Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justy, miluju tě. Tobě nejde odolat!!!
  • jacksonka001

konečně

Holky konečně mi přišlo tričko s Justinem...jsem moooc ráda
  • Zeptat..

cau holky..ja se chci jen zeptat jestli nevite proc zacali az teprve ted poustet v radiich Justinka..kdyz uz se o nem pslao uz davno davno driv...driv me to hrozne mrzelo ze sem ho nemohla slyset v radiu..ale tak aspon ze ted ze jo...:)) x)))
  • Justin Bieber (bobr) je pěkný kluk ale znám hezčí kluky,Selena je lepší *4* *1*
    • Bud Ticho stim Jutinem *16* *16*
      • Hele ty Maruško, nauč se laskavě pravopis! *10*
    • To je pravda, ale Selena je MONOHEM LEPŠÍ než on.
  • s.asicek, alficka, Sandruš

s.asicek, alficka, Sandruš ... oni 3 jsou néééj!(i kdyz je neznáám)xD aspon nekdoo na tyhle diskusi něcoo chápee
    *3* a hlavne jenom oni 3 se me zastaly
    • alficka

Re: s.asicek, alficka, Sandruš

Ach byla jsem poctěna *1* né díky *15*
    • Re: s.asicek, alficka, Sandruš

jo Děkuji že mezi ně taky patřím.... *4* asík jsme jediny co to chapem nic víc nebo nwm...a jestli chceš tak se poznam muzem 560683278 písni když budeš chtit
  • s.asicek

Lucka,Sandruš a alficka

bestííííííííííííííí
  • PS: já jsem taky Gay
  • pavlusqa

SELAWARD

Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!

na www.selenagomezweb.blog.cz
  • .
    • ???
  • Justin je BEZVA, ten ,kdo ho nesnáší, jenom závidí jeho úspěch....Jestli se vám jeho hudba nelíbí, tak ji prostě neposlouchejte!!!!
    • Kronoss1
      Taky, že ho neposlouchám!
    • Přesně!!!; Když se vám to nelíbí, tak to alespoň nekritizujte, protože hodně lidí ho má rádo a neurazite jenom jeho, ale všechny Beliebery!!!
      • Kronoss1
        Proč ho nemáme kritizovat? Protože jsou mezi vámi křehké duše? Alespoň si zvyknou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit