-
ked som ho prvý raz počula myslela som si že spieva baba *1*
-
-
já taky :D
-
Já jsem si zase myslel,že to zpívá největší teplouš na světě nebo že to mňouká nějaká kočka.Justin Bieber má úplně nejteplejší hlas ze všech zpěváků.Nechápu,jak ho někdo může poslouchat
-
ja sem se malem poblil
-
-
Ahojte, zkoušeli ste už někdo to jeho icq--- co tu psala ta holka? .. =)... a odepsal? .. =O díky.. ;) *14* -
A ještě jedna důležitá věc: prosím vás vy BELIEBERS nenazývejte nás HATERY, protože my a hateři jsme od sebe asi tak daleko jako beliebers a Serje Tankian, no možná jsem to neodhadla úplně přesně, ale co víc říct když si tady vymýšlíte voloviny
-
-
Hlavně že jsi psala, že nejsi hater a teď jsi napsala abychom vás nenazývali hatery a hned nato se tak nazveš sama. -.-
-
-
No však nejsme hateři tak nás tak nenazývejte, zase si vymejšlíš nějaký zpitomělý kraviny
-
-
-
dmnc kolik je tobě roků
-
Nechápu lidi co o něm říkají že je namyšlený, ano udělal pár hloupostí, ale tak byl puberťák s velkým obnosem peněz. Je jasné že něco z toho co dělá pro děti a lidi je schválně, ale určitě neee vše, má 2 mladší sourozence a jde vidět že má rád děti.
Říkáš o mně že jsem teplý, ale já dokážu jedním FOLLOWEM holku rozkřičet víc než ty při sexu
- Justin Bieber
Každý dělá chyby, nejsme dokonalý a já nejsem robot
- Justin Bieber
Bieber Fever -
Hej Mrs Wesley nepis to vsude
-
-
Aha!!!!!to jsi ty Sabushenko!!ale proč mi tohle píšeš?jestli mi ještě něco takový ho napíšeš odeberu si tě z přátel abys věděla!!!*10*
-
Nech mě už konečně na pokoji!!!!!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**a máš divný jméno hej co to jako má mít za smysl!!!!!!!!!!!a máš řešit pokud vím Justyna ne mě takže mě laskavě nechej a jestli ne budu ti nadávat nebudu mít na výběr!!!a pamatuj si jedno!!!ten kdo mě nasere toho si budu pamatovat navždy!*16*
-
-
jo no si docela kr*va *2* *15*
-
-
-
Chtěl bych vidět toho notorického dislikeáře.
-
... icq
kdyby jsis přečetla aspon kousek diskuse justina .. tak by jsi zjistila ze jsem tu psala ze tam bylo napsano alexandr drew bieber ale on je justin drew bieber !! -
-
Re: ... icq
no víš... taky.. nemusí mít každý svý jméno.. ;) a tak na 3 stránkách sem četla že je Alexandr.. ale to je jedno.. =)
-
-
*14* a nice love you and you come in here the Suriano adore everyone here are your posters and everyone otebe say that he looked for 12 years but still loves you and want should be displayed the might have a concert here but you have extra please I beg you and all entire surany ok to add. *14* *14* *14* *14* *14* <3
-
-
What the hell is that? Is that Google Translator? Jesus, you are acting as if you can speak English, but the truth is obvious I would say.
-
-
love you *14* *14* *14*