-
spozdeni a?!! ... nechtej ani vedet!!!
omlouvam se, ale byla jsem na horach, tak jsem nemohla poprat justinovi k nadhernemu veku!!! 16tiny... *3* nejhezci!! a jeste jedno!!! nepiste sem abych to tak musela rict, takovy SRACKY, ze nikomu napsal!!! dekuju!!! vsechno to jsou SPAMY!!! *1* *1* -
mám ho!!
Ahoj hele mám fakt tutově pravý ICQ na Justina a jakto??byla jsem na jeho koncerte a on mi ho osobne dal!!!wow a jeste mam na neho telefon ale ten nikomu nedam.....tak kdo by ho chtel tak tady je 632651206 *14* -
-
Re: mám ho!!
Kde jsi byla na koncertě? *7* -
-
Re: Re: mám ho!!
v Moline -
-
Re: Re: Re: mám ho!!
a to je kde??
-
-
to by mě taky zajímalo..ale ona tu jaksi eště nebyla no.. :((
-
-
Re: mám ho!!
a kde si na nem byla?? :) -
-
Jako myslíš na jeho koncertě? -
-
Re: Re: Re: mám ho!!
jj -
-
Re: Re: Re: Re: mám ho!!
kdyztak se zaregistruj a napis mi zpravu..takhle je to tezky..podle zprav aspon uvidime ze si mi psala..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!
tak uz ne sry..to bylo nejak chvilkovy..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!
jo a dyžtak..to icq už neexistuje..nwm proc ale asi si ho smazal..chvili sem si s nim psala a najednou bylo fuč..a ted kdyz ho chci najit tak to pise ze neni..:( skoda no..:(
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jy_wQ5I9shs
-
ahojky může mi někdo poradit pls dělám oněm referát ale nevím jak se jmenují jeho člené rodiny poradťe mi prosíííím :)
-
mě od něj nic neodradí v dnešní době každej druhej kluk kouří trávu tak coo? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
Viete že Justin berie drogy bolo o tom aj v správach a je namyslený len si kúpte nejaký časopis tam uvidíte že je na svete viac ľudí, ktorí ho neznášajú ako tí čo ho milujú a nechápem čo je na ňom také úžastné....iba to že je podľa Vás krásny
-
-
Justin drogy nebere! Jen kouřil marihuanu! Myslí že marihuana není žádná droga, na které můžete být závislí!! *10*
-
-
Ach ano, marihuana je neskodna jen kdyz ji kouri JB... *15*
-
Ty Seš taková Pí*a! Pí*a! Svět Neviděl!
-
-
-
krimináálka.
ahoj od 18. listopadu dávaj každý čtvrtek na nově od 21:20 kriminálku Las Vegas.. *3* novou řadu...tákže tam brzo bude i Justin.. už se těšim -
-
Re: krimináálka.
coooo tak to je fakt ze best ja som z neho paf takze rodicia ma od telky nedostanu ani keby tu prisiel nwm kto jedina justinko osobne *14* *3* *14* -
Ale, nééé. To bude teprve desátá řada z roku 2009.:-( Takže ta 11., ve které hrál Justin, bude až za rok.:-( -
Jupíííííííííí!!!!!!:-)
-
-
Omlouvám se chtěl jsem říct že bych se nechtěl tvářit takhle *14* .
-
Dodatečně Ti přeji Justine všechno nejlepší k tvým včerejším 19. narozeninám! *4*
-
Justin Bieber attacked http://www.youtube.com/watch?v=xK0dqlW7y28