-
Takže se to tady nakonec vyvíjí v debatu "kdo umí kterými jazyky a jak dobře".
-
-
Přesně tak, je to zábava!!! I když to občas přeženu
-
Asi ano. Moc tomu nerozumím
-
-
Všechno nejlepší Justine
-
Chudák
Ale jeho život bych mít nechtěla. Je toho na něj moc. Je sice bohatej a slavnej, ale furt má práci. Skoro ho lituju. -
Je to zmetek, co furt řešíte? Konečně přišli normální lidi, kteří o něm vědí pravdu a pravdou je, že je to maggor zmagořenej
-
holky tohle mě od něj dost odradilo.justin bieber kouřil trávu (marihuanu) *11* *11* *11* *11* *11* přiznal se v popcornu to je hrozný to nemá moc dobrou pověst
-
-
Popcorn je nejtrapnější časopis
-
Tráva je sice hnus, ale kdo ji nekouřil? Aspoň měl odvahu to přiznat na rozdíl od jiných tzv. nevinných celebrit, které to tutlají. Tím neříkám, že udělal dobře, když jí kouřil, třeba já jsem ji nikdy nezkusila a nikdy to ani neudělám, ale dokázal přiznat čistou pravdu, když se ho zeptali.
-
-
Justin není tak špatnej, song Beauty and a Beat se mu docela povedl, ne? A gay rozhodně není!!!! To by asi nechodil s holkami ne? Píšu zde, protože argumenty antiBieberů jsou hodně ubohé a píšete to zde jenom proto, že mu závidíte prachy a slávu, kterou vy asi nemáte, co??? Běžte si vylejvat mindráčky na někoho jinýho, který je opravdu špatný zpěvák/čka. Justina jsem sice předtím neměl moc rád, ale teď mi nevadí, má potenciál.
P.S.: Dobrej vzhled má možná od přírody, možná pomáhá make-up, ale nechte ho žít a nenavážejte se do jeho vzhledu, protože vy evidentně jste šeredy, kterým ani ten make-up nepomůže. A co plastika? Ta taky vám nepomůže, ptže budete vypadat jako zrůdy. Mohli byste dopadnout jako Justin Jedlica, který to s plastikami přehnal, protože chtěl vypadat jako panáček Ken. A to býval před těmi plastikami pěknej kluk *9* *9* -
-
Já alespoň dovedu obětovat jednu vteřinu života, abych napsal slovo "protože."
-
-
A jaký to má význam pro tuhle diskuzi?
-
-
Já myslím, že by se mělo diskutovat alespoň trošku na úrovni, ne? Zkratky a smajlíky si používejte v mailech, esemeskách nebo v chatu.
-
-
-
-
Nesnáším Justina!!! Navíc už zase chodí se Selenou. Ona už kvůli němu skončila v léčebně!!! *16* *10* *16* *10* *16* *10*
-
-
Tak proč by Selena s Justinem chodila,když kvůli němu skončila v léčebně? No proč?! Tak ho asi miluje né !! OMG! -_- *16* *16*
-
Souhlasím. *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ahoj justine hrozně tě zbožnuju i když máš ted blond vlasy i když by ti víc slušeli hněde *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ohhh!!!!
on??? upe užasnýý kuda jedna nadherna užasna upe se mi moc libí nejkrasnejší kluk ktereho znam !!!!! *14* *14* *8* -
JB je nejlepší ! *14*