-
Je strašně krásný *14* miluju ho a nikomu ho nedám!!! *14* *14* *14*
-
-
Nedáš protože nemáš jak nemáš ho sama *1* a navíc bys tohle nepsala ani nepomyslela kdyby nebyl slavnej
-
-
koukněte na tohle video tam je justin skoro do půlky těla nahej uuu já ho žeru ... http://www.youtube.com/watch?v=Tmsy_IFkyn4&feature=youtu.be
-
Že je Justinek GAY tak kdo to píše tak mu jenom závidí že je tak užasnej, sexi, roztomilej, hezkej,a je to ten nej kluk na světě žádný se mu nevyrovná ani po kolena se prostě užasný já ho zbožňuji jeho lístky na koncetr scháním všude je boží. *14* *14* *14* *14*
I love you Justin Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Chudák Justin... Ten si tohle všechno ani nezaslouží. A navíc on patří mezi nejbohatší celebrity, jestli víte! Má přes 3 miliardy korun a to je dost! Co třeba Chris Brown. Ten má jen 500 tisíc. Justin má mnohem víc korun než on. A navís Chris by si zasloužil dostat přes dršku, Rihanna si to na rozdíl od něj nezasloužila!
-
-
Chris Brown má jenom 500 000?? WATA..
*8* -
Tak tedy, suďme lidi podle peněz. Kdo je bohatší než JB? Takže: Putin, Kim Čong Un... Opravdu "milí" lidé.
-
Ale ty tomu nerozumíš že Ano *9* *13* *9* *13* *10*
-
-
Já tomu na rozdíl od tebe rozumím, víš?
-
-
Ale zaslouží *16* *10* Dostal Selenu Gomes do Blázince co to je za kluka Chudák Selena i kdiš ji nemám ráda tak my to bilo líto *9* *13* *9* *13* *10* *16*
-
-
ludia spametajte sa sak to je len obycajny pupusko ktory si dava spiralu a vy ho zboznujete spametajte sa kone
-
Lepší poslouchat Justina, než ty vaše alkofeťácký flujda, co jste tady vyjmenovali, které ve 40 letech vypadali na 60, protože chlastají, fetují, hulí a kdoví co všechno, opravdu krásný vzor pro mladé lidi. Zlatej Justin, ten nic takového nedělá a vypadá přirozeně!!!! No jaké hvězdy, takoví fandové, že???
-
-
Rozhodně lepší vzor než Justin (opravdu nevypadá přirozeně, to ti rozcuchaní rockeři naopak ano :-D ). Justin a jemu podobní ještě víc "rozšiřují" materialistickou společnost a vůbec dělají z kluků holky (oteplují je) a učí mladé lidi, že je nejdůležitější v životě vypadat dobře a mít co nejdražší hadry, místo mít nějaké morální hodnoty a dobrou rodinu a zaměstnání. Vím, o čem mluvím, sám mám takové přátele, které nejvíc zajímá hodnota a značka oblečení, jsou líní a morálka je pro ně tabu. A pak na nás starší generace nadávají, jak jsme nevychovaní a drzí a mají pravdu! Stydím se za tu dnešní generaci, přestože k ní patřím.
-
-
Naprosto s tebou souhlasím. Jestliže svět se za poslední desetiletí změnil tak moc, tak jak to bude vypadat, až budu v důchodovém věku? Jestli se ho ovšem dožiju, jestli do té doby nespáchám sebevraždu ze žalu nad hrůzou toho dnešního světa. A - máš pravdu - rockeři s dlouhými vlasy (protože dlouhé vlasy jsou přirozené) vypadají mnohem přirozeněji, něž nějací fouňové s debilním účesem a s fešáckou kšiltovkou na stranu, kterých denně potkávám více něž je zdrávo.
-
-
Ty fouňové s debilním účesem a s fešáckou kšilkovkou na stranu jsou mi tisíckrát milejší než ti vaši zhulení a všelijak zmalovaní rockeři, to není hudba, co produkují, ale žalostný kravál a najdou se lidi, co tomu říkají "kvalitní" hudba. No, milost s vámi. A taky si myslím, že tihle rockeři, co berou drogy a fetují jsou pro mladé lidi daleko větší hrozba než nějaký Justin Bieber!!!!
-
-
Takže mi chceš říct, že třeba Emerson, Lake & Palmer jsou kravál? Že Yes nemají kvalitní hudbu? Že Pink Floyd byly jenom smažky, které neuměly hrát? Potěš pánbůh.
-
-
-
Ještě pro doplnění... víš, že Justin kouřil/kouří trávu? Lidi mu psali na Twitteru a dávali tam obrázky svých pořezaných rukou se vzkazem, že pokud dál bude kouřit, oni se budou dál pořezávat. (vážím si jejich věrnosti Justinovi přestože si o něm myslím co si myslím, ale doufám že uznáte, že tohle je už pošahanost!).
-
-
Řeknu ti to takhle: nelze všechny strkat do jednoho pytle, a stejně jako v kvalitní muzice se vyskytují tvými slovy "alkofeťácký fluida," tak i v podprůměrné popové produkci (kam patří i Bieber) jich opravdu není málo. A navíc, to, že někdo bere drogy, by nemělo být pro posluchače důležité. Podstatné je, jakou má hudbu. Marián Varga jednu dobu dost propadal alkoholu a nejspíš i drogám, ovšem to nic nemění na faktu, že jeho hudba je dokonalá. Janis Joplin se na vrcholu své kariéry bez heroinu neobešla, a přece to byla zpěvačka, která neměla a nemá obdoby. Navíc drogy a alkohol prostě k době hippies (i pozdější) patřily. Stejně jako k dnešní hudební produkci patří mnoho podprůměrných "umělců" s prvoplánovými písničkami a mnoho dětí ze základky, které je žerou.
-
-
Hmmm a vidíš, já třeba zrovna Janis Joplin nemusím, taky o ní můžu říct, že je to podprůměrná zpěvačka, její písničky se mi moc nelíbí a ani její hlas, to všechno je jen otázka vkusu, ale to vy prostě neumíte pochopit. Taky nechápu, co na ní ostatní vidí a slyší.
-
-
Tys nepochopila, o co mi šlo; chtěl jsem říct, že drogy a alkohol byla hlavně otázka tehdejší doby (ne že by se dneska nefetovalo, ale tehdy měl s drogami zkušenosti téměř každý), dnešní doba má jiné neduhy: třeba tuhle generaci, jíž jsem bohužel součástí.
-
-
Takže chceš říct, že drogy a fet je něco lepšího? Copak si Justin píchá herák jako ty vaše alkofetky?
-
-
Je to hnus, přiznávám, ale já se ti celou dobu snažím říct, že posluchači by nemělo jít o to, jestli ten daný člověk skutečně fetuje (navíc je to čistě jeho osobní věc, to on zodpovídá za své zdraví), ale hlavně o HUDBU! A jestliže je kdokoliv skvělý interpret a umělec, na tom, jestli má nějaké osobní problémy a je závislý na drogách, nakonec vůbec nesejde!!! A když píšeš o vzorech, podstatné je, jak pomáhají okolí; slyšela jsi někdy o Bobu Geldofovi a jeho koncertech jako Live Aid? To by někdo jako Bieber nikdy nedokázal, ten možná tak ze svého astronomického příjmu dá pár stovek na charitu.
-
-
-
-
-
-
tak už
je na www.mojidol.pl na 1.místě *3* -
Jasmine
http://www.youtube.com/watch?v=a2mQ -DUuzLY&feature=related
Pozrite sa to je to dievca Jasmin z jeho videoklipu Baby :D hm...nepaci sa mi ako to prespievala *9* *9* -
..
Jsem tu snad jediná,kdo té "Bieberovské horečce" nepropadla?Notak,existujou lepší skupiny,než je on.Je sice fajn,že je v každym časáku tuny jeho plakátů,takže můžete mít "Bieber pokoj" ale je tohle fakt nutný?Takhle trapnýho člověka sem snad neviděla(Leda tak Cyrus).Co na něm vidíte?A to že má víc fans než Gerard Arthur Way,to mě fakt dostalo!Já si fakt nemyslím,že je Justin hezčí,nebo že umí líp zpívat než Gee..Hele,je to váš názor,a tohle je zas ten můj takže se zbytečně nerozčiluje *3* *4* -
-
Re: ..
No jo, když to nechápeš teď tak to asi nepochopíš. Prostě ti Justin nepadl do oka no. Nikdo nemůže zbožňovat uplně každýho. Já tvůj názor respektuju a to jsem vášnivá Justinova fanynka. Mě je jedno, že ho nemáte rádi a tak - je to prostě váš styl a nikdo nemá právo vám ho měnit a naopak vy nám taky ne. *5* -
tak a abych to shrnula...1)jo si jediná která tomu nepropadla
2)pro nás neexistuje nikdo lepší
3)jo je to nutný pro nás ano
4)tohle je diskuse Justina Biebera tak sem nepleť nějakyho Gerarda
a to je všechno tak doufam že to chápeš -
-
Re: Re: ..
Myslíš?Každý má svůj názor a každý má právo na to,ho říct..Já mám svůj,ty máš svůj,sem můžu plíst koho chci(pamatuješ na ten vlastní názor? *3* ) TAkže hleď si toho svýho a to moje nech tak jak je *4* -
nn, neni jedniná *1* taky nechápu, co je na něm tak úžasnýho -
-
Re: Re: Re: ..
No,úžasnýho?Možná tak ty texty písniček jinak fakt nic *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak mě se nelíbí ani ty písničky *1*
jinak nikomu jeho názor na něj neberu, ale nepochopim to -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
znám spoustu lídí co tomu nepropadly...:D je to vážně trapný...ty holky co sem píšou nesnesou žádnou kritiku o svim SEX-IDOLOVY...kterej mě přijde naprosto nechutnej :! .. .ae je to můj názor :)) tkže se nemusíte hned rozčilovat...:P
-
-
-
-
-
opravdu mas pravdu,vite že justin nevi co je to nemecko no neni naprosty idiot no je to muj nazor. opravdu začina to byt ujety až moc!!!!!!!! -
-
Ale a kde jsi vzala to, že neví co je německo?? Tak trochu tě nechápu... Byl tam už dvakrát, nebo třikrát ani nevím...
-
-
mluvíš mi z duše *3*
-
-
Myslím že to jediný Michal pochopil