-
Chce se mi z něj blejt!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo souhlasí ať odepíše nebo ať dá like *11*!!!!!!!!!!!!!! hihi *11* do nenávidí Justina Biebera mám vás ráda!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
víš co ty KRÁVO nech si blbé řeči od cesty náhodou od takové blbky je lepší je SUPER
-
-
hello justin how are you???? *8*
-
Víte co? S*ru na vás a jdu domů!
-
-
Už bylo na čase.
-
-
ten kdo si myslí že je justin bieber GAY,tak se šeredně plete,někteří říkají že je buzna,podle mě je naprosto SEXI, *14* roztomilý a nádherná,má skvělé skladby.Slyšela jsem že aj vistupoval v praze strešně mě to mrzí že jsem tam nebyla je to muj živitní idol *14* *14*
-
-
Nn on v Praze ještè nikdy nebyl.... :)
-
-
co?? těd sem četla na netu ze juSTiN má tří měsíčního syna sorry alee sem zvědavá jakou blbost estě napíšou docela se bavím *1*
-
-
jo to ja sem taky zvedava jakou blbost jeste napisou
-
Už nevědí,co si vymyslet aby byly paparazzi zajímavý.. *1*
-
-
když už, tak papparazziové byli. *6*
-
-
-
hej jako si to přehnala justin bieber je muj a vdíckybude *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* takže ruce prič protože ja a justin
bieber se spolu hodime a ne selena gomez haha *7* *7* *14* *14* *14* *14* aje mi jedno so asi mislite -
-
Chces vedet co co jsi myslim ze jsi uplne makla. Posedla jastinem. To se myslim.
-
-
miluju tě justine *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Óóú New Year
Óú mo0c ti zlato přeju do Nového Roku mocík úspěchů(Mno ještě si počkáš trochu déle než my ptž my tu máme poslední 2 hodky a 20 minut takže ty nějakých 8 hodin a 20 minut) ve zpívání a rozdávej i nadále to potěšení nám (bláznivým faninkám) Jseš fakt úžasnej stylovej krásnej prostě všechno nejlepší JSI.... *3* -
26. a ještě výš!!
Už jsme na 26. místě tak ať se dostaneme aspoň do celé 25.
Hlasujte tady: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour?page=2 -
-
Re: 26. a ještě výš!!
uz zase zpet na 26..a chybí nám fakt malilinkato abysme prekonali makedonii!! podte hlasujte..!! xD -
Už na 28.. =// -
uz na 27............ale nezapomente ze muzete hlasovat kazdych 20 minut
-
-
My world 2.0
Tyjo teď si tu zpívám s Justinovým CD xD Momentálně mi tu hraje Eenie Meenie =D *15* *1* *14* -
-
Re: My world 2.0
to mi ani nepřipominej jeho CD ja takovej velkej fanda Justina uz od začátku a ani to CDo nemám..:( no jaksi nejskou money..:( -
Re: My world 2.0
jééé to je sexy....xD
-