-
miley-destiny
segra v kolik odjíždíme *4* -
-
Re: miley-destiny
v pátek večer kolem tý 6 hod
-
-
když bys byla selena tak bys napsala selena gomez *3*
-
Diskutovat o Justinovi znamená se pořád jen hádat. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Kompromis neexistuje.
-
Oni nám ho vvistřihaly
Ach jo oni včera stoho Grammy vistřihly a bylo tam jen něco *9* *9* to je nehorázní jak ho můžou takle vistřihnout a nedaát ho tam *8* *9* ............................................................................JIńsk miluji ho že ani slova nestači miluji ho tak vy co ste tady semnou že je nám na něj 1000 slov nestači *14* *14* *14* *14* pro nám se on jen ta jediná stár on je pro nás číslem 1 *14* *14* a oni nám ho takle vistřihnou.. *9* -
-
Re: Oni nám ho vvistřihaly
Takze tam nebyl?? ja sem usnula ale na intaku to najdem ne??? MUCK MUCK MILUJU THE JUSTINE MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
mno nwm ja to tam někde nenašla zo našeho Justínka *14* tak jako jak to mohly udělat sestřihat to a jeho viškrtnout justínek *14* *14* se nedá viškrtnou sou pěkně ošklivý *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
holky klidek!!:) *3* ja se na to koukala a byl tam asi jen 15 vterin a rekl "vyberte si pomoci sms vasi pisen, kterou chcete, aby bon jovi zazpival, sakra, jsem se zpletl, chtel jsem rict beyonce" *14* *14* tot vse *3* neveste hlavu!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
omlouvam se. bylo to "hlasujte pro beyonce, sakra, chtel jsem rict bon joviho, ale na beyonce jsem myslel" *1* *1* so sorry *3* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
Aha tak to jo mo tak ten má dost *15* *15* *1* ňákej pomatenej byl ten náš Justínek *14* *14* *1* *1* *15* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
j tak kuju tak to sem ráda že sem o moc nepřišla I love justínek *14* *14* na něj nestačí ani 1000 slov *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Víte o tom že to Justin nečte?
Chtěla bych jít jako Justin. Dávat hudební videa na YT, a kdo ví, třeba mě někdo požáda o to, abych byla zpěvačka. Chtěla bych jít i na CeskoSLovensko ma talent, a ukazat co ve mne je -
!!!
ahojky decka..prosim vas hlasujte pro cr at sem justinek prijede.....at vi jake jsou cesky krasne holky!!!!hlasujte kazdych 20 minutek!!!!diky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Sladké sny antifans!!! Posílám písničku na dobrou noc. Příjemný poslech. *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ -
-
Vtipná vsuvka na tvoje video.
Pro slabší povahy to moc není a pro ty, kteří neumějí anglicky taky ne.
http://www.youtube.com/watch?v=Ya2TlGvY6nM -
Vy už jdete spát? To už byl Večerníček?
-
-
alusko ještě se ji zastavej . co když jsi nula taky . ted vyjadřím svuj nazor ja - nulo . je hezke se vyjádřit - vždyt mužu *4* *4* *4* *4* *4* *4* *10* BLLLLLLLBKO. A VIM ŽE chceš mit co nejvic hlasu . proto tu řikaš moudry řečičky *6*
-
-
může se zastávat koho chce. a nehraj si na frajerku - nejde ti to ;*
-
-
Ahoj, jsem Cleire Kimer. Líbí se mi tvoje písničky. Hlavně "Sorry". Jsi krasný chlap. Víš nemám 20 let nebudeš se na mě zlobit? víš já mám 11 let.Máš pěknou
postavičku i svaly.Tak ahoj Justine *14* -
"Ale hlavně mám strach ze smrti hudby jako takové. Že tady zbude jen nějaká hudba na každodenní přežití. Hudba jako zvuková kulisa, jako tapeta. Jako zevšednění všeho. V každé kavárně dneska na mě útočí zapnutá muzika, která už není muzikou. Není před ní úniku. Ale kouření tam budou zakazovat."
(Marián Varga) -
-
Tak ono kouření dost škodí zdraví a hlavně nechápu, proč by na kuřáky měli furt doplácet nekuřáci a malé děti. Do haj..u s cigaretama, zdražit vám to o 200%. To by bylo odléčenejch kuřáků.
-
-
Přesně jak píše Blažky... Ovšem u tebe se není co divit, ty vždycky reaguješ na něco, o co v příspěvku vůbec nešlo...
-
-
No a co, že reaguju na cigarety, je to humus. To radši v kavárnách poslouchat blbou hudbu, než dýchat cig. dým. Ovšem někdo má žebříček svých hodnot postavený trochu naruby, viď Michale a Blažky?
-
-
Tak podívej se, to, že někdo kouří, ještě neznamená, že jeho hodnotový žebříček je špatný. A abych předešel tvému zesměšnění, jsem opravdu nekuřák.
-
Tady vůbec nešlo o můj nebo Michalův žebříček hodnot. Nebudu nic už vysvětlovat, ztráta času.
-
-
-
Myslíš, že to sem dával kvůli zmínce o cigaretách?
-
-
To si nemyslím Blažky-smažky, ale reagovat mohu, na co chci...
-
-
No já osobně buď reaguju na příspěvěk a TÝKÁ se to přímo daného tématu anebo nereaguju vůbec. Ale ty si piš co chceš, kam chceš.
P.S. Jestli tohle měl být pokus o zesměšnění mé přezdívky, tak se ti to nepovedlo.
-
-
-
-
Svatá pravda.
-