Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vážně se narodil ve Stratfordu?? já vím, že tam jako malej žil, ale někde je napsaný, že se narodil ve stratfordu a někde zase že v Londonu ( v Ontairu, Kanadě)...takže teď fakt nevim...a nutně to potřebuju zjistit :)
    • v Ontariu v Kanade *14*
  • jste super

ahoj holky jste mocinky super jak justina podporujete .. prostee je nejlepšíí .. kikinqva znamena ta veta Kdo má mimo školní týden ??jj holky sice muzete napsat justinovii o autograam ae nečekejtee že váám odepíšee .. když máá hodněě fanynek xDxP přesněě taky nechápu proč skoro v každym videoklipu má justin holku ... a kde ty holky berouu .. ?? *7* *7* *7*
  • loweeeeeeeeee

miluju těěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je krásnej
  • s.asicek

PORAĎTE MI PROSÍÍM :)

Ahoj holky :) ... nevíte kde bych si s Justíínkem mohla psát? *14* *3* *4*
    • Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)

Twitter,ale ten ti neodepíše.Každý den mu tam piše tísíce fanynek a je skoro nulová šance že ti napíše
      • Re: Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)

Never say never *1*
  • WOOOOOOW nádherná profilovka! *14* *4* !!! je možné že je někdo tak krásný??? :) *14* *4* *4*
  • kikinqva

Ahojkyy

Ahoj omlouvam se že sem tu už asi 4 mesíce nebyla ale bud sem mela zaracha nebo sem nestíhala tak se omlouvam všem *3* a je něco novýho a jak se všicí máte ? *7*
    • kajuska4

Re: Ahojkyy

Ahojík jasné newa *14* *14* a dobře a ty?A nic new a u tebe? *4*
      • marketka-bieber

Re: Re: Ahojkyy

Čauíky já tu taky nebyla takže *4* a superrr a ty?? *14* Nového no že jsem z5 a u tebeee? *1* *14*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Ahojkyy

u mě novýho neni nic akorát mi konečeně přišli ty věci o justinovy nový trička s justinem pak plagát kterej na vejšku měří 180 a placky s justínkem *1* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojkyy

hele a kde sis je objednala..? já bych si dcl ráda taky objednala..:)) prosim..:)
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahojkyy

csss..ty se máš já chci takýý *14*
  • Jenom žárlíte na něj nikdo nemá na celím světě
    • Tak si ho třeba porovnej s T- Painem. Výsledek T-Pain určitě o moc víc než Bieber. *11* *11* *11* *16*
  • hey, vy držte huby !!! otvorit si ich možte iba ak my odpoviete na tieto otazky :

darovali ste niekedy peniaze na charitu ?
    koko zarabate ?
    kolko bab by dalo hocico aby mohlo mat co i len jeden vas vlas, co i len kvaoku potu - alebo sa vas len dotknut ? (nekeri by mozno len zaplatili aby sa vas dotykat nemuseli *12* )
    a je to váš názor ze je podla vas gay, alebo ste to len niekde poculi a opakujete to po nich ?!

Ked mi na toto odpoviete tak vam o jeho ohovarani nic hovorit nebudem !!!! ale pochybujem ze niekto by mal co i len odvahu mi odpisat !!!
  • :-*

prostě on je ta moje stáár!!! *14* *14*
  • nz

nemáš zač .. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit