Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bla bla

Opravdu jsem netušil, že dneska umějí zpívat už i upištěné krysy :-)

No, ale když přece jen prorazily, tak proč si hnedka kvůli něm nezaječet, nebo nenachcat do kalhot, že? :-)

A teď, děti, podejte si mě!
    • Re: Bla bla

tak on je krysa tak co si potom ty??????
    • avrilka-aja

Re: Bla bla

Je to tvůj názor...Tak proč by sme si tě měli podívat?To že si magor vědí všichni takže tu není co řešit!
      • roxeet

Re: Re: Bla bla

No, čekal jsem to, že si mě všichni podají, většinou se to tak stávalo.

Teď ale vážně. Je mi jasný, že mám jiný hudební sluch...nesnáším hip hop, nesnáším pop a klíč k poslechu hudby mám jen k punk rocku, rocku a metalu.
        Když jsem poprvé viděl Justina v TV, málem mě omyly. Chápu, že se holkám líbí, koneckonců, kámoš takhle vypadá stejně, ale to že mu je patnáct...čekal jsem, že bude mít trochu drsnější hlas. Tohle zní fakt divně.
        • Re: Re: Re: Bla bla

Jasně!bych tě chtěla vidět:D Ani neumíš zpívat a drbeš tady vo Justinoj..Nám s etaky třeba tvůj styl nelíbí a nepíšeme ti to...Tak tady nevpotravuj ahoj..NIKOHO TO NEZAJMA
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Bla bla

Tjn...Jinak sry za toho magora!Neuvědomila jsem si že máš jiný styl hudby.Myslela jsem že jsi něco jak jeden kluk na osobnostech.8.Ball.8 je to děsnej idiot...Ale ty máš zkrátka jen jiný sluch na huubu"
          • alficka

Re: Re: Re: Re: Bla bla

njn každej má prostě jinej styl, vkuz a taky jiný názory...já jsem třeba jeho fanynka ne jen proto že se mi líbí...mě se prostě líbí jeho písničky i jeho hlas sice to nezní jako 15ti letej kluk jasný ale nikdo není dokonalý ale každej slavnej zpěvák má talent a někomu se prostě líbí a nebo ne no...někdo je holt na metal a někdo na hip-hop atd...mě se teda justin líbí moc :D
  • *3*
  • Deník Justina

Dívaly jste se včera na MTV na Deník Justina Biebera, bylo to fakt dobrý. Jak prej říkal tý učitelce 'proč jedeš s náma a proč si rovnou nezůstala v tý svý kleci' ten je dobrej nebo jak nechtěl stávat a pak tam s tim fénem v tý koupelně. Jak tam ta fanynka na něj Miluju tě a on Já tebe taky nebo jak začal skákat po tý posteli, ale docela mě naštvalo že tam psali Justin Bieber teen star ale nic o něm tam nebylo bylli tam písničky Teens star a on tam měl jedině One Time ach jo
    • ajulina

Re: Deník Justina

je to někde na netu?abych se na to mohla podívat?
      • Re: Re: Deník Justina

to fakt nevim zkus youtube
        • Re: Re: Re: Deník Justina

Na youtube to posledně bylo anglicky. Tak jestli to někdo nevymazal, tak by to tam mělo být.
  • *15* justin je nejlepší a ta profilová fotka je fakt super prostě je nádherná nejnádhernější co jsem kdy viděla *15*
  • Michal

- už mi nešlo reagovat, tak píšu normálně.
    Já nevím, zrovna mě napadl, jeliož se dá s Justinem hezky porovnat.
    Jinak Justin není jen zpěvák, ale i herec, ale moc nehraje, nestíhal by to, ale kdyby hrál, byl by hodně dobrý. Je i skvělý herec.
    Mohl by hrát v pirátech z karibiku, novou roli, nebo někoho nahradit. Alespoň, by se zvdla sledovanost v ženské části publika, protože i ty, které tento žánr nebaví, by koukaly, protože by bylo na koho, jelikož nyní moc teda není na koho koukat.

Nebo v něčem akčním jako Smrtonostná past, že zvládá akčňáky ostatně už předvedl v kriminálce. :))
    • Kronoss1
      Tady je někdo mimo realitu.
    • Velkou část ženského publika v této sérii filmů přitahuje titulní role Johnnyho Deppa. A popravdě Johnny Depp (výborný herec) a Justin Bieber (on někde skutečně hrál?) je každý úplně jiný typ. Z toho soudím, že i ta ženská část publika by velice uvažovala nad shlédnutím dalších dílů, pokud by se v nich (nedej Bože) objevil J.B.
      • Johnny Depp je už trochu moc starý a myslím, že by se ostatní dál koukaly radši na něj než na Deppa.
        Klidě i kdyby byl Justin obsazen do role Jacka.

A ano, Justin hrál.
        • No te teda rozhodně ne.
          1. je to absurdní, tohle se stát nemůže
          2. Justin jako Jack, to přece nemůžeš myslet vážně.

Nemyslím si, že někdo z nynějších fanoušků pirátu z Karibiku, by Justina viděl jako Jacka radši, než Johnyho.
          A Johnny není starý, nebo alespoň staře nevypadá.
        • 1) Na to, že Deppovi bude za chvíli 50 vypadá víc než dobře
          2) Sni dál. Fanynky Johnnyho Deppa a Justina Biebra jsou rozdílné. Pokud by nastala ta nikdy nehrozící možnost, že by J.B. nahradil J.D. v roli Jacka, film by přišel o miliony fanoušků (já bych byla mezi nimi).
          • Naprosto s tebou souhlasím.
    • Promiň, ale představa Justina Biebera v Pirátech z Karibiku (proč vlastně?) je úsměvná. Možná by se začalo dívat víc holek, jenže polovina kluků by se dívat přestala. Asi tak.
      • Nepřestala, uvědomila si, že je Justin fajn.
        A říkáš usměvavá, takže ho máš vlastně docela rád ne???
        A jen tak mimochodem, poedle mě by Justin mohl nahradit v pirátech z kar, i nějakou existující roli. Například: Jacka(rozhodně by vypadal lépe v té roly, je pohlednější, mladší).
        • Hele, nehodlám se bavit s někým, kdo neumí ani napsat slovo role, kdo nezná výklad slova úsměvný a kdo (jak poznamenala Blažky) těží ze situace, která nikdy, ale NIKDY nemůže nastat. Jasně, nikdo nevidíme do budoucnosti a stát se může hodně věcí, ale pravděpodobnost, že se stane zrovna tohle, je jako že na mě zrovna teď spadne meteor. Myslíš, že by nějaký režisér obsadil do role piráta, drsného chlapa s ještě drsnějším životem, někoho tak zženštilého, jako je právě Justin Bieber? Sotva.

P.S. V jednom z pokračování si zahrál kytarista Keith Richards (pochybuji, že víš kdo to je) a tomu to skutečně sedlo.
          • Vím, že to není na mě, ale ten hrál tátu Jacka, že? Nebo já se nemusím prát, já sem si tím jistá. Já jen, že máš pravdu, že mu to fakt sedlo.
            A napadlo mě, pravděpodobnější, něž že by Justina obsadily do role piráta, je, že by ho obsadily do role mořské panny, je to blbost, ale pořád je to víc pravděpodobné.
            • Náhodou - taková role by mu sedla :-))
        • Ne, nevypadal by lépe v této roli. Naopak. A vůbec, proč se tady řeší situace, která stejně nikdy nenastane?
  • je to nejsledší a nejroztomilejší kluk na zeměkouli !
    !!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jj

jj a copak napsal ? jestli se teeda muzu ptat *7*
  • U Smile

Justin točí nový videoklip k písničce U Smile už se těšim jinak se můžete kouknout zatim na fotky http://oceanup.com/photogallery?nid =14270&fid=89416 kdyžtak si vymažte mezery
    • Re: U Smile

já už se taky tesim bude to zaseneco uzasnyho *3* *3* *3* *14* *14*
  • justin je super
  • Ahoj justine škoda že nemluvíš česky a mam tě ráda je mi 10 let a sem tvoje faninka uš 4 roky tak ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit