-
Za prvé oni spolu pořádně ani nejsou není to jistý!A za druhé nunátá snad jedna z mála co tady je normal v poho :)
-
-
to ty taky :) a dík :)
-
-
>>JuSTiN<< =-*
Justin je nejlepší =-* Krásnej, roztomilej, krásně zpívá xD PRostě >>DOKONALEJ<< Milujů ho xD xD =-* -
-
Re: >>JuSTiN<< =-*
Proto píšeš jak pí*a? *16* -
-
Re: Re: >>JuSTiN<< =-*
Je to snad důvod někomu takhle nadávat?... každý má svůj způsob vyjadřování... a ten tvůj bude nejspíš dost omezený, co?... *9* -
-
Re: Re: Re: >>JuSTiN<< =-*
Omezeností bych spíš nazval příspěvek nahoře, nikoliv ten můj. I když, dalo by se pochybovat o omezenosti jako spíše o debilitě druhých jedinců, vyjadřujících se tímto způsobem. *16*
-
-
-
-
-
Re: ICQ
ej holky a myslíte že je to vážně on já bych řekla že oni ty celebrity nemužou mít icq bo tak něco prtže by si je třeba mohl někdo najít bo tak a jako mno nwm a jako co si s ním píšete ? *7* *14* -
Re: ICQ
Holky aby to neby náky !FAKE! páč tam má že bydlý v kanadě ale to je kravina tam se narodila le ted bydly v Georgi v atlantě *14* *1* -
-
Re: Re: ICQ
BOOOže ja ho milujééém *14* *14* *8* -
Re: Re: ICQ
Justin Bieber je WOW a jemu 16 let a hezky spívá to dobrý no já jednou jk mě bylo 11 před rokem tak jsrm vyhrála měly jsme ve škole soutěž a já jsem měla 1. místo jenom 5 1.míst a byla jsem štástna *5* *5* *4*
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám *14* *4* *5* *14* *14*
-
Justin je podle mě skvělý zpěvák, který měl nějaký svůj sen a proto si za ním šel a vyšlo mu to. Dostal se hodně daleko. Vyprodal Madison Sqaure Garden za 22 minut! A myslím, že to už něco znamená. Hlavně nezapomeňte napsat, že jsem jenom malá dvanáctiletá holka, když patřím mezi Beliebers ;)Tomu se fakt musím smát, když si myslíte, že všichni Beliebers jsou malý dvanáctiletý holky... *3*
-
-
Moje řeč, líbí se mi na něm, že se k něčemu odhodlal na rozdíl od těch blbečků,co ho tady furt pomlouvají...Za slávu se vždycky platí...vždycky se najdou závistiví lidi,co mu budou závidět i nos mezi očima. A navíc si myslím, že je i docela pěknej...
-
-
Přesně platí... Tady platí to, že když má člověk nepřátele, tak už něco dokázal. Ano je pěknej, no podle mě je teda dost pěknej :D
-
-
-
Vše Nej Justin *3*
-
ja ci taký
hja ci taky na Twit.. neco!!! me to nejde je to anglicky a vubec se v tom ne vyznam -
Hele JB a MC mají někdy hezké písničky ale oba jsou nenapravitelní *8*
-
Prodávám podpis Justina Biebera http://aukro.cz/pravy-podpis-justina-biebera-i2526417987.html
-
-
http://www.google.cz/imgres?num=10&hl=cs&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=5pyLjAA03DiwHM:&imgrefurl=http://www.justinbieber16.estranky.cz/clanky/podpisy-justina- tu máš přehled pravých podpisu.Te tvůj je fake sama si ho napsala.Jestli chceš si vydělat tak se přihlas někde a nemusíš prodávat fake podpisy které jsi opsala a ještě k tomu špatně pozná to každá fanynka že je to fake *2* *2*
-
-
fíha sem nevěděla že je Justin kouzelník a podepisuje se pokaždý stejně. Tenhle podpis je s Justinovýho koncertu, který on sám podepsal. tak se sklidni
-
-
-
chhn
Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: chhn
MNO...ASI JE TO ŠKODA ŽE NEUMÍ ČESKY A ŽE NEBYDLÍ V ČESKU ALE ZAS KDYBY JO TAK BY SME SE VŠICHNI TADY KDO HO OBDIVUJÍ ASI POZABÍJELI O NHO PRALI BY SME SE ATD....TAKŽE NWM *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *10* -
-
Re: Re: chhn
mame sanci predbehnout latvii tak se s n azte !!!!!!!!!!! tweeter.faxo.com
*14* *14* -
mame sanci predbehnout latvii tak se s n azte !!!!!!!!!!! tweeter.faxo.com -
kdyby byl čech tak by z něho nic nebylo protože by si ho nikdo nevšiml -
hlavně kdyby byl tady tak by se spíš ani tak neproslavil
-
-