-
Love Me
Nový song Justina Love Me zde http://justinbieber-fansite.blog.cz / -
-
Re: Love Me
tvl úžasná ale stejně se mi víc líbí lonely girl...ale tahle je taky moc hezů *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Love Me
ty woe ta je BOMBA!!!! Ta je fakt božííí áááááááááááá krásná já už nevim jak to napsat!!!Justin is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
JUSTINOVO ICQ
HA UZ VIM JAKY MA ICQ *4* *8* -
-
Re: JUSTINOVO ICQ
Jaký?
-
-
hlasujte
jj tjn koukam ze do 18 mista zbyva 9 hlasu -
-
Re: hlasujte
3..!! x)) xD -
-
Re: Re: hlasujte
už sme 18..!!! x)) xDD
-
-
-
narozeniny
Hele, kdy se Justin narodil?
Někde píšou, že 1.3. a jinde 14.3., tk kdy, nevíte?
*7* -
-
Re: narozeniny
1.3. -
-
Re: Re: narozeniny
díky *3*
-
-
-
Mela jsem ho rada ale ted uz ani nevim. Hodne se zmenil :(
-
-
jo, no *9* *9*
-
-
A nevíte kdy začal zpívat?Prý ho objevil na začátku jeho kariéry na youtube nějaký producent. *4* *4* *4* *3* *15* *2* *1*
-
-
Jo objevil ho Scooter Broun a bylo mu asi tak 12 let...přestěhoval se do Atlanty a začal nakrávat s Usherem a LAreadrem :)
-
-
Haters už jste fakt trapný s tím, že Justin neumí zpívat.Nechtěla bych slyšet vás,protože bych pak musela ohluchnout.On toho za ty 4 roky dokázal víc než někdo za celej život.A že je to gay?? OMB jste fakt trapný já myslela že gayové jsou na kluky a ne na holky když už jich pár měl.... *3*
-
prosím vás..
Holky prosím, Radši ani moc už nepiště, že máte jeho icq. Stejně nikde nemáte jistotu, že to je opravdu on a tady se kvůli pár číslům jenom pohádáme! Vždyť stejně teď ani nemůže mít moc čas, aby si psal na icku s fanynkama a to už z toho důvodu, že to icq se rychle šíří a za chvíli si ho ten "Justin" smaže. A taky proto, že před pár dny začalo jeho světové turné a nemá zas tolik času. Vždyť je sotva na twitteru a na facebooku... -
Pochybuju,že ty tancovat umíš!!chodí s holkou a je buzík přemýšlej trochu! kdyžby neuměl zpívat tak toho asi nedosáhne v životě tolik!
-
-
Existuje něco čemu se říká nahrávací studio a něco, čemu se říká playback...MucQ
-
-
přesně segra moje slova