-
Vím, že gay není, ale mám na fanynky dotaz. Kdyby byl, milovaly byste ho stejně? Kdyby teď řekl: "Jsem homosexuál," stále byste do něj byly tak zblázněné? Neberte tento příspěvek jako urážku kohokoli, prosím.
-
-
je to jeho život:) jeho true fans by ho měli milovat takového jaký je:)
-
Ale neni a nebude.
-
-
A co jsem asi sama řekla? Pouze jsem se zeptala. Tak si to jen představ, zamysli se a odpověz.
-
-
Tak nechápu proč takovou kravovinu sem pišeš-_-
-
-
To je to vážně tak těžké odpovědět? Nemilovala bys ho, protože by sis nemohla představovat, že ho potkáš a zamilujete se do sebe.
-
-
Jj je to tak těžké,protože na takovou pi****** nebudu odpovídat a vidíš nikdo ti sem nic nenapsal.
-
-
-
-
-
-
Jo chodi justin se selenou ona mi uz trosku prijde naivni veri ze se justin zmenil a on je porad stejnej a ja si myslim ze ho naka selena nezmeni vcera rikali na ocku ze na jeho balkone bytu byla videna naka holka a dneska zase psali ze si na plavbu pozval naky dve cernosky on vzdycy selenu prosi aby mu odpustila ale je furt stejnej jelikoz sem ho videla na zivo drzim s nim tak si nekdy rikam kdyz ji ten justin porad podvadi jestli ona neni frigidni
-
ahoj
omlouvám se že jsem tu nebyla akorát rodiče mně vyply net a musela jsem se učit ale teď je to v poho *4* a jak je?A vidím že Kájushka je správce Justinka jsem ráda *14* -
-
Re: ahoj
Twl...tohle místo není proto,aby jste si tu psali:Ahoj jak se máš?"...sem se píšou jenom komentáře o JUSTINOVI BIEBROVI!!!Založte si skype,icq nebo facebook.. *16* *16* *16* *8* *8* -
Re: ahoj
A ta new písnička je good *14* závidím té holce *4* U Smile furt to poslouchám dokola dokolečka *1* *14* -
-
Re: Re: ahoj
Čauíky Maký *14* aha já si říkala že tu nechodíš a mám se dobře a ty? *14* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Též..a co děláš? *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
jsem tu a ty? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
Jj též *4*
-
-
-
-
-
-
Happy B day to you ... I love you !!!
-
Si děláte srandu!!To jako budete se navzájem pomlouvat!!!?!?A už toho nechte je to tak trapný!!Když tady na Justinův profil,někdo píše o někom jiným!!!A souhlasím s Nunatou!:)!To jako máš tak mega nudnej život?!?!Že musíš lézt někam,kde jsou Belieberky?!Když nemám někoho ráda!!Tak nelezu na jeho profil!!!A snad se o něho vůbec nezajímám!!Je mi přece někde!!No jo,ale to by vlastně udělali normálni lidi!!!A to asi nejste!Táhněte!!Běžte si k nějakýmu Ozzymu!!Jinak ho tady budem teda taky pomlouvat!!A aspon uvidíte jaký to je!!!Pro nás to taky není snadný číst.......!
-
-
Bože ,, máš nudný život" to je tak dětinské vždyť to psaní nezabere ani ne 2 minuty když tu píšeme svoje názory tak to musí nutné znamenat že nic neděláme? Taky neříkám že když ho poslouchate že nic neděláte. A co tu melete o ozzym to je další blb se stupidním stylem. A jak se dá přirovnat pomlouvání rodin a biebera. Neříkám že jste hloupí ale jen vám něco vám zkazilo logické myšlení. Kdyby mě zase někdo soudil věk podle psaní tak píšu z mobilu a nemám čas na pravopis.
-
Umíš psát bez vykřičníků nebo je to nějaká nemoc? A tak se ukaž, pomlouvej Ozzyho, to jsem fakt zvědav. Snaž se alespoň mít nějaké argumenty. Já vím, že zrovna tobě slovo argument nic moc neříká, ale pokus se.
-
On se najde vždycky někdo, kdo ho tady bude pomlouvat.
Mě přijde, že některý haters vyloženě baví se hádat s belieberkama. -
-
Tady někdo objevil Ameriku, bravo!
-
-
-
justin je skvělej sexy zpěvák <3 <3
-
Vám nevadí že droguje pije a chceli ho vihostit s ameriky ???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ho neznášam!!!
-
-
Jo možná pije atd.. alé je to jeho život nes*r se doněhoo!
Alé je dobrej zpěvak ták sklidněte hormony už !!!! lezety na nervy lidi proberte se !!!! Nebo nikdo zvás to nedělá co ?
ste trapny stíma vašímy kecamí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Řeknu vam jen tohle NESTAREJTE SE DONĚHO ZEČNĚTE SE STRAT SAMY OSEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŽDY MÁ SVUJ ŽIVOT TÁKŽE KLIDEK !!!!!
a ják dokažete to co on pak sem píšte!!!
nikdy ste nci nedokazalia povíšujete se nadním!!!!!!
OMG !!!:DD zamyslete se nad sebou
v dnešní době je ta gerenace fakt hloupějšíí """"" :DDD naučte se gramatiku lidii pelale muja:DDD -
-
-
fandim ti JUSTIN BIEBER :*
-
omg he is hot hot hot *14*
-
ahoj justinko rada bych se stebou seznamila kdybys normalne napsala , ze ho nemaš rada byli byzme pratele nebud sprosta jo a přes poštu mi pošli baliček moje telefoni čislo je 605589653 frenštat strelnični adresa 728 okres novy jičin at to ke me dojde za dva dny , ale fakt nebo mi tet hnet zavolej *4*