-
no tak ludia co na tom justinovy vidide je to spevak ktory nevie spievat to myslim vazne ved to vypada hrozne no ved cely si hrozny malujes sa a vyzeras jak pozer ved vsade de sa pozrem su tou je debilne plagaty . Hej ty biebre keby si sa pozrel do zrkadla a si nie zmen si meno vsetko na sebe jasne este raz budem pocut tvoje meno tak sa zblaznim aj povracam to myslim vazne ja ja vsetko myslim vazne aj toto myslim vazne
*1* *15* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
http://m.youtube.com/watch?v=WvrjiP2nqSk&feature=plcp *1* *1*
-
Miluju te ses nej kluk ses uplne bozi !!! Sem tvoje nej fanynka ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všichni co ho máte tak rádi poserte se třeba i pochčíte mně je to jedno Justin Bieber je howado a yelito zpívat neumí.
-
-
on nevie spievať?:DDDD daj si na youtube video a maj tam za ani nie týždeň miliony..;) keď budeš dokázať všetko to čo on a spraviš to čo on..;) tak potom si otváraj ústa!:)
-
Jo posereme:* A když jsi takový borec a dokážeš to co on, tak jakto, že ani psát neumíš?
-
Máš pravdu je to velka pic*s
-
-
Justine bobře je ti s tep.lousem dobře a proto v tobě to vře když se tvůj zadek otevře a on ti tam strčí peeni.s kterej se jmenuje denis a pak bude hrát s tvojí hlavou tenis až ti ho omlátí o pusu nebudeš mít zájem o tu husu protoze jsi na ní flusnul. A řek si jí ať si zbalí svoje saky pakya ať odtáhne protože tě přeblavnu romane.
-
-
oprava sem to složil na rychlo po noční:D:D A řek si jí ať si zbalí svoje saky paky a ať odtáhne protože tě přeblavnu justine.
-
-
ahoj
-
__
Justin na silvestra zpíval písničku One less lonely girl se Selenou Gomez...=) *3* *3* -
-
Re: __
No selena byla na jevisti..ale ze by zrovna spivala :D to se rict neda ale i tak mel stesti pac ja selenu strasne moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: __
Bylo to moc hezký. *3*
-
-
-
Justin
Na těch Grammy mu to tááák slušelo. Uplně dokonalej byl. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Justin
Ahojky!!!No a jak dlouho tam byl???Fakt tam nebyl ani 3 minuty????? *7* -
-
Re: Re: Justin
jj je tam strašnou chvili..ale i tak je nádhernej... *14* *14* -
Re: Re: Justin
toe ae blby co? jen 3 minuty *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Justin
jj *8* *16*
Takovýho krásnýho,sladkýho,talentovanýho zpěváka a oni ho tam daj tak málo!!! *10*
ON:rozkošnej
ON:Nejlepší
ON:nejkrásnější a
mohla bych pokračovat do nekonečna ale tohle se slovy prostě popsat nedá!!!! *14* *14* *14* *14* miluju te mocinky moc!!! *14* Jsi zlatíčko naše a všechno co máme!!!! *14* *14* *14*
Prosíím jednou přijeď do Prahy!!! *9*
Ani netušíš jak se kvůli tobě trápíme!!!
*9*
MOOOOOC TE MILUJu!!! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
PŘESNĚ NA NAŠEHO JUSTINKA NIKDY .. NIKDO NEMÁ !!
-
-
-
-
Re: Justin
Já sem si to pustila ale nák sem u toho unula takže se na to dneska kouknu znova ve 22:15..ale určitě mu to muselo slušet páč jemu sluší všechno *14* *14* je užasnej *14* *14* I love you justin
-
-
Nazdarek lidičky, ICQ na Justina vim, mam ho od Camilly Belle na facebooku ,ale pochybuju že si vas přida :DDD skusit to mužete... řekla mi ho po dlouhem překecavani...,,,, hodně dlouhem.... :D Prej si přidava jen zname osobnosti,,, ale pry tam ma i par fanoušku.... - on malokdo vi to ICQ :D Sice jsem ji řekla že to nerozkecam... ale prostě :D ja musim :D pry je tam aktivni skoro furt..., když mi ho dala ona z jejiho oficial profilu tak by to mělo byt pravdive... :) tak tady je : 635156587.... ale fakt nevim jestli si vas přida... mě si přijal na mem jednom ajsku na druhem už ne... no zkuste to,,, měl by to být opravdu Justínek *14* *14* *14* -
Fotka
změna fotky..tady je prostě boží..!!!!