Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pod slovem JUSTIN BIEBER si představuju chlapa hodnýho hezkýho a možná i super chlapa ale nevím ještě pořád si myslím že spousta lidí tady bude psát že to není pravda no jasně ale tak si o něm něco zjistěte a pak si o něm pište že je takovej a takovej jo a pro ty tipi lidí přispěl 500,000 půl milionu na děti v AFRICE ne pro postížené děti takže za mě je hodnej a suprovej no byl ve vězení ale ještě jednou si jednu větu která vám příde nejmilejší přečtěte a trošku se vám uleví snad jo ahoj *3* *3* *4*
  • tomas.lajza

Životopis

Tady na osobnostech je životopis Justina dost krátký :( Pokud chcete na blogu mám jeho přeložený životopis z americké stránky který je víc obsáhlí :)

http://justinbieber-fansite.b log.cz/
  • ...

sakraaa.... on je taaaáák kráásnej xD *14* *14*
  • Nechce jít rovnou založit club proti Justinovi? tam by bylo aspoň víc normálních lidí než tady *15* *2*
    • super nápad :D
  • Nejdokonalejší ! :* !! ♥ Nejkrasňejši ♥ miluju nejvíc !! :*¨
    *14* *14*
    • http://www.youtube.com/watch?v=IpYA_YKOaV4 mlat ja rikam mlat toho bobra do hlavy.... kazdej si to muze prezpivat jak chceD::D
    • Mrs.Wesley
      To sotva....*11*
  • papaja

justin je upa boží ja ho zbožnuju je upa mocinky skvělěj !!!!!! *4* *14* *14*
  • DeNík JuStiNa BiEbEra

TaAdy wám poOsílam odkaAz na video ,,DENÍK JUSTINA BIEBERA..'' na Ulozto.cz..MuzeEte si to staAhnout a zkoOknout toO..StoOjí toO faAgt za toO..!!=)..Já už toO widělaA třikráÁt a můžu toO wřeEle doOporučit..!! =)..JoO a na zaAčátku jsoOu dwa soOngy.. >>30 Second to Mars - Closer to the edge,,Lady Gaga - Alejandro..Ty bud preEskocte a nebo si je poslechnete a pockejte..Hned za nima začíná to wideEo.. =)..Tk jen STAHUJTE..!!.http://ulozto.cz/56589 74/denik-justina-biebera-cz-titulky .avi.vob
    • Re: DeNík JuStiNa BiEbEra

že žereš tohodle přeslazeného chlapečks..beru...ale kurvit češtinu bys nemusela..
    • Re: DeNík JuStiNa BiEbEra

http://www.ulozto.cz/5658974/denik- justina-biebera-cz-titulky.avi.vob
      ..Tk ten odkaz je tady..Malá změna..!! =)
      • kajuska4

Re: Re: DeNík JuStiNa BiEbEra

jééééé na to se kuknu *14*
  • anukkyss

dxgbfdn

Tady to je diskuze: Sem se chodí o dané osobnosti diskutovat a nej psát jak je sladkeej, já jsem sem napsla svůj názor
    • avrilka-aja

Re: dxgbfdn

Máš pravdu,ale na týhle diskusi už je holt zvykem tohle... *1*
  • Zdravím..Tak když už to tady tak žije..Tak přidám taktéže něco..Vůbec nemusím Justina Biebera..A rozhodně pochybuji že je nejlepší zpěvák na světě,znám jich mnohem více co jsou úspěšnější,zpívají lépe a prostě i vypadají lépe..Moc se mi i jeho styl nelíbí,ale tak každý je nějakej..A každý má svůj názor..Ale obdivuji Vás holky,jak ho bráníte,jako smekám,opravdu věrné fanynky =) Takový by si snad přál každý zpěvák..No a to je asi všechno co jsem chtěl *4*
  • Vsadím cokoliv, že Knokos ani Michal nemají žádnou holku, protože pro samé pomluvy Justina by na ní stejně neměli čas.:-DD Nebo jsou oba vytočení, že holky, které se jim líbí, mají rády Justina a jich si nevšímají. K tomu bych se přikláněla víc.:-DDD No pánové, máte co dohánět. Takový pěkný vymakaný tělo jako Justin hned tak někdo nemá, pochybuju, že máte tak pěkný obličej a takový sex appeal nemáte už vůbec. Takže se ani nedivím, že věčně smrdíte na téhle diskuzi a Justina pomlouváte. Ale nebojte, až vyrostete z těch zmatených pubertálních let, které teď prožíváte, tak se vám otevřou oči a zjistíte, že život je o něčem jiném než o pomlouvání hezčích a úspěšnějších lidí. Hodně štěstí brouci. *5*
    • Adele ty piš dál: a) Tvé kometnáře jsou ve více méně normální češtině a b) tvé komentáře mě úžasně baví - tak dlouho jsem se nenasmál. Ta hloubka a elegance s jakou se snažíš dokázat, že jsme banda zakokmplexovaných tupců...nechceš se vrhnout na spisovatelskou kariéru?
      • Jak už jsem psala...pro pravdu se člověk zlobí co?? *15* *15* Já se zase bavím nad vašimi příspěvky. Že jste všichni zakomplexovaní jste tu už dostatečně ukázali.
        • Zněl ti ten příspěvek, jako že se na tebe zlobím? Mě tvé příspěvky velmi baví - bohužel asi ne ty příspěvky, které měly být vtipné, ale právě naopak mě pobaví tvé "vážnější" příspěvky k tématu.
    • Kronoss1
      Zajímavé, jdeme to osobní roviny, někdo ztrácí půdu pod nohama. No, budeš se muset prostě smířit s tím, že v mém okolí takové holky nejsou. A pokud si myslíš, že každá holka zbožňuje Justina Biebera, tak jsi velice naivní, ale to ty vlastně jsi, takže není co řešit.

PS: Vyzáblé není vymakané. Kdyby byl namakaný, tak nemá ručičky jako párátka.
      • Kdo má ručičky jako párátka? Nepleť si svoje ruce s jeho rukama. A proč jdu do osobní roviny? Ne proto, že ztrácím půdu pod nohama jako vy, ale protože chci zareagovat na vás, zakomplexované pisatele neskutečných hovězích výlevů. No prostě závist, co jinýho vás k tomu vede, že jo...
        • Takže se vracíš k osvědčeným argumentům z říše domácího skotu? Víš ty vůbec, co je to závist? Co bych mu já nebo kdokoliv inteligentní měl asi tak závidět? Naprostou neschopnost zvládnout se normálně obléct? Přihřátou a upocenou elektronickou hudbu na jedno použití? Asi tak jediná věc by byl jeho astronomický příjem.

EDIT: By the way je úžasné komunikovat s lidmi, kteří mají jako přezdívku taková "cool" slůvka jako Swag nebo Ňunatá.
          • Pan Michal a jeho opět trapný a "chytrý" komentář... Ano zvládl by jsi ty vystupovat před 11 tisíci diváky?? O tom silně pochybuji. Ano elektronická hudba, proto některé jeho písničky jsou pouze doprovázené kytarou nebo klavírem, ale ano pane Michale jsou elektronické. Vymysli si jinou výmluvu, která by alespoň nebyla tak ubohá. Děkuji předem za opět určitě "chytrý" komentář.
            • Před jedenácti tisíci lidmi? Slyšela jsi někdy třeba o The Rolling Stones, kteří často hráli i pro pár set tisíc lidí? Nebo o Vladimíru Mišíkovi, který zpíval pro nějakých sedm set tisíc lidí? O Filipu Topolovi, který si byl během koncertu schopný o klavír rozřezat ruce do krve?
            • ároveň o všem musím podotknout, že je to opravdu tvůj JEDINÝ protiargument na obranu Justina Biebera. nemá tu moc dobré zastánce.
        • Kronoss1
          Naprosto už nemáš, co říct. Já ti vidím až do žaludku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit