-
Až v životě dokážete to,co dokázal on a až si v životě projdete tím,čím prošel on,pak se začněte vyjadřovat o tom,jaký je to buzerant,debil atd..Když o něm nic nevíte,tak ho neurážejte. Na tohle vám dokážu říct jen jediný - jste ubohý.
-
Podobný..fakt uplně..!! xDD
normálně se našel nějakej kluk co mu je faaaaaakt hoodně podonej..schválně se koukněte tady http://www.youtube.com/watch?v=MyEu jIAxKi0&feature=player_embedded faakt hodněě..!! xD -
-
Re: Podobný..fakt uplně..!! xDD
K nám na školu chodí taky kluk který je mu hrozně podobný a všichni mu taky říkají Justin Bieber...je mu asi 12...
má FB a můžete tam podívat na jeho fotky jmenuje se Wiliam Vodička a je mu fakt hodně podobnej a taky tak sladkej a hodnej a roztomilej atd. jako JB...
-
-
Justin je nejlepší na světě!!! Alespoň podle mě. :)
-
Miluju tě Justine
-
Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí.
P.S. Budu to sem psát tak dlouho, dokud vám to nedocvakne. Třeba pořád. -
-
Každy má iný názor na Justina Biebera...napríklad ja ho mám veľmi rada...počúvam jeho hudbu a tak .....Proste ho Milujem .....a je mi jedno kto ho má rád a kto nie.....a vám by tiež nebolo dobre keby ste boli slávny a dakto by vás ohováral.... tak sa nad sebou zamyslite..!!
-
-
Ano, správně. Každý má jiný názor, ten můj je zkrátka negativní. Tak mi ho neberte, já ten váš taky příjmám. A pokud je ti jedno kdo ho má rád a kdo ne, proč mi teda tak nesmyslně říkáš, abych se zamyslela? Protiřečíš si.. Příjemné to asi není, ale přes to se každá celebrita musí přenést, ke slávě to totiž patří a vždy to tak bylo
-
-
Nikoho nepomlouváme. Pouze předkládáme svůj názor a ten podkládáme argumenty (jak napsal Michal). Od toho ta diskuze je.
Nenervujeme se a nenadáváme, jediný kdo to ělá je ADELE, který za chvíli asi "praskne žilka".
Že to k ničemu nevede? Ale ano, vede. Každá diskuze je pro jedince přínosná, zeptej se jakéhooliv psychologa. Poznáváme cizí názory a učíme se je příjmat a reagovat na ně tak, abysme v konverzaci měli převahu. Víš, tím se rozvíjí osobnost a síla jedince, který se díky diskuzím učí. Hádky jsou na podobné bázi, až na to, že hádka je založená na emocích (narozdíl od diskuze, jenž má být klidná) -sakra, tady to už vážně vypadá jako hádka než diskuze-. Takže to smysl má, zábavu a zocelování.
Nemůže za to jak vypadá? Nemůže za to, že si sám ze své vůle patlá na hlavu tuny gelu a líčí se řasenkou (ano, viděla sem někde fotku jak si líčí řasy!). Každý svého štěstí strůjcem, takže může rozhodně za to, že se vystavuje na veřejnosti (ok, my mu to nebereme, jen ať se producíruje a vyřvává, žijeme ve svobodném světě).
Děláme to proto, protože je tu ta možnost. A myslíš si, že na Ozzyho nikdo v diskuzi u jeho osobnosti nenadává? Tak se tam podívej!! U každého umělce či (v tomto případě) pseudoumělce je mnoho pozitivních i negativních názorů, to že je ale nepíšete vy, ale někdo vám uráží JB (což vás tááák hrozně zraňuje a vy ste nám přece vůůbec nic neudělali), tomu se říká smůla. Když to nechcdš slyšet/číst, tak si poslouchej tu uječenou haluz (můj názor na něj) a nechoď sem do diskuze. Uvědomujeme si, že vás to zraňuje, ale nijak nás to netrápí a upřímně, aspoň se zocelíte (takže byste nám měli vlastně poděkovat za tuhle "zkoušku odolnosti" od nás).
Moje máma a Bieber je teda ku*va rozdíl. Moje máma se neproducíruje po podiu a neječí. Moje máma pracuje a je úplně normální, nijak extra známý člověk. Takže to proboha nepřirovnávej.
Piš to dál, ale mně to už dávno docvaklo... -
-
A máš smůlu, mě nijak nezraňuje, že tady Justinovi nadáváte, já se spíš bavím nad tou vaší ubohostí a závistí. *1* *1* *1* *1*
-
-
Nepsala sem to tobě, to "ňuňatá" psala, že jí (či obecně beliebers) zraňuje: (cituji) "Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě" takže mlč, ten příspěvek nebyl určen tobě, takže si aspoň přečti, komu sem ho psala a co psal ten dotyčný. Proč smůlu? Mě je to jedno jestli vám to nevadí nebo si rvete vlasy a úpíte (což se doufám neděje).
A už sme zas u toho. Pořád omíláš dokola, jak sme trapní, ubozí a závidíme mu. Kdes na to přišla???
-
-
Ty si myslíš, že Ozzy nikdy nepoužil řasenku? V tom případě si kup hodně silný brejle, protože on používá makeup na celej xicht. Co je oproti tomu Justinův makeup?
A nezapomeň se na týhle diskuzi pořádně zocelit, asi to dost potřebuješ. A nikoho z téhle stránky nevyháněj, a obzvlášť ne fanoušky, protože pro ty je to tady určeno. -
-
Netvrdím, že Ozzy nepoužívá makeup a nikam sem to nepsala, tak co tu píšeš bludy? Vím že používá makeup. Je ale rozdíl v tom, když si chlap namaluje oči tak, že vypadá jakoby týden nespal (což je v Ozzyho případě žádoucí), a když si někdo jako JB nalíčí řasy jako holka z reklamy na Garnier a na rty si napatlá růžovej lesk. Stránka je asi vážně pro fanoušky, ale diskuze je pro všechny, a já nikoho nevyháním.. Ale musíte se prostě s našimi názory smířit, stejně jako my s tím, že ho někdo poslouchá
-
-
žíla tady praskla možná tak Michalovi, ne mě, on se naštval a odešel z diskuze a to je asi známka toho, že měl nervy v háji.
-
-
-
Ty a Selena Gomez jste BYLI ten Nejlepší PÁR KTEREJ KDY BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠKODA ŽE UŽ NEJSTE SPOLU!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
Jo máš pravdu byli ten nejlepší pár !!! *15*
-
-
Justin Bieber
ey justinek je uplně nádherný,a písnička one time je uplně boží,kdo se přidá? *14* -
-
Re: Justin Bieber
woooooow, je božííí!! -
-
JB
O Justinovi jsem také napsal článek, který považuji za objektivní. Budu rád za každou připomínku.:-) http://goo.gl/C2oE
*5*
-
-
Re: Justin Bieber
né asi je oupe dokonaléééj *14* oupe sladkej on *14* a song one time božíí *14* v minutě jsem se do něj zabouchlááá *14* -
-
Re: Re: Justin Bieber
Dyť jo, já taky!!!!!!! sladkeeeeeeeej coooooool boy!! *14* *14* LOve him!! -
Re: Re: Justin Bieber
má uplně krásnej hlas a skvělý písničkya navíc je krásnej a sladkej *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Justin Bieber
on ? jéé upa náádhernej *14* *14* -
-
-
-
Sabinkaaa
jj jutin upec bozí miluju ho!! upec lxsníí muck MilUjU HO A PísNicKu One TimE POraD POsLoucHam MucK Miluju ThA =D *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Sabinkaaa
JJ JUSTIN UUPLNE BOZI A ONE TIME POSLOUCHAM PORAD I TED KDYZ TO SEM PISU LOVUJUHO MUJ KLUCINA ZE MNE NEMUZE MAM TECH PAR FOTEK VSUDE NALEPENY AAA ILY *14*
-
-
-
Čauky
Ahoj holky (kluci) jak je?Zítra je víízoo a já letím do Bulharska.Mám čtyři dvojky no...ale jsem v 5 třídě a příští školní rok jud na gympl.Jinak Justin je moooc kwásnej sexyy a mam jeho 11 plakátů na zdii :-) -
miley-destiny
tjn no...a ty noa co sedíme vedle sebe ale to máš jedno no -
Justin je super a jsem ráda že nejsem sama komu vadí jeho pomlouvání *14*