Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D ty jak si chtěla poradit s Justinem
    Sestra...Jazmin
    Bratr....Jaxon
    Matka...Petty
    Otec....Jeremi
    Tak tady jsou jeho členové :) Nemáš zač
    • Ani nevieš napísať meno jeho matky! Volá sa Pattie a číta sa to Patricie (teda v slovenčine).
  • Nemáte ho rádi? Tak táhněte do Háje ;) Vám se taky nikdo nese** do života a neříká co děláte špatně a navíc, nám se jeho muzika líbí, tak to posloucháme, když se vám to nelíbí, tak to do řitě neposlouchejte, nikdo vám to nenakazuje.. ♥
    • Ale se*e, buď bez starosti že ano.. A taky mi semtam lidi říkájí, co dělám špatně. Ale na rovinu, komu ne?
      Taky že "to do řitě neposlouchám", a kromě mainstreamu (který mi může leda tak políbit) mi to opravdu nikdo nenakazuje.. Mam svoje uši ráda, poslouchám jiné věci.
      Na druhou stranu mi ale nikdo NEZAKAZUJE sem chodit a diskutovat, pro některé z vás možná "nadávat, závidět, blábolit.." (každého jiný názor že).
  • Takže přijede v roce 2016 do Prahy? Co o tom víte?
    • prijede,ale neni tam misto pro fake fans;)
    ale holky já nwm jak vás to napadlo že má icq ale oni v americe používaj AIM takže určitě kuli vám si icq zakladat nebude!
  • didlinka-evicka

To snad není možný...XD

Víte jak 3 hodiny můžou ovlivnit hlasování na www.o2arena.cz ? Kolem poledne ještě vedl Justin, ale teď už má náskok zase Miley. Já se snad zblázním...to by mě zajímalo, kdo teda vyhraje...Nakonec to ještě vyhraje Adam Lambert!XD Ale stejně fandím Justínkovi.:-)
    • Re: To snad není možný...XD

to jo ale stejene i kdyby to vyhral Justin tak ho maximalne pozvou a prijede tak za rok za dva no jestli vubec prijede no ale to je fuk stejne je to k nicemu :D ale mame z toho aspon sradnu Miley Fans fakt veri ze kdyz Majly Sajhnus vyhraje ze prijede Trapaci no nevad xD xD xD *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: To snad není možný...XD

Hele můžete se do nás přestat navážet nadáváme my snad vám? ne to bych neřekla tak už tady nekecejte voloviny a starejte se o sebe. Jo a kdyžtak my nevěříme že Miley sem přijede a nemyslim si že zrovna vy to děláte pro srandu podle toho co ste psali na naší diskuzi tak to asi není pravda že ne *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: To snad není možný...XD

myslis????no nevadi....tak proc pro ni hlasujete kdyz neverite ze prijede..............ehm počkej zamyslím se...jo nadáváte nám hlavně jeden uživatel-nebudu jmenovat byl na me dost hnusnej!!!!jo delame to pro srandu stejne by ani jeden neprijel
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

holky klid...nehádejte se prosím vás *4* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

Já proněho hlasuji furt♥♥♥♥♥
            • Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

My se nehádáme jenom diskutujeme a pochybuju že vy nehlasujete? Kdo by jinej hlasoval. Když vy ne tak kdo?
              nebudu tady s tebou diskutovat.Justina mám ráda a vadí my když mu někdo nadává, ale přesně proto sem nechodim všichni tady na každýho nadávaj když zrovna není fanoušek Justina
  • :))DND: Trapný? A znáš ho snad? :D fail. :DD
  • Plsky

Plsky lidicky v ktere serii a v kterem dile CSI je Justin? ja si to nasla na http://serialy.sleduj.org/viewforum .php?f=25&sid=44aea09f9800bf52cb82f 7c81984e4f2 ale nwm kde mam hledat dal... *9*
    dekuju...
    • Re: Plsky

je to 11 serie a 1 díl
  • mileycyruska

vše nej

všechno nejlepší Justinku ♥ *14*
  • Happy Birthday Justine! :D
  • tlapka055

fajn!!!!

21. místo no dobrý.....haloooooooooo probudte se hlasujte musime jinak nas to soupne zpatky na 2.stranu!!!
    *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit