-
a sakra.
holky rychle přidejte v hlasování v 02 areně.. Miley už zase vede!! *8* -
Hele ukončíme to takhle... Justin Bieber je blbej,trapnej,hnusnej,vyjebanej,dokonce blije na podiu,pije zkažený mlíko a zpívá jak holka KONEC!!!! :DDD *11* *11* *11* *11* *11*
-
*14* *14* *14* *14* Happy B-day <3<3<3 *3*
-
Já se tady nechci hádat, ale určitě mám v něčem pravdu, protože to že si myslím že Justin stojí za ho*no , jako zpěvák, to mně nikdo nevezme a ani vám BELIEBERS, ale jednou až pochytíte víc rozumu tak si uvědomíte jak jste mu pořád nadržovali a chválili a on si to nezaslouží...
-
-
A co si zaslouží ta tvoje Miley Cyrus? Je to umělá hvězda, která musela nejprve točit pitomej seriál na Disney Channel,aby byla populární, Justin nic takového nemusel. A její hudba je jen pro malý holky. A v Bravíčku se taky objevuje, tak nechápu, co furt řešíš. A navíc ze sebe dělá tvrdou rockerku, i když na to nemá, viděla jsem ji s oholenou hlavou a v nějakým trapným rádoby rockerským oblečku a vyprskla jsem smíchy, protože si hraje na něco, co není. Je trapná a ubohá!!!
-
-
Miley má krásný písničky a myslí si co chceš, já ti to tady pořád nebudu vypisovat, ale já jsem při Miley a proti Justinovi, ty to máš přesně naopak, my bysme si nikdy nerozuměly a věřím tomu, že i kdybychom se znaly tak byjsme v žádném případěspolu nekamarádily
-
-
Mě se zas líbí Justinovy písničky. Kdybych byla kr*va jako vy, tak budu taky Miley nadávat, že je lesba, tak jako vy o Justinovi říkáte, že je gay, jenže já nejsem tak ubohá jako vy.
-
-
Já jen tak mimo. Hudba Miley Cyrus stejná s*ačka jako Biebera.
-
A pro koho je hudba Biebera? :D
-
Adele, nebereš to za dobrej konec, když tady jakoby "na oplátku" začneš pomlouvat idoly haterů JB. Akorát se pak do tebe víc pustí, ale dělej, jak myslíš, ostatně názor na Miley Cyrus ti nikdo brát nebude, stejně jako nám názor na JB :). Já tedy Miley znám jen díky bulváru, ale pokud vím, tak se nechala ostříhat kvůli jedné dívce s rakovinou. Nejdřív si zjisti info, než něco vypustíš z pusy ;)
P.S. Tou tvojí větou "A její hudba je jen pro malý holky" sis to pěkně zavařila. Věř, že nebude trvat dlouho a někdo se zeptá: "A pro koho je hudba JB?" :) -
-
To je sice šlechetné, že se nechala ostříhat kvůli dívce s rakovinou, ale dost dobře nechápu, proč to udělala, když jí tím stejně nepomůže. A já tady mluvím nejen o jejím účesu, ale taky o tom, co nosí za příšerný hadry, vůbec se to k ní nehodí, je směšná, to Justin vypadá aspoň přirozeně a nedělá ze sebe něco, co není (drsnýho rockera) a je mi fuk, jestli mi za můj názor bude někdo nadávat, je to můj názor na Miley a když vy tak nesmyslně pomlouváte Justina, tak já si o vašich oblíbencích taky budu říkat, co chci.
-
Pro Michala: o hudebních kriticích tu bohužel píšeš jenom ty. Máš dost krátkou paměť.
-
-
-
-
a moje neoblinějši jeho pisničku je justin bieber bofrend tuhle
ma ze všech pisniček lepši než tamty pisničky jsem posedla stou pisničkou ......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tolik smajliku *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
neznáte někdo na Justina adresu moc ji potřebuji já chci splnit kamarádce její životní sen *9* *4* prosím jestli ji někdo zná napište mi to sem.
díky. *3* *9* -
-
Adresu? *1* No jasně, takový věci bývají běžně dostupný, aby ho mohlo xx tisíc lidí otravovat a nedopřát mu aspon trochu soukromí! *2* Se zase proberte. *3*
-
-
Jo Justin je skvělej! :)) Vyprodal MSG, to je vrvhol úspěchu, takže bejt váma držím klapačku;) Dostal se z nuly na vrchol. Já ho prostě miluju! ..Justin fever! :))
-
-
Ano, pro něj je to vrchol úspěchu, který nepřekoná. Vyprodat halu a dostat několik platinových desek, ceny Grammy a hvězdu na chodníku slávy jsou neporovnatelné věci. A víš, co je vrchol úspěchu? Být tu přes 40 let a být stále úspěšný a mít spoustu fanoušků, to je úspěch.
-
-
K tomu taky dojde.
-
-
Sni dál.
-
-
Já nesním, já stojím v realitě, narozdíl od tebe.
-
-
Moc to nevypadá. Tvá realita je nějaká zvláštní.
-
-
-
-
-
-
j.b♥
aAHOJ LIDI JA NEWIM ASI SE PLETU ALE PODLE TOHO JAK JUSTIN UMI DOBRE MOON WALK A PODOBNY VECI NECHODIL ON NA NAKY TANEC E SI JO TAK PPIST E PLOSIM JAK SE MENUJE TEN TANCE DIK MOC♥ *4* -
A ty ho znáš osobně!!!Jak můžeš vědět,že to neumí?!?!!No a tak asi nevim,že jsou v tom prachy,prosimtě na týhle řeči není nikdo zvědavej.....(hlavně Beliebers!)furt,že je všecko o penězích!!!!!!!!......
-
-
Holčičko, až trochu povyrosteš, tak bohužel zjistíš, že všechno je dneska o penězích. Sama to poznáš na vlastní kůži, až si budeš hledat životního partnera, protože jednou z prvních věcí, kterou budeš hledat, bude to, jestli je finančně zajištěn.
-
Já ho osobně neznám. Ty ho snad osobně znáš? Jak můžeš vědět, že to umí?
-
-
Justin Bieber je krásný .. a vy co ho nesnašite tak ho ignorujte......nebo zacnete poslouchat je ho pisne proto že je ma krásný... mneli byste ho posposlouchat má krásný pisne. Justin Bieber. Je užasnejjj ..