Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33
    No víš bylo to ráno v normálních!!A odpoledne a večer!!ne Vip!!!!A vypadá jako holka?!?!?Tak to ty musíš vypadat jak kluk!!!Není na něm nic holčičího!!A nikdy nebylo!!!!Dejte stím už pokoj!!A ty taky...!!Asi se pořád nudíš!!Že sem lezeš!!A mega jsi to přehnal!!Urazil si naši druhou rodinu!!Je to stejný jako,když řeknu něco takovýho o tvý vlastní rodině!!!Asi jsi teda malej,nerozumnej kluk,který nic jinýho neumí!!!Než jen sedět u pc a hádat se s holkama,o někom...o kterým vlastně nic nevíš!!!Moudřejší ustoupí!!!To neznáš!!Jsi snad něco víc než my?!?!Ne?!?!Ale no jo nejsi!!!Jinak už sem nebudeš lézt!!!
    • Kronoss1
      Tím, že tam budeš mít víc vykřičníků ničeho nedocílíš, to za prvé. Za druhé, nauč se psát. Za třetí, ty kecy o tvé druhé rodině si nech pro někoho jiného. Kecáte o druhé rodině a ani se neznáte, ani si nerozumíte, ani se nescházíte, prostě nic. A jestli má pro tebe tvoje vlastní rodina stejnou váhu, jako banda pošahaných fanoušků, tak je mi tě opravdu líto. A zase používáš ty samé argumenty. Jako kolovrátek.
  • happy birthday *4* *4*
  • domca006

hele..!!

hele..koukam na tu O2 arenu na tu ankety..a nám nějak zmizli hlasy najdenou..?!!! dyť sme vyhrávali a měli sme přes já nwm 4 tis..myslim ne..?? a najednou prostě tak málo..to prostě nebylo..!!!! co s tim dopr je..!!
    • Re: hele..!!

hej to je ahle fakt divný dyt sme meli asi 14 000 to jede zase od znova??
      • domca006

Re: Re: hele..!!

já právěže nwm..ale jako je hnusný že dali ty miley víc..!! měli bysme zabrat..ale mě teda jako hlaosvat už nejde..jak udělat aby se dalo hlasovat víckrát..nevíte někdo..? pls..
        • Re: Re: Re: hele..!!

Miley je lepsi !!! *5*
        • kikiss11

Re: Re: Re: hele..!!

Mě taky nejde hlasovat!! :/ *9*
          • Re: Re: Re: Re: hele..!!

Ani mě nejde hlasovat a to už dlouho :/
          • alficka

Re: Re: Re: Re: hele..!!

Nechte to plavat. Stejně už to s ním vyjednávají ten příjezd sem. Není to stopro jistý, ale mohl by tady být na jaře...
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: hele..!!

j já vim..:) taky sem to četla...:)
    • princess-bieber

Re: hele..!!

do P*** !!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *8* *5*
  • bella.cullen298

Happy birthday xD

HAPPY BIRTHDAY AND SWEET 16 JUSTIN! *14* *14*
  • syndynka

new blog

Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz
  • BLOG

HOLLYWOOOD-STAR.BLOG.CZ
    NOVINKY O MILEY A JB KOUKNĚTE KDYŽ BUDE ČAS
  • dorisek111

happy valentyn

ahojky.preju vsem krasneho a stastneho valentyna a hlavne i justinovy.justine uzij si ho.... *4*
  • vzkazuju všem co o něm píšou takový nesmysli jakože je teplej atd není to pravda vy jste ho snat viděli na vlastní oči máte snat nějakou fotku ne a ne tak proč to říkáte,píšete atd *10* Justin Bieber má talen má to co počem touží tolik lidí tak proč teda to říkáte??! jen snat protože mu závidíte *9* (zkuste se někdy vžít do situace jiných lidí a uvidíte jak mu je) *9* *9* *9*
    • Ty nejsi normalni či co?
      • Hele lidi nežárlete
    • je dobry spěvak a druzí žarlí
    • Prvně se nauč česky, díky!! *3* *1* *1*
      • to měla být urážka?
  • Hello justin .my name
  • syndynka

Pozor- zpráva pro hatters

Takže zpráva pro Hatters (nofans JB)
    Chci vám říct ,že vaše příspěvky co ponižujou JB tak mažu!!Lezte si někam jinam a jako správce JB vás pak můžu nahlásit a úplně vymazat!!
    Je vám to jedno mě taky aspon bude klid!
    JB má hodně fans a ti co ho ponižují sou trapní a nejsou in protože JB je nejlepší !!
    A fanoušci : Kdyby vás někdo ponižoval tak se obratte na mě!!
    • Re: Pozor- zpráva pro hatters

jo a neupadlas náhodou někde. justin bieber a nejlepší jo? VESNU MOŽNÁ *5* *5* *5*
    • punkkatty

Re: Pozor- zpráva pro hatters

To je moc hezký, ale nám na diskuzi o zpěvákovi Gerardu Wayovi (z My Chemical Romance) píše jedna vaše osoba, která nás tam sprostě uráží a tak dál, ale to už je v pohodě...
    • twins01

Sorry ale tohle je veřejná diskuze!!! Psát sem můžou všichni a nevyhrožuj tady s nějakým vymazáváním!! Vim, neni hezký když někdo takhle ponižuje, ale s tim holt nic nenaděláš. BTW ,,Hatter´´ znamená něco jako kloboučník, ne nenávistník jak si asi původně myslela *1*
    • monouseku1

díky ted vim kam se obracet *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit