Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hroznej zpěvák
  • lenka2270

New Song

http://www.youtube.com/watch?v=kn6- c223DUU new pisnicka
    • domca006

Re: New Song

nespletla ses trochu..?? to je totiž B.O.B. a hayley williams..:)btw ta písnička je hezká a už celkem stará..
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • sweet.anne

Sen

Dneska se mi zdálo, že jsem se s Justinem držela za ruku. *14* *14* Achjo. *9* Já ho tak miluju. *14* *14* *14* *14* *9*
  • kaaataaa

chce ukoncit karieru zpevaka

ahoj,na netu sem cetla ze justin chce ukoncit karieru zpevaka,chce vystupovat ve filmech takze prej v 18 letech flákne se zpevectvim a zacne natacet filmy *9* *14*
    • kajuska4

Re: chce ukoncit karieru zpevaka

ach jo *9* ale tak aspoň ho budeme vidět *4* *14* *14* diť on tak dobře zpívá *14*
      • kaaataaa

Re: Re: chce ukoncit karieru zpevaka

to jo no
  • Kluk co poslouchá Justina biebera NENÍ gay, ale borec. ;)
    • Kronoss1
      Tomu ani sama nevěříš.
      • Ne. Vím to.
        • Kronoss1
          To je fór na nástěnku.
          • Já vím.
  • :) závist je strašná věc... pomlouvejte si člověka s neuvěřitelně velkým srdcem, užasným hlasem... co jste dokázali vy ?co ho pomlouváte nic jste jen ubozí chudáčci které nemají dost sebevědomí a chodí pomlouvat jinam *3* když ho tak nesnášíte proč chodíte sem? protože si potřebujete dokázat že ten člvěk kterého miluje půlka holek na světě a další lidé ho obdivují je hnusný,ubohý ? a že vy jste lepší než on ? a i kdyby to byl ubožák tak vy jste věčí protože ho chodíte pomlouvat. Chápu že ho někdo nemá rád že mu nesedí do vkusu a že mu je ukradený to je naprosto v pořádku ale vy ubožáčci kteří se do nějj navážíte by jste veskrytu duše chtěli být jako on podívejte se na sebe do zrcadla - plná huba akné, oplácané tělo, seběvědomí na nule holka taky žádna takže wake up gyus zajděte si zaběhat a udělat něco aby jste se stali lepším člověkem a nebyli jen zabrždění ubožáci kteří vysedávají doma u pc a pomlouvají :) ps :až budete mít na youtube shlednutí přes 300 000 000 pak se navážejte do lidí :)
  • =)

ach anooo SQELEJ blog!! mas syndynko!!!
  • =)

Hlas ma dobrej a s jeho kukucem to muze dotahnout daleko =P *3*
  • Popcorn

Četla jsem novej Popcorn a tam byl pěknej článek o tom jakou holku Justin vlastně chce. Ale asi ji bude hledat těžko, když ještě nemá úplně jasno. Do jeho neustálenejch představ se nevejde žádná konkrétní holka /mínus pro něj/ takže šanci má asi skoro každá /plus pro ostatní./
    • kicalek

Re: Popcorn

cekij jakej clanek a kdy??? kolik to stoji?? *14* *14*
      • Re: Re: Popcorn

Je to březnový číslo a stojí 29 Kč. Je to strana 10 a 11. Já jsem ho koupila na Národní v Tescu, tam je v přízemí trafika. Kupodivu ho nemaj v každý trafice a to je divný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit