Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nula pořád, jako co dokázal? To už je lepší One direction, ti mají lepší písničky. A jak mu můžete věřit, že nikoho nezabije? Já myslím, že je toho schopnej...
    • One Erection jsou taky buz*ci jak bobr.
    • aluska33
      Ty musíš být velká *****.Justin už od malička si váží lidí,vydělával peníze pro rodinu!A co dokázal!Jde poznat,že nejsi Belieber a vlastně nic o něm nevíš -.-.....
    • Já ti povim co dokázal - vyprodal MSG;). A proč by někoho zabíjel? To může napadnout jen hatery.
    • Proč by měl Justin někoho zabíjet? Jdi se vyšetřit...
  • Některé písničky jsou docela pěkné, vzhledově není nic moc a chová se jak ***. Některé jeho fanynky, jak tu diskusi pročítám, to je fakt inteligence, mají štěstí že hloupost a naivita nebolí.
  • Já ho nemám rád jenom proto, že mi připomíná vzhledem souseda, kterej se chová jako kre.én. Ale hlas nemá špatnej. Beauty and a Beat je jednoznačně jeho nejlepší písnička, kterou zatím nazpíval a myslím, že na to má velkou zásluhu Nicki *1*
    Možná mi na něm vadí, že se chová jako nafoukaná hvězdička, která si může všechno dovolit. Uvidíme jak se bude dál vyvíjet. Nejspíš brzy umře, ptze se brzy vyčerpá pod tíhou povinností...
  • LoveJustin
    *16* *16* *16* Karolíno *16* *16* *16* ste stejní jako Karolína Kromě Baruj a ostatních fanynek co ho podporujou a fanynkám který ho zbožnujou a podporujou už to přeháníte tak si sem pište co chcete mě to je jedno ale už to přeháníte *16* *16*
    • Baruj
      Maruško? Justin je super a nikdo není lepší než on!♥
      • LoveJustin
        je nejlepší a moc nechceš mě do přátel *1* *2*
  • Happy 21st B-day Bieber! I love you so much. You changed my life. Love you forever and I'm your belieber forever! Be still strong! <3 ♥ :-*
  • aluska33
    Nedáš si pokoj a furt sem polezeš? mno a ty to máš blbí ty s tý sví nevyrosteš!No jo,ale to je jedno s tebou se nemá cenu hádat.
    • Kronoss1
      Ta gramatika, ta gramatika.
  • Justine moc se mi líbíš, tvé oči tvůj ůsměv prostě se mi líbíš celý.

miluji tě moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lenish95

Je čas se přiznat :D

Tak jo nebudu z vás dělat blbce xD Nesem jeho příbuzná,neznam nikoho z jejich rodiny :D Takže sem si to MUSELA vymyslet *3* totiž šlo o sázku a já prohrála tak sem musela ze sebe udělat jeho příbuznou :D a proč když sem prohrála? protože nemam Justina ráda xDD jeho písničky se mi nelíbí :D *9* *1* takže se si to musela vymyslet takový kraviny :D a jen tak: vy co ste mi NEUVĚŘILY tak ste chytrý :-))) , a vy co jste mi UVĚŘILY tak si dejte pozor ste moc důvěřivý :D šlo vlastně o takovej test xD ták cááw
    • Re: Je čas se přiznat :D

hele ja ti to neverila od zacatku pac nejsem tak blaba abych si myslela ze mi nekdo skoci na to ze sem jeho setrenka......! *4* alr vpoho ja se tolikrat sadila a tolikraat sem prohrala!!!
    • lenish95

Re: Je čas se přiznat :D

*1* to byla sranda :D třeba někdy zase napíšu..jako Pepa Vojtek z Kabátů :D xD *3* *1* *1* nebo jako Teta Evy Farný xDD *lol* já nevim kdo je něaká Catlin nebo co já Justina neposlopuchám :D
    • alficka

Nooo jo *15* *1*
    • ladyy_bieber

=D já se taky k něčemu musim přiznat =D věřila jsem ti jen proto(když sí říkala že seš jeho sestřenka) abych se dostala přes tebe blíž k Justinovi .. časem jsem s tebe chtěla vypáčit jeho ICQ atd :-))=DJÁ VĚDĚLA ŽE KECÁŠ PTŽ NA FOTCE JE JEHO BEJVALÁ HOLKA CAITLIN BEADLES=D=D
      • roxanda

Re: Re: Je čas se přiznat :D

hmm, tak ty si fakt vymydlena!!! myslis, ze by nekdo z cr mel neco spolecnyho s justinem a jeste takhle blizko?!!! bozee!! ty si fakt blondyna vid!!!?? *1* a neni to jeho ex nebo co to tady melete, ale jeho sestrenice!!! takze klidek *13*
      • lenish95

Re: Re: Je čas se přiznat :D

ale tenhle profil nezrušim,jmenuju se Lenka a je mi fatk 15 ,už sem si ty údaje změnila a dám si sem i svojí fotku ju :)
  • I love you Justin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit