Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOve ne

Justin je proště užasnej a všichni bychom byli určitě rádi kdyby přije do čr jestli přijede pujdu 100 procentně na jeho koncert moc se těším :) love justin :) *14* *3*
    • nicola14

Re: LOve ne

souhlasim...tky určitě pudu na koncert!!! *14*
      • Re: Re: LOve ne

Jestli bude v ČR tak určitě přijdu,s brokovnicí v ruce
  • I love Justin Bieber
    je sexy,
    poslouchám music každý den
    mám od něho asi přes 10 plakátů v pokoji
    mám voňavku
    no prostě jsem faninka Justina Biebera *14*
    BELIEBER FOREVER *14* *14* *14*
    • *fanynka
    • Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
    • Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
  • ne asi
    • to bylo na mě ? :O :)
    • Jak se vám může Líbit *6* *6* *16*
      • Vždyt je nádhernej! Nechápu co proti němu ostatní furt mají! A náhodou na rozdíl od 1D umí zpívat,takže radši mlč! *11*
        • Jéé! Promin to bylo na tu Marušku a ne na tebe. Jenže tady ten můj počítač blbne tak to občas přeskočí.
      • Úplně normálně je lepší než 1D *16*
  • asi budu zvracet *11* *11* *11* jestli je tohle idol generací žen tak to se jdu radši zahrabat *1*
    • Musím souhlasit s PRYČSBIEBREM, protože pokud porovnám například Harrisona Forda jako lamače dívčích srdcí před 30 lety s tím, co "frčí" dnes, chce se mi z toho až brečet. *9* Nechci poukazovat přímo na Biebra, ale všeobecně na naší dobu. Na každým rohu nagelovaný palice, růžový košile a útlý kalhoty. Pokud chce být chlapec dnešní doby ještě více "in", nejlépe si ty kalhoty nasadí tak, aby mu koukalo půl zadku. Chudák pan Darwin, zřejmě netušil, kam až se evoluce vyvine...

A co se týče těch lidí, co zde nebo kdekoli jinde píšou, že Justin je gay, není to proto, že by mu snad záviděli, jak si spousta fanoušků myslí. "Pouze" vás - fanoušky rádi vytáčejí. Nejlepší je tyto urážky ignorovat a neodpovídat na ně, ale člověk je tvor hádavý, není-liž pravda :). Navíc, k vaší smůle se vámi uznávaný idol stal i symbolem všech těch nagelovaných "chlapců růžových košil" (nemluvím o pravých gayích!). A tento styl, ač dnes stále více vyhledávaný a uznávaný je tím pádem stále více nenáviděn a kritizován. Taková je doba a to je můj názor. S dobou se smiřte, za názor mě klidně ukamenujte, ale já nikdy nebudu Biebra uznávat jako někoho vyjímečného. Je to prostě jeden ze statisíců dnešních kluků, jejichž styl se mi nikdy nebude líbit. Justin, protože je slavný, se stal pouze "obětním beránkem".
    • souhlasim stebou *1*
    • joo jdi se zahrabat *3*
  • Já si pamatuju, jak jednou někde hráli JB v rádiu a kámoš hned: "twl, co to je za zpěvačku?" A vůbec pusťe si lidi třeba Abraxas, Deep Purple, Pražskej výběr, Jimiho Hendrixe, Janis Joplin, Rolling Stones, nebo Black Sabbath a pak prosim vás pište, jak se vám to líbilo *3*
    • Lidem co mají rádi JB se evidentně líbí pop, tak nevím proč by je měli oslovit tebou uvedení interpreti. Mě kdyby někdo nutil s pistolí u hlavy poslechnout něco od Pražskýho výběru, tak se nechám radši zastřelit.
  • hezky zpivas *3* *15*
  • new year

vse nej do noveho roku ti preje pompom
  • kikinqva

Justínek

Ahoj holky taky když se dívate na justinka na video taky se vám chce ječet jak ječí ti na tom koncertě???mě teda jo a někdy dokonce i ječim nejde to zadrže :D...je užasnej.. *14* *14* *14* *14* *14* *4* takovej náš *4* *4* *4*
  • přemýšlím, co je na něm tak špatného. Už vím, vše je na něm špatného *1*
  • justin 4ever

prestante se do justina navazet!!!!!!! je to NORMALNI kluk jako ostatni ale je lepsi a to o dost nez oni !!!!! nevim co proti nemu mate!!!!!!!! *10*
    • Re: justin 4ever

Jn, je úpa normal, já vím čím to je, onizávidií
      • tlapka055

Re: Re: justin 4ever

jo to jo
    • tlapka055

Re: justin 4ever

jo Justin je uplne normalni newim jaky by to bylo vam kdyby vas nekdo sikanoval kvuli vasemu stylu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit