Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fun.miley

CIS

tady mate paar odkazu kde hraje Justin v Kriminalce las vegas :).. <3

http://www.youtube.com/wat ch?v=ik52TCFNL4k

http://www.yout ube.com/watch?v=U5piVFEf1QA&feature =related
    • nicola14

Re: CIS

Moc díky, hned se na to jdu kouknout *3*
  • AMA

Justin na AMA's vyhrál všechny čtyři kategorie ve kterých byl nominovaný moc si to zaslouží jsem na něho pyšná. Justin je ještě pozvaný na 18. narozeniny Miley
    • nicola14

Re: AMA

Jj, strašně si to zaslouží, ptž je moc šikovnej!!!
      *14* *3* *14*
      A ať si to s Miley užijou...! *1* *3* *15*
  • kaculinka2012
    Justina sem neměla moc ráda ale okouzlil mě písničkou BOYFREND a AS LONG AS YOU LOVE ME *14* *14* *14*
    • mna zasa piesnou Baby *14*
      • V Baby zpívá jak 5-ti letá holčička, co chodí do baletu
      • Baby se mi nelíbí.
        Ale jinak se mi líbí jak Justin zpívá.
    • Jn ja to mam uplně stejně jak ty *4* *4* maš pravdu *3*
  • http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-a-Beliebers/100887173391727?ref=hl Stránka na facebook *4* Prosím přidejte se i vy *3* Děkuji *4*
  • Haster vipadne te tady nemáte co dělat tady sou jenom Biliebers takže vipadnete odkud ste přišli *16* *16*
    • Je někde psáno Jen pro beliebers? Haters vstup zakázán? Tedy, kromě tvých komenářů? Ne. Tohle je veřejné diskuzní fórum. I když... vstupní psychotesty by zjevně neškodily.
      • brzo tu dám nadpis stup zakázam hasters *16*
        • A to uděláš jak, smím-li se ptát? Mně se spíš zdá, že brzo přijde správce fóra a smaže všechny ty vulgarismy, které jsi sem napsala jako posledně.
  • jujky jak jak sy heskej maš dokonaly tělo nikdo na tebe nemá *14* *14* *14*
    • dekuju ja vim nemusis mi to rikat.
    • dekuju ja vim nemusis mi to rikat
    • Mrs.Wesley
      Bieber by se místo Justin Bieber měl jmenovat----Justin Blbér*2*dežot jeden
      • justin není dežot!! jedinej dežot kterej tu sem píše samý nesmysly jseš TY!!! takže ti dávám radu: DRŽ HUBU!
    • Jo takove koste bych sesvikal jednou rukou
    • Mrs.Wesley
      Každej na něj má...hlavně Paul W.*4*
      • A vis co mi muzes:) ? A kdo je podle tebe lepsi?
        • Mrs.Wesley
          Jukni na 1.komentář
          • Koukám na 1. Komentář Karolíny a dekuju ja vim ze sem uzasnej:)
            • Mrs.Wesley
              Ne na můj 1.komentář
      • presne i EVA A VASEK
        • Mrs.Wesley
          To sotva
  • mikelike

Zpívá dost špatně

když jsem ho slyšel na Óčku tk jsem nemohl uvěřit že něco takový může prorazit..ten kluk má asi vadu že mu nemutuje hlas, pže takovej hlas má každej kluk kerej neni eště v pubertě...myslim že fakt de jenom o jeho Image...ae uvědomte si, že tim pěkně serete svý partnery :)) *7*
    • enrique.anca

Re: Zpívá dost špatně

blbí ale jemu to je jedno, a náhodou zpívá nejkrásněji na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • sweet.anne

Re: Zpívá dost špatně

Nemám partnera.. *1* No, image tam hraje velkou roli, ale hlas má (aspoň podle mě) taky úžasnej.
      • kikiss11

Re: Re: Zpívá dost špatně

JJ má skwělej hlas!!!!( podle mě) *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* P.S. partnera nemám *1*
      • alficka

Re: Re: Zpívá dost špatně

žádnýho nemám *1* ale mě se fakt líbí jak zpívá i jeho písničky... *14*
  • sweet.anne

!

Předběhli jsme Lotyšsko a tím pádem jsme třináctí! Super! Hlasujte dál a třeba předběhnem i Slovinsko. *4* http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01
    • kikiss11

Re: !

To je super tak hlasujme!!! To musíme dát!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • kikinqva

Re: !

JJ to predbehli poslala sem to 100 lidem juu takk se snazte takyy *3*
  • lucka19

film

víte jak má ten film tak kdy má přijí do česka???? *7*
    • Re: film

Datum ještě nikde není dané.
  • Říkáte, že je nejlepší zpěvák na světě. Jenže, Nejlepší zpěvák na světě je titul, který nelze objektivně určit. A pokud bych chtěl někoho tímto titulem ověnčit, můžu jmenovat spoustu jmen, ale rozhodně by mezi nimi nebyl JB, který a) Neumí frázovat b) Má malý rozsah c) Vystačí si s módním oh oh.

Takže, můžete napsat, že se vám líbí, ale ne, že je nejlepší zpěvák, protože to bych já nenapsal ani o svých oblíbených zpěvácích (Ian Gillan, Ozzy Osbourne, Robert Plant, Mick Jagger a tak dále), ale kterým stejně nějaká rychlokvaška typu JB nesahá nikam, ve srovnání s Gillanem je JB jen jakási mikroskopická těžce vyditelná améba, která otravuje ovzduší.
    • Ale Justin je nejlepší pro NÁS Beliebery, a navíc vyprodal snad ten Gillan MSG? Ne. A Justina znají skoro všichni, narozdíl od toho Gillana. No a pak že mu JB nesahá nikam a to se proslavil během roku, tak co sem cpeš nějakýho starýho Gillana, kterýmu je skoro 70 a je aktivní víc jak 40 let a neproslavil se jako JB, možná trochu ale ve srovnání s JB je Gillan stará blecha, která už ani nemá sílu se pomalu hýbat.
      P.S. My beliebeři alespoň jdeme s generací a neobdivujeme starý dědy.
      • Kronoss1
        Blažky to napsal dobře. Ty prostě porovnáváš neporovnatelné. Ty ani nemáš představu. "Fenomén" Bieber není o zpěvu, ale o ksichtu a parfémech atd. Zajímavé je, že se nemluví o prodaných deskách, natož platinových. Stále dostává nějaká ocenění, která moc lidí nezná. Vaše modla je MSG, to je jeho největší úspěch a ještě se sluší podotknout, že ani zdaleka není první, který tam koncertoval nebo tu halu vyprodal. Vy máte 3 argumenty, které vám byly vyvráceny, my máme několik legend a desítky velmi dobrých skupin a zpěváků, kteří hrají pořádnou muziku. A jen tak mimochodem, zpívat na playback a s živou kapelou (natož třeba ještě hrát a zpívat najednou) jsou 2 rozdílné věci.
        • Souhlas s Kronossem. Až na jedno - nejsem rodu mužskýho :D
          • Kronoss1
            Tak to pardon.
      • Jestli tady pořád dokola budete opakovat vyprodaný MSG za největší úspěch hudebního průmyslu, dovolte zase mě připomenout nedávné vypískání při fotbalovém zápase v Kanadě a s tím související další, pro tebe možná zajímavou informaci - ty podle tebe nazývané "staré dědy" (Ozzy, Gillian atd.) nikdo za jejich kariéru nevypískal! Ani jiné skvělé zpěváky, co znám jako např. Serje Tankiana nebo Knoupa Tomopoulose. To je překvapení, co? Tyhle zpěváky (ano, tohle opravdu jsou zpěváci) sice nezná celej svět jako toho vašeho JB, zato ti lidé, kteří je znají a poslouchají jsou jejich skalními fanoušky. Biebra možná zná celá lidská populace, ale polovina ho nesnáší.
        P.S. Na téma dnešní generace mám pouze jednu větu: I don't want to live on this planet anymore.
    • Většina lidí má svého oblíbeného zpěváka/zpěvačku a pro ně jsou ty lidi prostě nejlepší. Já jsem například jméno Gillan nikdy neslyšela :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit