-
Jak to o něm můžete napsat aby od nej byl pokoj podla mě je moc SEXY a roztomilej a má moc hezký písničky je to můj nejlapší zpěvák a idol který exsistuje.
-
What the fuck justin is fuckin gay and a girl *8* *1* *2* *16*
-
Proč ho pořád pomlouváte? Udělal vám snad něco?! Chápu, že někteří z vás ho nemají rádi, ale nemusíte ho uražet. Co kdyby někdo pomlouval vaší mámu - taky by vám to nebylo příjemné.
-
-
Ty jsi asi fakt génius. Nepoznal rozdíl v urážkou mezi matkou, kterou známé celý svůj život a skoro každý den ji vidíme a Bieberem, kterého ani neznáš a v životě jsi ho mohla vidět tak jednou?
-
Souhlasím... Neříkám, že ho musí všichni milovat, ale neměli by jste ho pomlouvat jen protože někdo řekl že se mu to nelíbí...!!! Jasný... Někdo řekne a všichni se po*****!!! Ale takhle to nemá fungovat!!!
-
a proč ty nejsi ani schopná obhájit svůj názor?
-
-
To říká ta pravá.
-
-
-
Je hezký *14*
-
-
Dobrej Vtip :)
-
-
Grammy Awards
Justin bude v neděli uvádět Grammy Awards, ještě společně s Miley Cyrus, Jonas Brothers a dalšími. Už se těším. *3* -
-
Re: Grammy Awards
Kde a v kolik pls řekni mi to *15* -
-
Re: Re: Grammy Awards
No na čských kanálech to asi nebude, ale pak to bude určitě na youtube. *3*
-
-
Re: Grammy Awards
Kde?? a v kooli?? na jakym programu kde to muzu sledovat???
-
-
krása nebo nádhera
Ahoj , *4* mě se Justin líbí a vy si říkejte co chcete je pěkný jako spousta jiných zpěváků raperů a herců.. Např.Flo Rida David Guetta Eminem a td.... takže si mluvte cokoliv ae na něho a Eminema s Floridoua Davidem Guettou nemáte!!!! -
-
Re: krása nebo nádhera
ja vam povim ze je proste bozi a posloucham jeho pisne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
mate pravdu *3* *3* *3* *3* *3* -
Jak to muzes vedet :D xD *7* -
já sem milovala Justina *14* uš jak vyšlo jeho 1 cd a davida Guettu jak by smet *14*.Hele stoner mohlibychom být kamarátky přes Iternet coříkáš?? -
-
Re: Re: krása nebo nádhera
Ahojky,Justina úplně zbožnuju je nejlepší a vy ostatní ho nepomlouvejte!! Je stejně dobrý jako ostatní zpěváci a rappeři!!Než kritiku sem rači nepiště nic!!!Ty vaše nadávky nikoho nezajímají! ANETAFRI:nechceš,že bysme spolu my vě byli kámošky přes internet?jak chceš.
ODEPIŠ MI PROSÍM *4*
-
-
-
I love Justin, together we have a lot of private things *3*
-
.....
Na tO že je mu 15 to je prOstě bOrec,tak nevim co prOti němu všichni máte hej. *5* -
-
Re: .....
Nepiš furt to velké ¨O¨ v každém slově,hrozně mě to znervoznuje... *1* -
....
On je úplně nejlepší zpěvák na světě....Nikdo se mu nevyrovná...On je uplně sladkej a má krásný písničky...( Mně se nejvíce líbí favorite girl ) *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ....
JJ opravdu moc je skvělý.....zbožňuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
rererererer
je dobrej prostě nej ZpĚvÁk *5* *3*
-
-
-
Re: .....
Baseballové pálky proti němu máme, hej *16*
-
-
dotaz
Hele nevíte někdo podle čeho se na osobnostech sestavuje ten žebříček??? Jak tam jsou ty čísla no tak Justinovi se to o hodně snížilo a jeted na 4. místě tak proto se ptám jestli ti někdo nevíte *7* -
-
Re: dotaz
To číslo je počet lidí, kolik tu osobnost navštíví lidí za 60 dní. -
-
Re: Re: dotaz
aha tak děkuju...no ale štve mě že šmajda justina předběhl...omlouvám se jeho fanynkám ale já ho fakt nesnášim
-
-
-
Může si nazívat koho chce a jak chce má se vším naprostou pravdu! Ale to zase bude komentářů jako,že ty si,ale trapná atd.........,ale je mi to jedno každej má svůj názor