Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin je fajn *10* *3*
  • HAPPY BIRTHDAY Justin ♥♥♥:)
  • BOBR!!jéééééé

hele mam pro vás jednu radu až vám někdo řekne že to neni Justin Bieber ale Justin Bobr tak řekněte že se vám bobříci líbí a že sou roztomilíííí tak toho člověka pořádně setřete *3* *3* ;)
    • Re: BOBR!!jéééééé

DíKy To ZkUsIm
  • justínééééééééééééééééééééééééék
    *15* *3* *14* *14*
  • Justin bieber je blbý zpěvák. Nemám ho ráda a všechny co mají tenhle styl pokud je to zpěvák.A moje ségra je pitomá protože ho myluje a když ho uvidí tak omdlí.
    • * miluje :DDD A komu to tady cpeš? Někdo Justina má ráda jiní ne to Ti nezazlívám -> Ale měla by jsi se naučit pravopis :DD
  • přestaneš tu psát jenom ty? Jsou tu ostatní a ne jen ty.
    A přestaň tu psát blbosti je to trapný. *6* *6* *16*
  • svecova

popová senzace

taky ulizany samponek...
    • sweet.anne

Re: popová senzace

Není šampon.. a ulizaný už vůbec ne..
  • aluska33
    http://www.youtube.com/watch?v=4dR65zYRuAc

Vážně se už nad sebou zamyslete!......Toto vaše pomlouvání k ničemu nevede...
    • Sice jsem psala, že na tuhle diskuze už nevstoupím,ale ráda bych reagovala na tohle video, které mi úplně mluví z duše. Kdyby byl Justin tak mizerný zpěvák a dělal "nekvalitní" pop,který by tahal za uši a nikomu by se to nelíbilo, nedostal by jistě tolik ocenění. Nikdo o něm nic neví a přesto na něj plivou špínu. Bídáci!!! Nikdo z nich nedokázal to co on, v tak mladém věku a pravděpodobně to ani nikdy nedokážou. Jediný, co dokážou na výbornou, dřepět u PC a pomlouvat někoho,pro koho není problém během pár vteřin vyprodat celý koncert!!! To je vážně úroveň. Justin vážně nemůže za to, že jste úplný nuly,který se nikdy na nic nezmůžou,protože jim to jejich zakomplexovaná povaha nedovolí.
      Pro jeho fanynky mám radu, kašlete na ty závistivce,co propadají ve škole, blednou závistí,když vidí, co všechno Justin má a jak je úspěšný, hlavně to je dobrosrdečný kluk,který si svých fanoušků váží a miluje je, tak jako oni jeho a nic víc už nepotřebuje. Pro Justina jsou jeho fanoušci vším a antifans mu jsou slušně řečeno u zadku. Vždycky budou existovat lidi,co jenom záviděj nebo říkají,že jeho hudba není kvalitní, názory hudebních kritiků nikoho nezajímají, Justin a Lady Gaga jsou "in",protože dělají pěknou hudbu a co je oproti tomu názor blbých kritiků, kteří sami nic nedokázali,jen blbě kritizovat. Existuje přece spousty filmů, které kritici odsoudili a přesto to byli velmi úspěšné filmy,které se zapsaly do srdcí diváků navždy a stejné je to i se zpěváky. Ta vaše kritika a pomluvy akorát dokazují to, že Justin je megaúspěšný a on si z vás, blbých haterů, vůbec nic nedělá, jste mu volní, takže jestli chcete zbytek života strávit vztekem a pomluvami,tak si poslužte, pak ale nežehrejte na lidi, kteří ten život využili jinak a jsou daleko úspěšnější.
      • Kronoss1
        Jen tak pro zajímavost, co děláš za školu ty? A vsadím se s tebou, o co chceš, mám mnohem větší rozhled než nějaký Justin Bieber.
      • Podívej se, on špatný zpěvák skutečně je a jeho hudba je dosti podprůměrná. Za to, že je populární, může jen dnešní generace, která ví o hudbě prd a nerozpozná kvalitu od odpadu, a která se nechává zásobovat od všehoschopných masmédií.
        • A koho ty tvoje blbý rozumy zajímají?? NIKOHO. Kdyby byl Justin tak mizerný, ani pes by po něm neštěkl. Neboj se, dnešní generace není blbá, oni dokážou rozpoznat špatnou a dobrou hudbu a když je Justin tak populární, tak to asi svědčí o tom, že jeho hudba je pěkná a má lidem co říct, takže si tu svoji údajně kvalitní hudbu strč za klobouk.
          • Ne, dnešní generace nemůže rozpoznat kvalitní a nekvalitní hudbu, protože kvalitní hudbu jednoduše ve většině případů nezná. Řekneš před třináctiletým klukem Pink Floyd - a vzpomene si možná tak na Another Brick in the Wall pt. 2, ovšem o něčem jako Atom Heart Mother nebo Animals v životě neslyšel. Myslíš, že mu něco řeknou jména jako Mahavishnu Orchestra, Weather Report, Return for Forever, Miles Davis, Yes, Emerson, Lake & Palmer nebo Genesis? V 98% případů rozhodně ne.
            • Kdo tu mluví o hudebních kriticích??!!
            • Jenže - o oblíbenosti zpěváků nerozhodují hudební kritici, ale fanoušci, co se lidem líbí, to prostě letí a kritici nikoho nezajímají a Justin hraje dobře a jeho hudba je kvalitní.
  • *3* *3* *3*
  • ahoj justine pošli mi svoji adresu míše kamaradce ze skoli na koužku a i mě adele prosímtě dík *14* *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit