Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin bieber je sladkej jak tohle malinový šampáňo
  • http://terezadratnal.blog.cz/

http://terezadratnal.blog.cz/
  • Justin je sexoš tomu ver, ak si hater tak sa neposer,
    on ťa má hlboko v piči, zatial čo tvoja huba len kričí,
    kričí kričí on je gay, ale on má frajerku hej?
    on ukázal svetu kto je Bieber, tak si ho do huby neber.
    Si myslíš že si vtipný ale v skutočnosti si jak otvor ritný,
    už sa uvedom, že svet nieje len o tebe, v skutočnosti každý na teba len jebe...:)
    Zdroj: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-/199184503548702
    • Kronoss1
      To je ale hnus. To snad napsal Rytmus ne?
      • Že je to slovensky neznamená, že to psal Rytmus. A kritiku si schovej pro sebe.
        • Kronoss1
          Hmm, počkej. Promyslím si to ... ne, neschovám. Další přání?

PS: Je to špatný, tak jsem si logicky myslel, že to psal Rytmus.
          • Hm, tak si mysli co chceš, ale mě je to u ******.
  • natis97

MUCK

je tak božský a ta pisnicka baby jj jj *14* *4* *14* *3*
  • s.asicek

HMM

Lucka má pravdu.ty jeho sestřenice určitě nejsi.dokaž to tim,že na you tube dáš video kde ho učíš český slova *13*
    • lenish95

Re: HMM

Ok dám tam to video :) samozrřejmě že až o prázkách kdy za nim pojedem
      • Re: Re: HMM

A nezapomeň na konci toho videa dodat, že to je hlavně pro nás *15* ...hele fakt si myslíš, že ti to někdo uvěří?? Kdybys byla chytřejší, tak ti to docvakne
        • lenish95

Re: Re: Re: HMM

mno tak pak uvidíme až sem dám to video kdo má pravdu!!!! a uvidíš že sem jeho sestřenice! a pak vám to bude celý trapný že ste mi nevěřili!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: HMM

Ty víš že já to věřim :-))
  • Haters ste úbohý! vy na neho nemáte ani keby ste chceli on si išiel za snom a vy ? idete si za snom kupovať si stále pohodlnejšie pohovky televízory a pc a sedieť pri tom celý deň!
    *10*
    Kika veď sa s ním nerozprávaš a tá fotka bola odfotaná keď mal 13-14 rokov teraz má 18 a sexy jazyk ti pripadá len preto lebo sa ti páči ako vyzerá. *14*
    napíšem to a nehambím sa za to! MILUJEM HO ! a nikto mi môj názor nebude brať žiadny závistlivý puberťák ! v clipe na jednu z jeho pesničiek nemal "řtenku" ale má pekne zafarbené pery. keď sa v tom nevyznáte tak sa do toho neplecte ! *10* *10* *10*
    I L *14* VE JUSTIN BIEBER !!!
    • Pusť si třeba Pražský výběr, to je hudba!
      • Ja som si to tiež pustila a zistila som že je to úplne na h * vno.
      • pustila a zistila som že je to fakt *14* *14* *14* *14*
        ALE FAK *15* NUDA *15*
  • natty my vsichni chapeme ze ses urazena na edith ale slova edith musis respektovat a tak musim souhlasit s edith nechci te urazit ale jednou se my to taky stalo libil se my jeden herec a jim se nelibil taky sem to zazila ale pak sem ji rekla svuj nazort a bylo to v pohode to musite semnou souhlasit *3* *3* *3*
  • Ty si myslíš, že když mi tady nadáváš, že jsem pitomá a blbá, že děláš na všechny dojem????
    Jen se podívej na sebe do zrcadla. Mě je 16 a já vím co píšu. Ale jak tak koukám tak ty jsi jen malá holka která je jen hnusná na všechny kvůli dojmu a JB. Laskavě se nad sebou zamysli Marie.
    • LoveJustin
      já sem to nechtěla napsat tak se uklidni já vim taky co píšu jestly ti je 16 mě to nezajímá chápeš já seho zastávám a budu a jestly ty to vadí tak si to nech pro sebe ok *16* *3* *10*
  • Vzkaž něco Justinovi :)

Ahoj :)
    Jedna holčina Annie* pojede na JUstinův koncert do Berlína.A vy na její stránce můžete JUstinovi cokoli vzkázat (nejlepe v angličtině) ona pak z těch vzkazů uděla knížečku a pokusí se mu to předat.Piště do středy http://justinbieber-world.blog.cz/1 103/scrapbook-for-justin
  • Časopis Billboar udělal žebříček 21 nejpopulárnějších zpěváku/ček a Justin už je druhý rok na 1. Místě *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit