Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spozdeni a?!! ... nechtej ani vedet!!!

omlouvam se, ale byla jsem na horach, tak jsem nemohla poprat justinovi k nadhernemu veku!!! 16tiny... *3* nejhezci!! a jeste jedno!!! nepiste sem abych to tak musela rict, takovy SRACKY, ze nikomu napsal!!! dekuju!!! vsechno to jsou SPAMY!!! *1* *1*
  • mám ho!!

Ahoj hele mám fakt tutově pravý ICQ na Justina a jakto??byla jsem na jeho koncerte a on mi ho osobne dal!!!wow a jeste mam na neho telefon ale ten nikomu nedam.....tak kdo by ho chtel tak tady je 632651206 *14*
    • hsmylove

Re: mám ho!!

Kde jsi byla na koncertě? *7*
      • Re: Re: mám ho!!

v Moline
        • domca006

Re: Re: Re: mám ho!!

a to je kde??
      • domca006

Re: Re: mám ho!!

to by mě taky zajímalo..ale ona tu jaksi eště nebyla no.. :((
    • domca006

Re: mám ho!!

a kde si na nem byla?? :)
      • Re: Re: mám ho!!

Jako myslíš na jeho koncertě?
        • domca006

Re: Re: Re: mám ho!!

jj
          • domca006

Re: Re: Re: Re: mám ho!!

kdyztak se zaregistruj a napis mi zpravu..takhle je to tezky..podle zprav aspon uvidime ze si mi psala..:D
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

tak uz ne sry..to bylo nejak chvilkovy..:D
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

jo a dyžtak..to icq už neexistuje..nwm proc ale asi si ho smazal..chvili sem si s nim psala a najednou bylo fuč..a ted kdyz ho chci najit tak to pise ze neni..:( skoda no..:(
  • http://www.youtube.com/watch?v=jy_wQ5I9shs
  • ahojky může mi někdo poradit pls dělám oněm referát ale nevím jak se jmenují jeho člené rodiny poradťe mi prosíííím :)
  • bara.believe.JB
    mě od něj nic neodradí v dnešní době každej druhej kluk kouří trávu tak coo? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • Viete že Justin berie drogy bolo o tom aj v správach a je namyslený len si kúpte nejaký časopis tam uvidíte že je na svete viac ľudí, ktorí ho neznášajú ako tí čo ho milujú a nechápem čo je na ňom také úžastné....iba to že je podľa Vás krásny
    • Justin drogy nebere! Jen kouřil marihuanu! Myslí že marihuana není žádná droga, na které můžete být závislí!! *10*
      • Ach ano, marihuana je neskodna jen kdyz ji kouri JB... *15*
      • Ty Seš taková Pí*a! Pí*a! Svět Neviděl!
  • krimináálka.

ahoj od 18. listopadu dávaj každý čtvrtek na nově od 21:20 kriminálku Las Vegas.. *3* novou řadu...tákže tam brzo bude i Justin.. už se těšim
    • Re: krimináálka.

coooo tak to je fakt ze best ja som z neho paf takze rodicia ma od telky nedostanu ani keby tu prisiel nwm kto jedina justinko osobne *14* *3* *14*

Ale, nééé. To bude teprve desátá řada z roku 2009.:-( Takže ta 11., ve které hrál Justin, bude až za rok.:-(

Jupíííííííííí!!!!!!:-)
  • Omlouvám se chtěl jsem říct že bych se nechtěl tvářit takhle *14* .
  • Dodatečně Ti přeji Justine všechno nejlepší k tvým včerejším 19. narozeninám! *4*
  • Justin Bieber attacked http://www.youtube.com/watch?v=xK0dqlW7y28

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit