Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dooost trapny s tím vyznáním lásky,,.. Hele buď je někdo kdo Justina miluje a nebo někdo kdo ho nemiluje... Já osobně jsem tak na hraně.... Ale takový pupky co píšou jak ho milujou je děsný a ti co ho tak pomlouvaj je ještě hirší... Prostě nechápu !!!! *7*
    • Přesně. Justina NESNÁÁÁÁÁÁÁÁŠIM!!!!!!!!! Je to teploušek!!
  • kicalek

Nemam Slov

Nemam slov ja nwm co pisat protoze je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
    kkkk NAAAAAAAAADHERNEJ ZE SE SLOVY NEDA POPSAT JA Z NEJ UZ SILIM ZECVOKNEME ALE UZ SE MOOOOOOOOOOOOOOOOC TESIM A Z BUDE TADY V PRAZE DOUFAM ZE SE VSICHNI DOMLUVIME A KUPIME SI VIP ALE PRO VSECKY TO ASIK NEVYJDE SKODA ALE NECO TAKOVYHO BYSME MOHLI NE?????miluju the justinE MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kikinqva

Re: Nemam Slov

pocekj on má opravdu přijet do česka??jestlijo tak máš dobrý napad ale jo do toho VAP se vejde 100 lidí takže když si ej koupime hned a pak si tam někde dáme sraz tak mužem tam bejt spolu aspon se líp všichni poznáme aaaa ja se zneho zblaznimmm je užasnej ani slova nestačíí *14* *14* *14* *14*
      • kicalek

Re: Re: Nemam Slov

No psalo se ze chysta turne po evrope jj to by bylo uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
        kdyby sme se sesli ale to je za hooooodne dlouho asi MUCK MUCK MILUJU THE JUSTINE
        • kikinqva

Re: Re: Re: Nemam Slov

to turne má bejt ted na jaře ale když řikal evropu tak to nemuseme bejt zrovna mi
    • kikinqva

Re: Nemam Slov

pocekj on má opravdu přijet do česka??jestlijo tak máš dobrý napad ale jo do toho VAP se vejde 100 lidí takže když si ej koupime hned a pak si tam někde dáme sraz tak mužem tam bejt spolu aspon se líp všichni poznáme aaaa ja se zneho zblaznimmm je užasnej ani slova nestačíí *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Nemam Slov

tjn všici by jsme šli do VIP :D by bylo něco hej
  • HNUSNÁ ŠIKANA NA INTERNETU

na fb píšou že je holka,je mu 12,je teplej!!!!!tohle všechno sou lži!!!!!a udělali fotomontáž!!!!kdo chce vědet víc ať napíše na profil *3* *4*
  • Für ADELE:
    Mein name ist LAURA. Ich mögen der sommer und du? Du bist die Kuh!!! Ich sprechen deutsch.
    • Píšeš pěkný blbosti - Ich mögen, ich sprechen. Prosím tě, když už chceš machrovat, tak si aspoň ověř, že to máš správně. A podstatná jména se v němčině píšou vždy s velkým písmenem, takže mein Name..
  • Bobrici

Mozna se vam muzou libit Bobrici, ale takovejhle zarostej BOBR ze se na nej nevykaslete, mate kolem sebe lepsi kluky, nez je on
    • Re: Bobrici

hele proc se poustis do bitvi kterou nemuzes vyhrát zmenime my svuj nazor na Justyho kvuli tvym kecum?NE!!zmenis ty svuj názor kvuli nám??NE!!tak toho nech a nechod sem tady nikoho neovlivnis
    • replay.girl

Re: Bobrici

napriklad tebe
  • domca006

Ema's Awards

holky nezapomeňte hlasovat..dneska poslední den http://ema.mtv.cz/hlasovani..šup šup..hlasujte..!!! xDD co nejvíc jak můžete..!! -nej zpěvák, nováček a Push act...!! xDD šup běžte hlasovat..!! xD
  • justínek je nejlepší
  • Asi jo no
  • Ahoj,chci se zeptat, na koncert Justina se nemohu dostavit, ale stala bych aspon o autogram, kdyz uz tam nemohu byt. Proto se ptám, neni zde nekdo, kdo mu na adresu poslal foto s prosbou o autogram a vrátila se mu opravdu podepsána fotka? :) nekde píšou na netu ze to tak funguje tak nevim, proto se ptám. Dekuji za veškeré odezvy. Hezky den.
    • Já ano, hele nikde psali že se to zlevnilo protože tam pude málo lidí na 2000 kč pro osobu a dítě do 8 let je zdarma promin pokud si budeš číst to nahoře to jsem zpletla:) ale sndad neva :) bude se konat v praze od 20:00 do 22:00 večer a ale kde to bude to jsem ještě nezjistila to jse omlouvám a jedna věc pokud budeš někde vepředu tak tě vezme i na podio moje kamarádka tam byla ve předu a normálně jí vzal na to podio a pak se kupujou i trička za 400 kč a náramky za 100 kč dokonce aby ti dal autogram nic nestojí a aby si s nim dala fotku taky ne a na tom koncertě si sundal tričko a hodil ho mojí kamarádce tak pokud máš zájem tak tam přijd:)
  • justin je mládí holčičí hezoun po kterém holky letí .a vubesc má strašně hnusnej hlas zpívá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit