-
*2* *15* *3* *14*
-
Slava mu valmi stupla do slavy nevie čo so sebou skonči ako britney spears.
-
Na webu Osobnosti.cz je momentálně nejpodrobnější a nejaktuálnější životopis Justina Biebera na českém internetu... Chcete se o něm dozvědět opravdu vše? Přečtěte si jej...
-
uchile why they went that selenium kdiš skunk smell like those gay prick
-
-
To je fakt ubohý, takže když už nezabere čeština tak to zkousite anglicky?! Ten kdo to psal je největší k*Kot na svete.
-
-
Justin
Justin je tak hezounkej.Nevíte nikdo jeho stránky nebo email *14* *14* *14* *14* -
Tak jsem tu pár dní nebyla a koukám, že se nic nezměnilo. Nejlepší je však Michal, který nepřetržitě vytrvává a Justina shazuje, co to dá. Michale, ty tvoje komentáře jsou jak z pomocné školy. Ty Justina prostě nenávidíš, protože prostě nedělá takový styl hudby, jaký se tobě líbí. No mě se třeba taky zrovna nelíbí hudba těch skupin a zpěváků, které jsi tady vyjmenoval, ale nikdy by mě nenapadlo jít na jejich profil a tam psát pořád dokola nenávistné komenty. To vypovídá o charakteru a duševního stavu pisatele. Já si myslím, že tě užírá i jeho vzhled. Beztak nevypadáš ani z poloviny tak dobře jako on a to bývá většinou předmětem nenávisti a pomluv té mužské části antifanoušků. To tady však nikdo nepřizná. A navíc si myslím, že Justin nedělá nic tak špatného, čím by svoje fanoušky kazil.
-
-
A) Jak už Michal níže popsal: Diskusní fórum je od toho, aby se DISKUTOVALO, tudiž jakýkoliv názor zde by měl být akceptovatelný.
B) Vzhled Justina Biebera tady - pokud vím - nikdo nekomentoval. Mluvilo se o jeho pěveckých výkonech. Podle mě je jeho vzhled naopka to, co ho dostalo na výslunní - i když samozřejmě vypadá ve svých devatenácti na patnáct. -
-
Vzhled Justina tady jeho antifans radši nekomentují, protože moc dobře vědí, že on vypadá hodně dobře. A to je asi žere. A ve světě šoubyznyse je důležitá i ta vizuální stránka. A diskutovat by se samozřejmě mělo, ale přijde mi divný, že někdo tráví své veškeré volno na diskuzi o někom, koho nemůže ani vystát.
-
-
Ty si myslíš, že tu trávím veškeré své volno?? Ty si spadla z Marsu ne?
-
Ano. Připadá ti, že člověk, který chodí nějak takhle http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model je normální a k tomu krásný? Potěš Pánbůh.
-
-
Ano Michale ty si můžeš uvědomit, že tento trapný článek si sem už přidal.. No vymysli si něco jiného. Ano, možná vypadá divně v tomto oblečení, ale to neznamená že není hezký. Podle tvého názoru si myslíš, že ten kdo se neobléká tak jak se to líbí tobě je hned ošklivej. Prosím zamysli se nad sebou a rozmysli co vypouštíš z úst.
-
Tak to je hodně dobrý.
-
Bylo mi jasný, že hned vybereš fotku, kde má brejle a vypadá ulítle. Ale věřím tomu, že i tak vypadá o 100% líp než ty. *1* *1* *1*
-
-
Michal: Ta a fakulta? Ty jsi se zbláznil.
-
Věřit je krásná věc. S tím možná uspěješ na teologické fakultě.
-
Adele ty si Belieber? :O ;) Náhodou i na této fotce vypadá dobře tak ať se zklidní! -_-
-
-
Doprdele vadí ti ho hodně jak chodí oblečenej?! Baví tě to hodně Justina tady takhle hejtovat?? Hlavně mu nezapomeň závidět, jo? ;D
-
-
Copak je to hejtovat? Já už se jednou ptal, ale žádná odpověď. Hlavně nezapomeň uvést odkaz na Pravidla českého pravopisu, kde bych toto slovíčko objevil.
-
Všechno.
-
hm.. tak to seš chytrej, no! -_- a jako co ti tak vadí na Jussovi?!
-
Nejlepší argument je dislike.
-
Děláš si prdel, že nevíš co to je hejtovat? No twl! :DDDDDDDDDDD Buď seš fakt tak blbej nebo to jenom děláš! :D -_-
-
Hejtovat? Was ist das?
-
-
-
-
-
-
je skvelej
justin???skvelej uzasnej nadhernejj miluju hoo *14* -
JB SKUPINA
Ahoj lidi jste opravdoví fanoušci Justina Biebera?? Jestli ano přidejte do moji skupiny můžete psát novinky atd. díky a ty odkaz *1* *1* http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-Cz/121986091203666 -
hlasujte
Ahojky holky pokud chcete Justina v čr tak hlasujte zde
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour?page=2
Vybírá se vlastně 25 zemí pro justinovo tour...tak šup ať je čr mezi nima *3* (pozn.:Jen musíte kliknout na to I am human na konci toho rámečku, opsat kod a pak až hlasovat jinak vám to nepůjde *5* ) -
-
Re: hlasujte
ještě něco... v tom odkaze v tom Bieber máte mezeru tak jí jen smažte a pujde to -
-
Re: Re: hlasujte
hele a jka často se dá hlasovat? po kolika minutách? :) minule mi kámoška říkala že u jonas to šlo každých 20 minut :)) -
-
Re: Re: Re: hlasujte
Jj, každých 20 minut. ;) -
-
Re: Re: Re: Re: hlasujte
Aha okii děkuju moc :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte
Nz ;)
-
-
-
-
Re: Re: hlasujte
achjoo mě nejde hlasovat .. se mi furt něco ukazuje :(( nějaká anglická tabulka že to nejde .. nevíte co s tim? :((( -
-
ani když jsi dala to I Am human a vyplnila ten kod? -
jj,vim co stim:))musis se prihlasit na twitter tam nahore v pravo a pak to pujde:)
-
-
-
-
oblečení.
hle nwíte jestli se někde v čr dá koupit oblečení s Justinem? *7* *7* -
-
Re: oblečení.
Ano dá ale opravdu málo např. pár triček se dá koupit na bontonland.cz
-