-
vážně se narodil ve Stratfordu?? já vím, že tam jako malej žil, ale někde je napsaný, že se narodil ve stratfordu a někde zase že v Londonu ( v Ontairu, Kanadě)...takže teď fakt nevim...a nutně to potřebuju zjistit :)
-
-
v Ontariu v Kanade *14*
-
-
jste super
ahoj holky jste mocinky super jak justina podporujete .. prostee je nejlepšíí .. kikinqva znamena ta veta Kdo má mimo školní týden ??jj holky sice muzete napsat justinovii o autograam ae nečekejtee že váám odepíšee .. když máá hodněě fanynek xDxP přesněě taky nechápu proč skoro v každym videoklipu má justin holku ... a kde ty holky berouu .. ?? *7* *7* *7* -
loweeeeeeeeee
miluju těěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je krásnej -
PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Ahoj holky :) ... nevíte kde bych si s Justíínkem mohla psát? *14* *3* *4* -
-
Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Twitter,ale ten ti neodepíše.Každý den mu tam piše tísíce fanynek a je skoro nulová šance že ti napíše -
-
Re: Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Never say never *1*
-
-
-
WOOOOOOW nádherná profilovka! *14* *4* !!! je možné že je někdo tak krásný??? :) *14* *4* *4*
-
Ahojkyy
Ahoj omlouvam se že sem tu už asi 4 mesíce nebyla ale bud sem mela zaracha nebo sem nestíhala tak se omlouvam všem *3* a je něco novýho a jak se všicí máte ? *7* -
-
Re: Ahojkyy
Ahojík jasné newa *14* *14* a dobře a ty?A nic new a u tebe? *4* -
-
Re: Re: Ahojkyy
Čauíky já tu taky nebyla takže *4* a superrr a ty?? *14* Nového no že jsem z5 a u tebeee? *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojkyy
u mě novýho neni nic akorát mi konečeně přišli ty věci o justinovy nový trička s justinem pak plagát kterej na vejšku měří 180 a placky s justínkem *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojkyy
hele a kde sis je objednala..? já bych si dcl ráda taky objednala..:)) prosim..:) -
Re: Re: Re: Re: Ahojkyy
csss..ty se máš já chci takýý *14*
-
-
-
-
-
Jenom žárlíte na něj nikdo nemá na celím světě
-
-
Tak si ho třeba porovnej s T- Painem. Výsledek T-Pain určitě o moc víc než Bieber. *11* *11* *11* *16*
-
-
hey, vy držte huby !!! otvorit si ich možte iba ak my odpoviete na tieto otazky :
darovali ste niekedy peniaze na charitu ?
koko zarabate ?
kolko bab by dalo hocico aby mohlo mat co i len jeden vas vlas, co i len kvaoku potu - alebo sa vas len dotknut ? (nekeri by mozno len zaplatili aby sa vas dotykat nemuseli *12* )
a je to váš názor ze je podla vas gay, alebo ste to len niekde poculi a opakujete to po nich ?!
Ked mi na toto odpoviete tak vam o jeho ohovarani nic hovorit nebudem !!!! ale pochybujem ze niekto by mal co i len odvahu mi odpisat !!! -
:-*
prostě on je ta moje stáár!!! *14* *14* -
nz
nemáš zač .. *4*