s tim ze znam JB si nedelam srandu nemusite mi tu mazat veci ale JB mel fb a ted si ho smazal strasne ho otravovalo lidi..a to je pravda..mela sem i Miley cyrus ale tu zas otravovali paparazzi...a tohle je Pravda a kdo neveri jeho problem mohl mit justinuv podpis..:D a vse kolem nej *1* *1*
    • Re: tohle je REAL

A to jako určitě?!
      To, že na FB narazíš zrovna na JB nebo MC..je ta nejminimálnější šance...
      Sorry, ale moc Ti nevěřím a určitě nejsem jediná!!
      Na FB jsou miliony profilů se jménem 'Justin Bieber' nebo 'Miley Cyrus'...
      Může a mohl to být kdejaký američan, kterej se vydával za JB!!! *13* *13*
      • Re: Re: tohle je REAL

chces fotku? *1* *1*
    • Re: tohle je REAL

jasně ale to neznamená že ho znáš když ho máš na fb víš když tam přidáš někoho tak to znamená že ho znáš ? néé takže *1*
      • Re: Re: tohle je REAL

necghapu te ale to je jedno proste me tady mazete vsechny veci...nechapu vas... *10* *10* *16* *16* *16*
  • Ahojte nevíte někdo v jakých dílech v seriálu Kriminálka Las Vegas hrál? ten první díl sem viděla ale ten druhý ne ( tam jak je zastřelen ) prosím tak kdo ví tak mi napište díky :)
    • Hrál v 15. dílů, a ten díl se jmenuje Po čem kdo touží. A u konce ho zastřelí (jenom to tak udělají)
  • dmnc kolik je vlastně roků
  • I have birthday too on 1st March *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lidi krotte se Sem fanynka a fakt mě nezajima vaš nazor naněho.!.:D Proboha dej mu pokoj.
    Ps: M.I.L.U.J.U.T.Ě Nejvííc.:**
    • Presne jen mu zavidi
      • ehmmm....co přesně mu má závidět? je to jen hvězdička co si užívá slávy a která stejně brzy vyhasne....kdyby ho nepotkal tamten nějakej producent tak slavný ani není...
        • Ale sel si za svim snem
          • Myslíš, že toto byl jeho sen? Já si myslím, že splněné přání je někdy to nejhorší, co člověka může potkat.
            • Tak se podivej na film newer say newer
              • Reakce na příspěvek:

Filmy a veřejná vystoupení neposkytují náhled do duše, ukazují pouze svrchní slupku pro veřejnost.

PS: Takový film neexistuje. Promiň, ale nemohla jsem odolat. :)
    • Tvá svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhých. Máš-li ty právo napsat svůj názor, mají toto právo i lidé s názorem opačným. Zrovna tak jako nikdo nemůže zakázat vyjádřit svůj názor tobě, ty nemáš právo zakázat to ostatním. Navíc, v tomto případě má každý svou pravdu.
    • komu to cpeš? mě taky nezajímá tvůj názor
      • bubuska1
        kazdy ma svoj nazor takze mu nemusis z laskavostou.....nic zle na nazor nehovor
  • justin je peknejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • ano stim souhlasím
  • Renysek12
    Bieber je strašný!
    • Pokud se to nelíbí tak pane bože.. SEM NEPIŠ !! furt samé jak se vám může líbit bere drogy,kouří a já nwm co ještě je to fakt trapné od tebe a né od holek které sem píšou že je justin super tak se zklidni a jdi si radši hrát s panenkama ;)
  • Michale
    co by ste mu měli závidět?? ty se ještě trapně ptáš... píšeš tady jo hlavně nepište že mu závidíme jeho slávu atd.. ja si myslim že to tak je a akorát vy nemůžete přijmout že po něm jede každá holka na kterou se podívá a o tebe si ani žadná kolo neopře tak se prosimtě vzpamatuj a nepiš tady takovýhle kraviny. Já ho sice neposlouchám ale nejsem nějake zazobanec kterej akorát závidí a místo toho tady píše o něm pomluvy a vymejšlí si co by napsal jenom aby se nenudil. Hele víš co zkus nebýt furt u pc a zkus dokázat to co on potom tady něco piš
    • Kronoss1
      Velice zábavný příspěvek. Pokud si myslíš, že ho chce každá holka, na kterou se podívá, tak jsi na omylu. Možná u vás na prvním stupni základní školy tomu opravdu tak je, ale "venku" tomu tak není.

Spojení "zazobanec" a "závidí" je taky velice zajímavé. Ty opravdu zazobanec nebudeš, protože kdybys byl, tak víš, že bohatí lidé nemají potřebu ostatním majetek závidět, protože sami mají. A nauč se trochu pravopis. Díky
    • Co dokázal? Przní jednu z nejkrásnějších věcí na světě. Hudbu. Civilizovaný člověk mu nemá co závidět.
      • to není zcela mimo.
      • jo jasně ty zřejmě nejsi civilizovaný člověk.... jo jasně przní jako víš ty tvoje argumenty jsou docela dost ubohýýý *8* *8* *8* *8* *8*
        • Kronoss1
          Tys argument neviděl ani z vlaku.
        • "jo jasně przní jako víš"....docela mi to připomíná bibli v řeckém originále, tam se vyskytuje též spousta vět typu: "Kdo však ale totiž ne ten sám tedy vždyť do božího království tedy nevejde." Ovšem ve staré řečtině je toto zcela normální, zatímco čeština tohle skutečně ráda nemá.
          • další chytrá slečna nebo muz nebo kdo si se nám vynořila... zajímavé jak tady neustále vy dva s michalem řešíte pravopis který není absolutne důležitý
            • Jak jsem již psal výše: Jazyk je prostředek k vyjadřování. Toto je diskuse, kde se jazyk používá a správné vyjadřování je nejen žádoucí, ale dokonce i nutné.
        • Argumenty? Zkus tuhle diskusi číst tak dvacet stránek dozadu a uvidíš argumenty mé a dalších (Kronos, Blažky) a neschopnost jiných na ně odpovědět.
          • Víš jenom ti chci říct že píšeš neustále to samí a meleš to tady pořád dokola.... pokud vím na tvé argumenty které si napsal odpovědělo dost lidí. Hraješ si na chytrého tak si jdi radši někam zahrát šachy a nepsat tady kraviny !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit