-
Justinek
Justinek.......je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale kluka uz mam *3* -
Justin
Jo a dnes ve 22:00 na CNN by měl být Justin, tak se koukejte. ;) ♥ -
Jakou batvu očí má JB ???..
-
-
Ma hnedou jako ja
-
-
Četla jsem nějaké komentáře a nějaké holky se pořád hádají a holky k čemu to vede? K ničemu. Já jsem měla dřív Justina ráda, ale teď ho nějak nemusím asi je to věkem *3* nebo nevím...... *3*
-
A Rammstein - to je snad nějaký zpěv?
-
-
Rammsteinům nijak neholduji, ale je třeba si uvědomit, že u kapel (a to nejen u Rammsteinu) nejde hlavně o zpěv, ale o celkový dojem a o instrumentální podání. Kdežto u sólových zpěváků (jako u JB) jde o jejich zpěv především, neboť zpěvák vystupuje sólově a sám za sebe.
-
-
A to jsi sebral kde? I u skupin je na prvním místě zpěv, to je základ kapely a doprovod je to vedlejší, jenom doplněk. Když zpěvák neumí zpívat, tak se kapela nemusí ani snažit.
-
-
Pokud zpěvák Rammsteinů neumí zpívat, jak mi pak vysvětlíš tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=-wBH6HXidO4 -
-
Pokud Justin neumí zpívat, tak si poslechni Beauty and a beat
-
-
-
-
-
Adele! Na jazyk se mi dostávají opravdu ošklivá slova. Kde jsi do Prčic sebrala, že u hudebních skupin je nejdůležitější zpěv a hudební doprovod je jen doplněk?! To může říct jen chorý mozek bez minimální orientace v kultuře. Představ si, že existují také kapely, které hrají instrumentální hudbu. Ty si myslíš, že by mohly fungovat, kdyby platilo to, co jsi napsala níže?
-
-
Proboha, tohle může říct s prominutím jen pako, pokud se jedná o instrumentální kapely, tak je asi jasný, že tam tvoří hudba celý základ, to je jasný snad každýmu ne????
-
-
Jenže to platí nejen u instrumentálních kapel, ale u většiny, která nechce být jen "ta kapela, co doprovází tu hvězdu" nebo co jim nejde jen o to dostat se co nejvýše do hitparády, kde hlasují samé děti ze základky. Existuje spoustu kapel, které jsou stavěny na instrumentálním doprovodu a zpěv vnímají jen jako další nástroj, popřípadě nástroj nějakého sdělení. Jenomže sdělení je u takových lidí, jako třeba JB, zcela nulové.
-
-
A co ty víš, třeba někomu jeho slova pomáhají, nebuďte tady všichni myšlením zaostalý a koukejte na to ze všech pohledů.
-
-
Ano, může to pomáhat lidem, kteří nerozeznají kvalitní text od kýče. Pink Floyd měli dobré texty, Yes měli dobré texty, Black Sabbath měli dobré texty, ale Justin Bieber má texty na úrovni dvanáctiletého děvčete, které si čmárá veršíky do sešitu z matematiky.
-
-
Adele: Úplně je vidět, jak se chytáš posledních stébel, které tam ani nejsou, protože ti naprosto došly argumenty. Jsi jako malé dítě, které dupe nožičkou a stále si stojí za svým.
-
No a co, tak ať má!! Třeba i tohle dokáže někomu pomoct.
-
-
-
-
-
-
,.,.,.,.,.,.
to bile je fakt hezci..... -
I Love You Justin
-
Jo a jen tak pro tebe ty Ňuňatá, co je de*il samozřejmě vím to je člověk trpící de*ilitou a de*ilita je lehký stupeň slabomyslnosti...
-
neassiiii
no neasiii