Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber je kr*tén to si aj presne zaslúzi d*bil. Jo a jeste jsem zapomel jeho písnicky jsou o nicem úplne
  • Hej holky..!

no právee tedko jsme pozaduu o 17 hlasu =(( =( pritom ja hlasuju kazdych 20 miin nwm jak vy !
    • alficka

Re: Hej holky..!

já taky, já taky..
      • kikinqva

Re: Re: Hej holky..!

Já taky pořád hlasujuu *4*
        • Re: Re: Re: Hej holky..!

hele kde se vubec hlasuje *7*
      • Re: Re: Hej holky..!

ahoj justine mám tě moc ráda všude po pokoji mám tvoje plakáty a koupím si triko když budou mít *14* *14*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Hej holky..!

Už mají trika.. Já jsem si jedno koupila v Bontonlandu..
  • aluska33
    Koukněte na tyto stránky:)(moje tvorba)http://www.justinbieberbeliebers.webmium.com/uvod
    určeno pro fans Justin Bieber :*
    • pěkné stránka :)
  • Hair

Justin se nechal ostříhat nakrátko, docela mu to sluší, ale musim si na to zvyknout
    R.I.P. Justin's hairflip :(
    • Re: Hair

neboj, ono mu to doroste ... *14*
  • A ty vaše přiblblý kecy, že vypadá příšerně atd. považuju za výpadek inteligence a za zhoršený zrak,protože každý normální člověk vidí, že Justin vypadá úplně normálně jako pěknej mladej kluk. Jenže má tu "smůlu", že se proslavil a zakomplexovaný lidi mu to nedokážou odpustit. Úspěch, prachy ani vzhled. Prostě závist, zloba,nenávist, vlastní neúspěch....co jinýho.
    • já vím ale kdyt je to jedno každýmu se nemůže líbit všechno a každej ne!?
  • One je snad horsi nez u nas ve skole jana coprivova
    • to mě těší
      • ale jí každej nesnáší
        • Holka jestli jí nesnáší lidi podobný jako jste vy dvě, tak to může být ráda, že nemá takový trhlý kámošky...
  • Natalie,mluvíš mi z duše. Taky si myslím, že na výsluní je hlavně díky své píli a vytrvalosti. Dobrý manažer je pro zpěváka jenom výhoda,ale ani ten nejlepší manažer žádnému zpěvákovi úspěch nezaručí, pokud ten dotyčný ze sebe nevydá maximum. Tu cestu si musel prošlapat sám a manažer je od toho, aby pomohl. Je to úplně stejné, jako když se někdo snaží zhubnout a najme si trenéra. Trenér poradí ty nejlepší cviky, ale snažit se musí ten, kdo chce hubnout. Ani ten nejlepší trenér NIKDY NEMŮŽE zaručit úspěch, když na to bude jeho svěřenec kácet. To snad musí být jasné úplně každýmu. A s Justinem je to úplně stejný případ. Neříkám, že je to nejlepší zpěvák na světě, ale talent a píli určitě má. Navíc má spousty fanoušků, kteří ho zbožňují a Justin zbožňuje je a tohle jim žádný hater nikdy v životě nedokáže vzít.
    • Fanoušků? Spíš "Fanoušek". Tzv. Beliebeři mají tu výhodu, že to slovo nejspíš vůbec neexistuje.
      • Pro tvojí informaci jsou to belieberes . Alespoň to piš zprávně
      • oo aby michal opět nezapoměl doplnit jeho "chytrý komentář" :D
        • Asi tak nějak. *1* *1*
    • Až budeš vědět, jakou "píli" a "vytrvalost" prokázal, tak dej vědět.
      • Tak já už to vím.
        • Ano? Takže?
  • Pro

Kronoss1 : ty jsi vážně vypatlanej buzíík!! *3* v hlavě nemáš nic než slámu! *3*
    • Kronoss1
      Teď jsi mi to dala! Fakt. Taková urážka mé pýchy. Teď vážně .. ne, to nejde brát vážně. *15*
  • justin je teplouš *11* *16* *16* *6*
    v jednom videoklipu měl růžovou rtěnku!!!
    • No a?! Tem co ho maji opravdu radi je to jedno!!!!
    • Ty si teplouš !! ty pubertáku! udělal ti něco !! *16* *16*
    • Tým ktorí ho majú radi je to úplne jedno.
    • no a? :D :D :D :D :D :D aj keby mal 'rtěnku' tak čo? :D :D myslíš že to ovplyvní jeho hudbu? alebo vzťah Beliebers k nemu? :D :D :D bože, hateri, vy ste moja radosť :D :D :D
  • nechci biebra *12* urazit ale je blby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit