-
Fakt nevim co tady vsichni resite justin je komercne nejuspesnejsim a nejvic ocenovanou mladou hvezdou soucasnosti dosahl uz tolika uspechu co nikdo zvas nikdy nedokaze vy vsichni co ho pomlouvate jenom zavidite penize, uspech, slavu a selenu. A co ze je zase ze selenou asi si jsou souzeni a maj se porad radi proto spolu zase jsou.
-
-
Jako holka opravdu nemám důvod závidět mu Selenu. Sláva je dobrá věc, ale když už být slavná, tak bez věčných skandálů. Úspěch, jak relativní to pojem. Peníze. Myslíš ty papírky, které používá na placení kauce?
-
-
Já to nechápu proč ho většina lidí nesnáší?..protože něáka parta blbců(na příklad) co mu závidějí řekli, že je gay a všichni se chytli a takhle to začalo kdyby byl gay tak by nechodil s holkama. Nejsem beliber ale beru ho za normálního zpěváka,ale i kdyby byl gay tak by to bylo snad jeho věc, jeho život, každý má svoje práva :)ale obdivuji jeho přístup k tomu, jak mu nadávají a on na to kouká s úsměvem..je to skvělý zpěvák *3* :)
-
-
konečně rozumný člověk -_- nechte ho být je to taky člověk ať si dělá co chce OMG..
-
Ty dilinko podivej se jak vypada jak Manicka - takze jak GAY nebo jako zženštělej loula. Skrehota jako by prisel o kule. Ja bejt jeho taticek tak bych toho maleho rozmazleneho fakana triskal hlava nehlava! Ty jeho moresy to je neco nezkutecnyho!
-
-
Dobře ty!
-
-
Thx:) bych vzal holici strojek a oholil bych ho dohola
-
-
-
-
Juszine,si nej
-
justin je nejj
ahoj lidi byla bych ráda kdyby ste si mě přidali do přátel protože milujuuuu justina je nej na svetě až bude zpívat u nás tak budu mít lístek jako prvni xDDD -
-
Re: justin je nejj
hale,bůch ví jestli vůbec do ČR prijede :D *7* *1* -
-
Re: Re: justin je nejj
ale joo ale nejspíš to bude dost dlouho trvat *1*
-
-
Re: justin je nejj
kdepak kdepak..brzdi holka já budu mít lístek první *1* ...néé já budu ráda, když ho vůbec budu mít
-
-
tvl vy co ho nemáte rádi tak sem do háje nepište ty kecy .omg je to trapny tohle je stranka pro fanousky a ne pro debili co mu zavidej uspech
-
Je mi absolútne jedno čo si ľudia o mne myslia. Ja som Belieber a nehanbím sa za to. Na Justina som hrdá :) veľa toho dokázal. Nemilujem ho preto lebo má vypracované telo alebo má pekné vlasy. Nie, to ani nie je Belieber kto ho má rád len preto. Ja ho milujem preto lebo mi jeho hudba pomohla. Naučil ma, že mám veriť, že mám nasledovať svoje sny. Keby som mala možnosť tak by som mu chcela povedať ĎAKUJEM. Justin je moja inšpirácia, moja láska :) MILUJEM HO. Haters vravte si čo chcete, Bieber je najúžasnejší chlap na Zemi :) FUCK HATERS! BIEBER IS THE BEST ;)
-
Ahoj justine .. dělám na tebe prezentaci ve škole.. nechtěl by si přiject z Kanady do Čr .... ?? aby tě všichni viděli ?? =D víš co jako ;D
-
Viem, že ti píšem už druhý krát, ale mne to neva.Mám 8 rokov, som s Hlohovca, chcem ísť na tvoj koncert, no to nemôžem, určite by to bolo moc daleko a mi nemáme auto .No čo, musím sa s tím smieriť .Ale som rada ,že som aspoň videla tvoje pesničky. *15*
-
Justinééééék *14* *3* *14* *4* *1* *6* *5* *4* *14* *5*
-
-
jj *14*
-
-
OMG! Takový zamilovaný belieberky ( nebo jak se to vlastně jmenujete), já vás nechápu.
-
-
-
..NEW FOTOU
ahojte lidicky a fanousci justina :) posloucham ho uz dlouho mnu a tak sem mela par fotenek navic :) nahrala sme vam sem fotky ktere tu nemate nebo sou upraveny :) mejte se...:) jinak justin je uzasnej :)