Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to o něm můžete napsat aby od nej byl pokoj podla mě je moc SEXY a roztomilej a má moc hezký písničky je to můj nejlapší zpěvák a idol který exsistuje.
  • What the fuck justin is fuckin gay and a girl *8* *1* *2* *16*
  • Proč ho pořád pomlouváte? Udělal vám snad něco?! Chápu, že někteří z vás ho nemají rádi, ale nemusíte ho uražet. Co kdyby někdo pomlouval vaší mámu - taky by vám to nebylo příjemné.
    • Ty jsi asi fakt génius. Nepoznal rozdíl v urážkou mezi matkou, kterou známé celý svůj život a skoro každý den ji vidíme a Bieberem, kterého ani neznáš a v životě jsi ho mohla vidět tak jednou?
    • Souhlasím... Neříkám, že ho musí všichni milovat, ale neměli by jste ho pomlouvat jen protože někdo řekl že se mu to nelíbí...!!! Jasný... Někdo řekne a všichni se po*****!!! Ale takhle to nemá fungovat!!!
    • a proč ty nejsi ani schopná obhájit svůj názor?
      • To říká ta pravá.
  • Je hezký *14*
    • Dobrej Vtip :)
  • sweet.anne

Grammy Awards

Justin bude v neděli uvádět Grammy Awards, ještě společně s Miley Cyrus, Jonas Brothers a dalšími. Už se těším. *3*
    • kikinqva

Re: Grammy Awards

Kde a v kolik pls řekni mi to *15*
      • sweet.anne

Re: Re: Grammy Awards

No na čských kanálech to asi nebude, ale pak to bude určitě na youtube. *3*
    • kicalek

Re: Grammy Awards

Kde?? a v kooli?? na jakym programu kde to muzu sledovat???
  • stoner.jonas

krása nebo nádhera

Ahoj , *4* mě se Justin líbí a vy si říkejte co chcete je pěkný jako spousta jiných zpěváků raperů a herců.. Např.Flo Rida David Guetta Eminem a td.... takže si mluvte cokoliv ae na něho a Eminema s Floridoua Davidem Guettou nemáte!!!!
    • Re: krása nebo nádhera

ja vam povim ze je proste bozi a posloucham jeho pisne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*

mate pravdu *3* *3* *3* *3* *3*

Jak to muzes vedet :D xD *7*
    • anetafri

Re: krása nebo nádhera

já sem milovala Justina *14* uš jak vyšlo jeho 1 cd a davida Guettu jak by smet *14*.Hele stoner mohlibychom být kamarátky přes Iternet coříkáš??
      • Re: Re: krása nebo nádhera

Ahojky,Justina úplně zbožnuju je nejlepší a vy ostatní ho nepomlouvejte!! Je stejně dobrý jako ostatní zpěváci a rappeři!!Než kritiku sem rači nepiště nic!!!Ty vaše nadávky nikoho nezajímají! ANETAFRI:nechceš,že bysme spolu my vě byli kámošky přes internet?jak chceš.
        ODEPIŠ MI PROSÍM *4*
  • I love Justin, together we have a lot of private things *3*
  • .....

Na tO že je mu 15 to je prOstě bOrec,tak nevim co prOti němu všichni máte hej. *5*
    • Re: .....

Nepiš furt to velké ¨O¨ v každém slově,hrozně mě to znervoznuje... *1*
    • ....

On je úplně nejlepší zpěvák na světě....Nikdo se mu nevyrovná...On je uplně sladkej a má krásný písničky...( Mně se nejvíce líbí favorite girl ) *8* *8* *8* *8* *8*
      • kikiss11

Re: ....

JJ opravdu moc je skvělý.....zbožňuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • rererererer

je dobrej prostě nej ZpĚvÁk *5* *3*
    • 8.ball.8

Re: .....

Baseballové pálky proti němu máme, hej *16*
  • alficka

dotaz

Hele nevíte někdo podle čeho se na osobnostech sestavuje ten žebříček??? Jak tam jsou ty čísla no tak Justinovi se to o hodně snížilo a jeted na 4. místě tak proto se ptám jestli ti někdo nevíte *7*
    • sweet.anne

Re: dotaz

To číslo je počet lidí, kolik tu osobnost navštíví lidí za 60 dní.
      • Re: Re: dotaz

aha tak děkuju...no ale štve mě že šmajda justina předběhl...omlouvám se jeho fanynkám ale já ho fakt nesnášim
  • aluska33
    Může si nazívat koho chce a jak chce má se vším naprostou pravdu! Ale to zase bude komentářů jako,že ty si,ale trapná atd.........,ale je mi to jedno každej má svůj názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit