-
Když pořád píšete, že tohle je diskuze o hudbě, tak proč si furt berete do huby Justinův vzhled? Tomu nerozumím.
-
-
Diskuse o hudbě? To řekl kdo?
-
-
Tohle jste řekli vy sami, máš krátkou paměť.
-
-
Jenže úplně v jiném kontextu a souvislosti.
-
-
-
-
Ať se s Selenou rozvedou. Nenávidím tě Justine!! *16* *16* *16* *16*
-
-
Rozvedou?xD!! Vždyt nejsou vdaní..Spíš rozejdou ne?:D ale ted' uš to je stejně jedno.. *1* *3* *4*
-
oni nwjsou MANŽELÉ!!!!! *15*
-
Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
-
Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
-
-
Protože Selena chodí s někým takovým má na lepší
-
-
-
SELAWARD
Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar -
Některé jeho písničky jsou docela fajn,ale jeho jako osobnost ráda nemám *15*
-
Justin
Justin dneska napsal na svůj Twitter, že příští rok plánují udělat SVĚTOVOU TOUR!!! -
Všechno nejlepší k narozeninám.. ♥♥
-
Justin Bieber
My best friends *3* he´s got very beutiful music.. *4*I´like Justin Bieber *3* -
-
Re: Justin Bieber
tvůůj nej kámoš?? sotva!!! ASi by te napadla ceská stranka kdyby si byl/a američanka *7* *5* *5* *16* *8* *13*
-
-
Jb je moc sexy a je k sežrání *14* *14* *14* a mám ho moc ráda a líbí se mi *14* *14* *14*
-
-
souhlasím je k sežrání *14* *14* *3*
-
-
MTV
takže v pátek 13.8 je to od 18:40 do 21:10 seé o Jutinovi...myslím je to tak? -
-
Re: MTV
Jéééééé to je v háji,tak já jsem toho 13.8 v práci a tam mtv nemám..dávají to jen toho 13? *1* -
-
Re: Re: MTV
jo -
-
Re: Re: Re: MTV
Neeeee *9* ja budu 13 u babicky a ta MTV nema.. to snad neee...
-
-
-
Ano máš to správně a hlavně se dívejte *1* *1* *1* -
-
Re: Re: MTV
jojo já se budu dívat ani na záchod nepudu :D -
-
Re: Re: Re: MTV
Nemohl by to někdo na tem MTV nějak natočit a poslat mi to pak nějak?sakra,tak z toho sem smutná :) *9*
-
-
-
*místo seé tam má být je to celé
-
-
Už se nějak nepíše o tom jeho letu do vesmíru, našel jsem to na http://bieber-justin.cz/drby. Neví někdo něco víc?