-
Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, kteří hrají mnohem lepší hudbu a mnohem lépe zpívají.
-
-
Tak to bohužel chodí. Na výsluní bude vždycky to, co se nejlépe prodává.
-
-
OK, otázka je PROČ se tak dobře prodává? Tohle jsem nikdy nezjistil - proč jsou takoví zpěváci a takové zpěvačky vůbec prodávané.
-
-
nebo ještě lépe: Vyprodávané
-
-
-
-
cooo
No..jako...mno...ja nevim...mno nic o nem nevim.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Jak to tady tak čtu tak zatím nikdo nepochopil že tohle je diskuze a tak si sem pochopitelně může každý psát co chce! *7* krom Michala *3*
-
ja mam Justina rada aj pekne spieva ale radšej mam rada Selenu ale je pekny a chcela by som s nim chodit lebo ja mam 18 rokov a som o jeden den mladšia ako on alebo keby som s nim nemohla chodit tak by som s nim chcela tancovat lebo to by som selene neurobila lebo so selenou sme kamosky a ja byvam v tom meste ako ona a viem aj po anglicky
-
-
Nekecej! Ty by si Selenu nikdy stretnut nemohla! A aj keby tak by z vas kamosky neboli! A vobec, ako ste se spoznali?
-
nekcej ! Se Selenou se beztak nepotkalas ani jednou *2* *2* !
-
-
dmnc prominˇ že jsem ti hned neodepsala měla jsem něco jiného k práci
-
NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
ToMu KdYbY sTe Mu Ho VyKoUřIlY tAk By Se Na VáS hNeD vYsTřÍkAl PrOsImVáS!!xD tAkOvEj NaDrŽeNej xD JaKmIlE vIdÍ nAkOu HoLkU tAk Mu StOuPnE *1* vSaDiLa ByCh Se Že Si Ho KaŽdEj DeN hOnÍ xDxD *1* -
-
Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
Ty seš tak trapná...To nám tady ae popisuješ sebe ne? -
-
Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
To já bych vůbec nebyla proti mu vykouřit, stejně asi jako většina holek na světě.
No a co kdyby si to dělal i 5X denně co na tom. Když je ještě panic nějak to ventilovat musí. Můj starší brácha byl v jeho věku stejnej, furt byla obsazená koupelna- a co tam dělal bylo jasný. To je náhodou hezký že neskočí do postele s první holkou /a že by si mohl vybírat!/- jasně se šetří pro tu pravou, nějakou velkou lásku. Stejně každá by chtěla být jeho první a udělat mu to že by na to do smrti nezapomněl. Stejně už to asi nebude dlouho trvat, a já mu přeju aby to bylo krásný. I když to nebude se mnou. Škoda. -
-
Re: Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
Určitě má stejně krásný tělo jako obličej- figuru má teda perfektní a až ještě doroste do výšky.... Závidím holce která ho první uvidí nahýho, a bude ho moct líbat úplně všude, a on při tom bude slastně sténat... Stejně si myslím že by se k němu hodila o něco starší holka/17-18/ co by ho zaučila do sexu/až příjde čas/. Ale jeho čas ještě nepřišel.
-
-
-
-
Justin
101 důvodů, proč miluju Justina, sice jsem to nepsala já, ale naprosto s tím souhlasím. :) <3 http://www.twitlonger.com/show/2qiq j5 -
-
Re: Justin
*1* *1* *1* tak tohle je už i na mě moc *1* Panebože zamyslete se lidi *7* vůbec ale absolutně vůbec ho neznáte,vidíte ho jenom na nějakách videoklipech kde se může chovat uplně jinak než ve skutečnosti *9* Já mám ráda jeho hudbu i jeho styl ale tohle už je fakt přehnaný *1* -
-
Re: Re: Justin
my o nem vyme vsechno.....kde bydlí co má rád atd.....a jestli ti tu neco vadi tak muzes jit.....ty vis kam
-
-
Re: Justin
jooo to vystihuje hele dáš mi tvoje icq???já ti napíšu moje bzkazem pokecáme my si budem rozumět
Milujeme Justina =o****
-
-
ZPĚVAČKA
Pro Lucku
Napsala jsi pěknou blbost! a navíc to nebylo ani vtipný! .. takže jestli tu chceš někomu nadávat nebo urážet tak si bež někam na ANTI JUSTIN BIEBER! a k nám to nepiš! .. Protože my ho máme rádi!:) .. a BEIBER? když už BIEBER! a jestli se ti tu něco nelíbí tak sem nechod´.. Čus. -
-
Re: ZPĚVAČKA
Prostě je to Bobr *3* -
Re: ZPĚVAČKA
Přesně..já to smázla.. *3*
-
-
jméno
je pravda že Justin Bieber se jmenuje Alex Lawrence????
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: jméno
kdo ti to rikal je to blbost kdyz tak tak je ho prave jmen Justin Drew Bieber -
ne kde si to prosimte vzala *14* -
si normal?on ma rodne jmeno justin drew bieber a ne alex lawrence -
-
Re: Re: jméno
Sorry ale nejmenuje se Justin Drew Bieber pseudonym justin si dal podle svýho oblíbenýho zpěváka justina timbrlakea takže se nemáš co zlobit na dotaz nad tím protože je to možná pravda! -
-
Re: Re: Re: jméno
hej kde sto vzala
-
-
Re: Re: jméno
no tak promin že se ptám.tak sem to chtěla vědět -
-
Re: Re: Re:Re:Re: jméno
promin ja sem nechtěla bejt takyová já mám takovou povahu když mám ten den špatnou náladu(což sem měla a dost)tak sem dost výbušná tak srry *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
omluva přijata. -
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
Jáj takový povyk ,kvůli tomu že napsala "si normal?" vždyt to není nadávka
-
-
Re: Re: Re: jméno
monouseku1 chápu, že to víš a tak to můžeš napsat normalně a ne hned lucce nadávat*13* .třeba to nevěděla. -
-
Re: Re: Re: Re: jméno
srry ale na každých stránká je napsaný jak se jmenuje a kdyby se podívala na wikipedii tak to ví hned *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
monouseku1 vidíš už se ti omluvila.tak se už usmiřte. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
promiň ja sem jen chtěla, víš no prostě jsem vyděla na www stránkách v brava že se tak menuje a tak sem si to chtěla ověřit na facebooku a tam sem to zadala a chvíli hledala a narazila jsem na profil kde měl různé fotky.a tak sem si to chtěla ověřit tady,protože jsou zde fajn lidi.nechtěla jsem tě naštvat.promiň moc se omlouvám.
-
-
-
-
-
-
Je vážňe úžasnej
-
-
Úžasný jsem tady jedině já!!!
-
-
to urcite
-
-
A ty když seš Niallerka, nemáš náhodou být na jiných stránkách a ne na Justinovi??
-
-
Ja mam rada justina i nialla a to je te podel
-
-
-
-