-
bože.. škoda že má iba 170 cm... som o 2 cm vyššia:DDDDDDDmilujem ho *14* fuck haters! *16*
-
pane bože
Ježiš šmarja pro vás co jste na něm tak závislí musíte si uvědomit 2 věci
a.až bude mutovat což doufám brzo tak už nebude zpívat
b.tak si ho užíjte ještě takových 1,5 roku maximálně
*9* *9* *9* *9* -
-
Re: pane bože
za prvé: za poslední rok má hlas o dost hlubší
za druhé: zvládá to skvěle díky hlasové trenérce
takže za třetí: jeho karéru to určitě neohrozí a nějaký "neregistrovaný uživatel Karel" už vůbec ne. *1*
-
-
hej ty devce jedno co to tupises ze spieva ako male decko! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
..
no mě přijde SEXXXXYYY A COOL *14* *14* *14* *14* -
-
Ja uz mu ho kourila...
Ja uz mu ho stejne kourila!si neverte! ale on me k tomu donutil protoze sem s nim nechtela spat tak me agresivne svlek a on se svlek a zatah me za vlasy a uz sem byla bezbrana...a pak se udelal a vystrikal se na me...a od ty doby s nim radsi spim a on je vzdycky hrozne vzrusenej a nadrzenej a me to vzdycky boli...ja uz fakt nevim *9* ale on si chce jenom uzit...vzdycky kdyz to chce tak me zacne agresivne svlikat a uz de na vec... -
-
Re: Ja uz mu ho kourila...
kdybys zůstala v České republice a nejezdil do Ameriky,tak se ti to nemuselo stát *1* -
ty si ale kráva!! *13* -
Ty by si si asi měla přečíst jeho životopis na bieberzone.tk tam by si se dočetla ,,he wears a purity ring" to znamená že nosí prsten čistoty takže nebude mít sex před manželstvím. Meleš hovna akorát!!!!!! -
to jako fakt??? *7* si delas prdel ne vsude se jenom pise ze holku mel jenom jednu a doslo jen k libani...zadnej sey jeste nemel..... takze jenom kecas??? -
???? si nejak veris ne???
-
-
-
koncert
holky, pry ma justin prijed do nemecka!!! bude tam mit koncert!!! rikal, ze se do nemecka chysta v roce 2010!!! *3* -
-
Re: koncert
a kdy to nevíte???????? -
Re: koncert
no teda!!to bude neco!!! *3* -
-
Re: Re: koncert
snad to je pravda!!! ale rikal to na youtube *1*
-
-
-
nejlepší
neasi on je nejlepší .. nej písničky .. -
Vše nej!...
Všechno nej nej nej!..... Jsi můj velkej idol!.... I love You!....=) ... *14* *3* -
Ahoj! Vytvořil jsem vlasový tutoriál na účes Justina Biebera, který měl při VMA's, https://www.youtube.com/watch?v=pIbCd6-k-cY Díky!
-
justin je nejlepší *14* *3* *5* *1* *2* *15*
-
WOW
Když jsem ho poprvý viděla tak jsem si řekla no tak další takej šampon co si hraje na hvězdu ale když jsem slyšela písen "Where are you now" úplně se mi zatajil dech!!! Je mu teprve 15 a spousta starších zpěváku by chtělo mít jeho hlas!!! Jinak zpíval i písen od Miley Cyrus -The Climb a bylo to další ohromné vystoupení *1* -
-
Re: WOW
jj přesně....a ještě je moooc krááásnej klučina....ten to někam dotáhne moooc mu fandim *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: WOW
jj presnee *14* *14* *14* *14*
-
-